Πώς να επισκεφθείτε το Wolf Wolf: Ο πλήρης οδηγός

Η άγρια ​​δημοφιλής συλλογική συλλογή Meow Wolf της Santa Fe επεκτείνεται

Βόλτα στο ψυχαγωγικό συγκρότημα Meow Wolf και αισθάνεστε σαν να έχετε μεταφερθεί στην πλοκή ενός μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας. Αυτός είναι ο στόχος σε αυτή την άγρια ​​δημοφιλή συλλογή έργων τέχνης της Santa Fe, η οποία βλέπει την επέκταση και έχει δεσμούς με το " Παιχνίδι των Θρόνων ".

Περισσότεροι από 130 καλλιτέχνες συναντήθηκαν για να χτίσουν το χώρο, ο οποίος έριξε τους επισκέπτες μακριά με τη δημιουργικότητά του και τη μυστηριώδη αίσθηση που ξεκίνησε το 2016.

Συνολικά, υπάρχουν 70 διαφορετικοί βυθιστικοί χώροι που αποτελούν το συγκρότημα ψυχαγωγίας Meow Wolf, το οποίο ανέλαβε ένα εγκαταλειμμένο μπόουλινγκ. Μια πολυαισθητηριακή εμπειρία, οι χώροι προορίζονται να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια άλλη διάσταση και να προκαλούν την περιέργεια. "Το σπίτι της αιώνιας επιστροφής" είναι ένα κύριο κλήρο. Οι μόνιμοι, αλληλεπιδραστικοί επισκέπτες με μια ιστορία για μια οικογένεια που εξαφανίστηκε.

Ιστορία και ιστορικό

Το Meow Wolf ιδρύθηκε το 2008 ως καλλιτεχνική συλλογή που αποτελείται από περίπου 200 καλλιτέχνες. Στην πρώτη συνάντηση της συλλογικής ομάδας, ο καθένας ήταν επιφορτισμένος με την τοποθέτηση δύο τυχαίων λέξεων σε ένα καπέλο. "Meow" και "Wolf" έχουν σχεδιαστεί, έτσι είναι το περίεργο όνομα που ήρθε περίπου. Η καλλιτεχνική συλλογή εκτείνεται σε διάφορους κλάδους, όπως η αρχιτεκτονική, η ζωγραφική, η ηχητική μηχανική, η φωτογραφία και η εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα.

Το έργο συγκέντρωσε την υποστήριξη του δημιουργού του "Game of Thrones" και του παλαιού κατοίκου της Santa Fe, George RR

Martin, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2014 και βοήθησε να χρηματοδοτήσει τις ανακαινίσεις για να φέρει το παλιό μπόουλινγκ πίσω μέχρι να κωδικοποιήσει. Το Meow Wolf έθεσε επίσης χρήματα στο Kickstarter.

Σήμερα, η Meow Wolf έχει επεκταθεί σε μια πλήρη παραγωγική εταιρεία, υφαίνοντας τους επισκέπτες μέσα από ένα πολυαισθητικό fantasyland όπου έχουν την εντολή να λύσουν τα μυστήρια ενώ θαυμάζουν και αλληλεπιδρούν με την τέχνη rad.

(Σκέψου: Οστά που ανάβουν και παίζουν μουσική όταν τα αγγίζεις). Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένα μουσείο σαν αυτό το μέρος, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως στοιχειωμένο σπίτι (αλλά με ελάχιστο παράγοντα κινδύνου!). Ή μια παιδική χαρά για τη φαντασία. Ή, απλά βυθίζοντας την έκθεση τέχνης.

Τι να κάνετε στο Meow Wolf

Στο "Σπίτι της Αιώνιας Επιστροφής", οι επισκέπτες καλούνται να διερευνήσουν το μυστήριο του πώς εξαφανίστηκε μια οικογένεια αφήνοντας το βικτοριανό αρχοντικό τους εγκαταλελειμμένο. Είναι A-OK για να δείτε το ταχυδρομείο τους και να ανοίξετε τις συσκευές τους, που σας οδηγούν σε άλλες διαστάσεις μέσω πύλες. Ένας υπαινιγμός από τον Meow Wolf: η οικογένεια πραγματοποιούσε ένα "απαγορευμένο πείραμα" μέσα στο σπίτι τους πριν εξαφανιστεί. Το σπίτι είναι ένα εκθετήριο 20.000 τετραγωνικών ποδιών γεμάτο με έργα τέχνης και σχεδιάστηκε από καλλιτέχνες από το συλλογικό Meow Wolf.

Το Meow Wolf φιλοξενεί επίσης συναυλίες στο χώρο της μουσικής του. Το συγκρότημα διαθέτει μια στοά με 14 παιχνίδια και υπάρχουν τέσσερα καλλιτεχνικά δέντρα για να ανεβαίνουν και να εξερευνήσουν.

Το Meow Wolf διαθέτει επίσης κατάστημα δώρων με είδη ένδυσης και άλλα είδη από καλλιτέχνες, όπως βιβλία ζωγραφικής, μπλουζάκια και ρομπότ.

Πώς να επισκεφθείτε

Το Santa Fe φιλοξενεί δεκάδες μουσεία και γκαλερί, όπως το Μουσείο Georgia O'Keeffe και το περίφημο Canyon Road.

Το Meow Wolf είναι ένας σχετικός νεοεισερχόμενος στη σκηνή και οι επισκέπτες θα θέλουν να αφιερώσουν τουλάχιστον δύο ώρες για να βυθιστούν σε αυτό το ψυχεδελικό χωριό.

Το Meow Wolf είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 8 το βράδυ τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Κυριακή και από τις 10 π.μ. Είναι κλειστό κάθε Τρίτη. Το Σπίτι της Αιώνιας Επιστροφής μπορεί να γεμίσει τα Σαββατοκύριακα και ίσως χρειαστεί χρόνο αναμονής.

Τα εισιτήρια κυμαίνονται σε τιμή από $ 14 έως $ 20 και υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για τους κατοίκους του Νέου Μεξικού. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών είναι δωρεάν. Τα μεμονωμένα ετήσια δελτία διατίθενται για $ 100.

Meow Wolf Διεύρυνση στο Λας Βέγκας και το Ντένβερ

Η Meow Wolf ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ανοίξει δύο νέες θέσεις.

Το πρώτο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2019 στο Λας Βέγκας στην περιοχή 15, ένα συγκρότημα που θα φέρει κοντά την τέχνη, τη νυχτερινή ζωή, τις εκδηλώσεις και τα εστιατόρια.

Το Meow Wolf θα ανοίξει ένα χώρο 50.000 τετραγωνικών ποδιών στο συγκρότημα.

Meow Wolf ανακοίνωσε επίσης ότι θα επεκταθεί στο Ντένβερ, με ένα νέο συγκρότημα ψυχαγωγίας που θα ανοίξει το 2020. (Ωστόσο, η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2018). Ο χώρος του Ντένβερ θα διαφέρει από τη Σάντα Φε, αν και η εμβληματική τέχνη θα παραμείνει στην καρδιά του έργου. Το φυλάκιο Meow Wolf Denver θα είναι στην οδό Colfax, κοντά στο Interstate-25. Με πέντε ιστορίες και 90.000 τετραγωνικά πόδια, θα είναι σχεδόν τριπλάσια από τη θέση Santa Fe. Εκτός από την τέχνη, το Meow Wolf του Ντένβερ θα έχει ένα χώρο μουσικής, ένα μπαρ και ένα καφέ, καθώς και χώρους γραφείων.