Οδηγός Επιβίωσης Φεστιβάλ - Κορυφαίες Συμβουλές για την Ημέρα Φεστιβάλ Μουσικής του ΗΒ

Οι καλύτερες στρατηγικές και διασφαλίσεις για τη διασκέδαση του Φεστιβάλ Μουσικής χωρίς μουσική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Glastonbury στα τέλη Ιουνίου μπορεί να είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ θερινής μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκατοντάδες θερινά φεστιβάλ μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία (περισσότερο κάθε χρόνο φαίνεται). Υπάρχουν ευκαιρίες να κατεβείτε, να βρεθείτε βρώμικα (κυριολεκτικά) και να το πάρετε, σε λασπώδη πεδία, σε αμμώδεις παραλίες, σε πάρκα της πόλης ή σε χορτώδεις λιβάδια σε όλη τη χώρα. Μεγάλη, υπερβολική και λαμπερή διασκέδαση, μπορούν να σας αφήσουν με μια μεγάλη μαζοχισμό σε περισσότερους από έναν τρόπους.

Ελάτε προετοιμασμένοι και μπορείτε να αποφύγετε τις παγίδες. Αυτές οι κορυφαίες συμβουλές επιβίωσης θα σας βοηθήσουν.

Πώς να επιβιώσουν τα φεστιβάλ θερινής μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου

  1. Αποκτήστε τον εαυτό σας Αντιμετωπίστε το γεγονός ότι:
    • πρέπει να χαλαρώσετε για τις προσωπικές σας ανάγκες στο χώρο
    • σας αφήνουν τα πρότυπα της προσωπικής υγιεινής να γλιστρήσει λίγο
    • παραμείνετε σε σειρά για ώρες για να χρησιμοποιήσετε απίστευτα δύσοσμες τουαλέτες. Χαλαρώστε, κανείς δεν πέθανε ποτέ από πανούκλα ή χτύπησε τη χολέρα από τη χρήση φεστιβάλ μουσικής φεστιβάλ.
    • πληρώστε τις αποδόσεις για τα πάντα, από ένα μπουκάλι νερό σε ένα t-shirt από σουβενίρ
    • δείτε άτομα που συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές χημικές ουσίες - νόμιμες και παράνομες
    • δείτε τουλάχιστον ένα παλιό παχύ hippy παίρνει γυμνό ή να μπουν στον πειρασμό να πάρει γυμνό τον εαυτό σας.
    Εάν όλα αυτά ακούγονται λίγο πάνω από την κορυφή για εσάς, παρακολουθήστε το βίντεο του φεστιβάλ, αλλιώς, ξεπεράστε τον εαυτό σας και έχετε καλό χρόνο.
  2. Settle In Τα καλύτερα και μεγαλύτερα φεστιβάλ πάντα περιλαμβάνουν κάμπινγκ . Αν αυτό είναι το πρώτο σας φεστιβάλ, βάλτε στην άκρη όλες τις ιδέες που έχετε για να ξυπνήσετε με το πουλί και τη μυρωδιά του φρέσκου αέρα και του πράσινου. Εκτός από ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υπνόσακο και σκηνή, το κάμπινγκ φεστιβάλ δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το κανονικό κάμπινγκ αναψυχής. Κρατήστε αυτά τα δείγματα στο μυαλό σας για κατασκήνωση χωρίς στρες.
    • Φτάστε νωρίς για την καλύτερη επιλογή γηπέδων
    • Βάλτε τη σκηνή σας στα όρια των ορόσημων που θα θυμάστε και αυτό θα είναι ακόμα ορατό όταν ξυπνάτε σε ένα πεδίο που καλύπτεται σε χιλιάδες άλλες σκηνές.
    • Επιλέξτε ένα σημείο τόσο μακριά από τις τουαλέτες όσο μπορείτε, διότι δεν θα περάσει πολύ πριν πεθάνουν στον υψηλό ουρανό.
    • Ελέγξτε αυτές τις κορυφαίες συμβουλές για κατασκήνωση χωρίς περιορισμούς
  1. Να είστε έτοιμοι Μπορεί να είναι ζεστό, ηλιόλουστο και ξηρό ή ψυχρό και υγρό - αν και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιθανό να είναι λίγο από τα δύο. Θα υπάρχουν πιθανώς τα ΑΤΜ ή οι ταμειακές μηχανές, αλλά οι γραμμές για αυτούς θα είναι μίλια μακρά, θα είναι μίλια μακριά από οτιδήποτε άλλο και πιθανότατα θα εξαντληθούν τα χρήματα από τα μέσα της πρώτης ημέρας.
    Ελέγξτε αυτήν την λίστα των πραγμάτων για να φτιάξετε ένα φεστιβάλ μουσικής .
  1. Αφήστε το σπίτι Μην φέρετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε και μην αφήνετε πράγματα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε στη σκηνή σας. Κρατήστε τα τιμαλφή, όπως τα χρήματα και τα δελτία ταυτότητας με το πρόσωπό σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι φοράτε ένα καρφί στο διαβατήριο.
  2. Φέρτε μια φτηνή κάμερα Φυσικά θα θελήσετε φωτογραφίες από το γεγονός. Αλλά θέλετε να μεταφέρετε ένα βαρύ, ψηφιακό SLR γύρω από το λαιμό σας για όλο το φεστιβάλ; Εάν το βάζετε κάπου, κινδυνεύετε να μην το δείτε ξανά. Αν προτιμάτε να μην αποστραγγίζετε την μπαταρία του iPhone με λήψη φωτογραφιών, επενδύστε σε μια φτηνή ψηφιακή τσέπη ή ακόμα καλύτερα σε μερικές φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης. Η φωτογραφική μηχανή Flash της Kodak, έρχεται σε πακέτα πέντε, με κάθε φωτογραφική μηχανή ικανή να φωτογραφίζει 39 φωτογραφίες.
  3. Απλά πες όχι ψυχαναγκαστικά φάρμακα θα είναι παντού - και έτσι θα κάνουν οι μπάτσοι. Τα φεστιβάλ είναι η πρωταρχική επικράτεια για τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου για να μεταφέρουν μικρούς αντιπροσώπους. Ακόμα και αν κανονικά απολαύσετε, στα φεστιβάλ απλά πείτε όχι.
  4. Παρακολουθήστε το ποτό σας Το αλκοόλ - μπύρα, κρασί, μηλίτη και απίτη - είναι συνήθως διαθέσιμο στα φεστιβάλ μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν επισκέπτεστε από τη Βόρεια Αμερική, θα διαπιστώσετε ότι η νόμιμη ηλικία για κατανάλωση αλκοόλ είναι πολύ νεώτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο από ό, τι συνηθίζετε. Μπορείτε να αγοράσετε νόμιμα αλκοόλ σε μπαρ ή μπαρ από την ηλικία των 18 ετών και μπορείτε να αγοράσετε και να καταναλώσετε οινοπνευματώδη ποτά σε εστιατόριο που σερβίρει φαγητό από την ηλικία των 16 ετών. Το θέμα είναι, αν δεν είστε συνηθισμένοι στην απρόσκοπτη κατανάλωση αλκοόλ, μπορείτε εύκολα να το παρακάνετε , εκθέτοντας τον εαυτό σας σε ξένο κίνδυνο, για να μην αναφέρουμε ένα δυσάρεστο κέρασμα. Πάρτε αργά και θυμηθείτε, αν υπάρχει κεφαλή χτυπώντας σε ένα φεστιβάλ, δεν θα προτιμάτε να είναι στη σκηνή από ό, τι στο κεφάλι σας;
  1. Μείνε ασφαλής
    • Διατηρήστε επαφή με τους φίλους σας μέσω των κινητών τηλεφώνων σας, πραγματοποιήστε check-in ανά πάσα στιγμή και οργανώστε εκ των προτέρων το ραντεβού. Stick με μια ομάδα και να πείτε στους φίλους σας που περιμένετε να είστε και πότε.
    • Μην περιπλανηθείτε στις σκοτεινές γωνιές του πλήθους μόνοι σας.
    • Προσέξτε τι πίνετε και ποιος αποδέχεστε το ποτό σας. Οι φιάλες στα φεστιβάλ είναι γνωστά δοχεία για όλα τα είδη δυσάρεστων αποβλήτων. Και δεν έχει σημασία πόσο ζεστό και φιλικό φαίνεται το πλήθος, οι βιασμοί σε φεστιβάλ δεν είναι ανήκουστο - ποτέ δεν ξέρεις τι είναι σε ένα ποτό που γίνεται αποδεκτό από έναν ξένο.