Αναθεώρηση: Σακίδιο Osprey Farpoint 70

Ένα υψηλής ποιότητας σακίδιο για όλα τα είδη ταξιδιώτη.

Μετά από τρία χρόνια ταξιδιού, θα γινόταν λιγότερο για να είμαι μινιμαλιστής και περισσότερο για να μεταφέρω ανέσεις σπιτιού. Ενώ το φως συσκευασίας εξακολουθεί να είναι ένας κανόνας που νομίζω ότι η πλειοψηφία των ταξιδιωτών θα πρέπει να ζήσουν, δεν ήθελα πια να πακετάρω τόσο ελαφρύ όσο ήμουν. Εκεί πήγα το αγαπημένο μου Osprey Exos 46, και ήρθε ένα Osprey Farpoint 70 αντ 'αυτού.

Γιατί το σακίδιο Osprey Farpoint 70;

Προτιμώ σακίδια Osprey λόγω της εγγύησης ζωής τους.

Θα επισκευάσουν ή θα αντικαταστήσουν οποιοδήποτε σακίδιο τους που σπάει, ακόμα κι αν το αγοράσατε πριν από 20 χρόνια!

Ενώ αυτό δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ χρήσιμο εάν ένας ιμάντας πέφτει ενώ είστε backpacking στη Μογγολία, μου δείχνει ότι η εταιρεία έχει πίστη στα προϊόντα τους. Μετά το Osprey Exos μου κράτησε τρία χρόνια πριν οι χειριστές αποσκευών στο αεροδρόμιο PDX κατέστρεψαν, Ψάχνα κάτι από την ίδια εταιρεία.

Αποφάσισα για την σειρά Farpoint, γιατί έψαχνα ένα σακίδιο μπροστά-φόρτωσης αντί για ένα κορυφαίο φορτίο. Οι σακίδια μπροστινής φόρτωσης τυπικά σας επιτρέπουν να κλείνετε τις σακούλες σας για μεγαλύτερη ασφάλεια και να κάνετε πολύ πιο εύκολη τη συσκευασία και την αποσυσκευασία.

Επιλέξαμε το Farpoint 70 πάνω από την επιλογή των 55 λίτρων - με το κύριο σακίδιο να έχει χωρητικότητα 55 λίτρων και αποσπώμενη θήκη ημέρας προσθέτοντας επιπλέον 15, θα μπορούσα να κρατήσω το πακέτο της ημέρας κενό τις περισσότερες φορές, αλλά να το γεμίζω όταν χρειαζόμουν.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Βρήκα το Farpoint 70 να είναι μια εξαιρετική επιλογή - ακόμα περισσότερο από το προηγούμενο σακίδιο μου.

Είναι άνετο, στιβαρό και διαθέτει πολλά ικανά χαρακτηριστικά για ταξιδιώτες όλων των μορφών και μεγεθών.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μου άρεσε πολύ είναι να μπορέσω να αποσυμπιέσω το πακέτο και να το κολλήσω στους ιμάντες του κύριου πακέτου, επιτρέποντάς του να κρεμάσει από μπροστά χωρίς να χρειάζεται να το μεταφέρει. Βοηθά στην εξισορρόπηση του φορτίου, οπότε είναι απίθανο να ανατρέψω και σημαίνει ότι όλα τα σημαντικά μου έγγραφα είναι εύκολα προσβάσιμα στο πακέτο μου.

Το πιο σημαντικό, είναι άνετο όταν φοράτε για αρκετές ώρες κάθε φορά. Οι ώμοι και οι ιμάντες ισχίου είναι καλά γεμισμένοι, ώστε να μην κόβουν το δέρμα μου, το οποίο είναι υπέροχο για τις περιόδους που περιπλανιέμαι γύρω από μια άγνωστη πόλη σε αναζήτηση ενός ξενώνα.

Έχει μια αποσπάσιμη ημερήσια συσκευασία είναι χρήσιμη. Μπορεί να αποσυμπιεστεί γρήγορα για να χρησιμοποιηθεί ως χειραποσκευή στο αεροδρόμιο ή να εξερευνήσει μια νέα πόλη με το κύριο σακίδιο που έχει μείνει πίσω στο δωμάτιό μου.

Έχοντας ένα ξεχωριστό τμήμα πλέγματος στον κύριο σακίδιο βοηθά να κρατήσει το πακέτο οργανωμένο - χρησιμοποιώ τη δική μου για να κρατήσει το βρώμικο πλύσιμο μακριά από τα καθαρά ρούχα.

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τη διεθνή υπηρεσία εγγύησης από πρώτο χέρι, όταν το σακίδιο μου έφτασε στη ζώνη αποσκευών με μια μεγάλη ριπή στην πλευρά που έρχεται από μια εσωτερική πτήση στην Ταϊλάνδη. Επέστρεψα το με ταινία αγωγών για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια ήλθε σε επαφή με τον διανομέα της Αυστραλίας Osprey για να μάθω για τις επιλογές εγγύησης όταν έφτασα στη Μελβούρνη.

Μέσα σε λίγες μέρες, ένας τοπικός πράκτορας είχε επισκευάσει τη ζημιά και είχα ένα πλήρως λειτουργικό σακίδιο ξανά χωρίς κόστος για μένα. Τώρα είναι καλή εξυπηρέτηση!

Έχω τώρα την κυριότητα του πακέτου για δύο χρόνια, και ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο μαζί του. Είναι ακόμα ισχυρή, χωρίς ορατά σημάδια φθοράς ή ζημιάς.

Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από αυτό.

Οποιοδήποτε Downsides;

Αν αποφασίσετε να κρατήσετε το πακέτο ημέρας συνδεδεμένο στο σακίδιο και να γεμίσετε και τα δύο μέχρι το χείλος, θα δείτε ότι ο συνδυασμός ξεφεύγει έτσι ώστε να μοιάζετε με μια γιγαντιαία χελώνα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το μικρό μήκος και το μεγάλο βάθος είναι πιθανό να σας αφήσουν ανισορροπημένο καθώς περπατάτε.

Τέλος, το άβολο σχήμα του μπορεί να δυσκολέψει την τοποθέτηση του πακέτου σε χώρους αποσκευών σε τρένα και λεωφορεία όταν γεμίσει. Αυτό το σακίδιο είναι σίγουρα το καλύτερο όταν έχει χωρητικότητα κάτω των τριών τετάρτων. Τίποτα περισσότερο από αυτό το κάνει δύσκολο, αν και εξακολουθεί να είναι ωραία σε ένα τσίμπημα.

Τελικές σκέψεις

Το Osprey Farpoint 70 είναι ένα σακίδιο υψηλής ποιότητας που ταιριάζει σε κάθε είδους ταξιδιώτες. Δεν είναι το φθηνότερο σακίδιο στην αγορά, αλλά η ευρωστία και η εγγύηση ζωής σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιείτε για τα επόμενα χρόνια.

Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Συνιστάται.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όγκος: 67 λίτρα για μέγεθος S / M και 70 λίτρα για μέγεθος M / L

Διαστάσεις: 24 x 18 x 14 ίντσες για S / M και 26 x 18 x 14 ίντσες για M / L

Βάρος: 3 λίβρες. 13 oz. για S / M και 3 lbs. 15 oz. για Μ / Λ

Διαθέσιμα χρώματα: κόκκινο λάσπη, κάρβουνο, μπλε λιμνοθάλασσα

Εγγύηση: διάρκεια ζωής