Περιοχή Albuquerque Τέταρτο του Ιουλίου

Βρείτε πυροτεχνήματα τέταρτου Ιουλίου

Βάλτε το καπέλο του κόμματός σας και βγείτε από τους δακτυλίους. το τέταρτο του Ιουλίου είναι εδώ. Καμία άλλη γιορτή δεν φέρνει τόσους πολλούς ανθρώπους μαζί για να κοιτάξουν ψηλά και να απολαύσουν ό, τι είναι στον ουρανό. Μάθετε πού να δείτε πυροτεχνήματα και εάν υπάρχει μια παρέλαση κοντά σας (πιθανώς υπάρχει). Εάν είστε τόσο διατεθειμένοι, ίσως θελήσετε ακόμη και να συμμετάσχετε σε αυτό το All-American χόμπι και να πάρετε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, απολαύστε το τέταρτο!

Ενημερώθηκε για το 2016

Εάν ποτέ δεν έχετε πάει σε κάποιο από τα μεγάλα γεγονότα πυροτεχνημάτων πριν, ίσως θελήσετε να εξετάσετε κάποια προκαταρκτική προετοιμασία. Να είστε βέβαιος να πάρετε μια κουβέρτα (ες) για ένα σημείο πικ-νικ, ή ομπρέλες, μπουκάλια νερού, αντηλιακό, και καπέλο. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, πάρτε το δείπνο σας σε ένα ψυγείο. Πάρτε εκεί νωρίς για να αποφύγετε τις γραμμές, και αν έχετε παιδιά, φτάστε εκεί νωρίς, ώστε να έχουν χρόνο να απολαύσουν τις κατασκευές πηδαλιούχησης και τον τοίχο αναρρίχησης. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα παιδιά σε αυτές τις εκδηλώσεις, οπότε βγείτε πριν το δείπνο, όταν τα πλήθη είναι πιο λεπτά και τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να περιμένουν σε μακριές γραμμές. Αν έχετε νέους, πάρτε ένα καροτσάκι ή ένα βαγόνι. Και ό, τι κι αν κάνετε, μην ξεχνάτε την κάμερα!

Μπείτε στο Ballgame

Βγείτε στο Isotopes Park για το αμερικάνικο παιχνίδι του μπέιζμπολ. Οι Ισότοποι παίζουν το El Paso Chihuahuas, με τις πύλες να ανοίγουν στις 5:30 μ.μ. και το παιχνίδι ξεκινώντας στις 7:05 μ.μ. τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μείνετε για να απολαύσετε την έκθεση πυροτεχνημάτων. Αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα πλήθη του μεγάλου γεγονότος πυροτεχνημάτων, Τέταρτη Ελευθερία, τότε αυτή είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση. Βιαστείτε, όμως, καθώς τα εισιτήρια πωλούνται γρήγορα! Τα ισότοπα παίζουν επίσης εναντίον του Ελ Πάσο στις 5 και 6 Ιουλίου.

Ελευθερία Τέταρτον

Η ετήσια γιορτή στο πεδίο Balloon Fiesta, Freedom Fourth, γιορτάζει την ημέρα και τελειώνει με πυροτεχνήματα.

Μάθετε περισσότερα .

Πυροτεχνήματα Los Lunas

Η ελεύθερη ψυχαγωγία ξεκινά στις 4 μ.μ. στο πάρκο Daniel Fernandez, που βρίσκεται στο 1103 Highway 314. Θα υπάρχουν πολλά τρόφιμα που πωλούνται στην εκδήλωση ή μπορείτε να φέρετε το δικό σας πικνίκ. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, παιχνίδια και δραστηριότητες και μάχη των συγκροτημάτων. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν το σούρουπο. Δείτε την παρέλαση στις 9 το πρωί κατά μήκος της Main Street (Διαδρομή 6).

Λας Βέγκας 4η Ιουλίου Fiestas

Το Λας Βέγκας γιορτάζει με ένα πολυήμερο γεγονός που ξεκινάει στις 17 Ιουνίου. Στις 2 Ιουλίου, απολαύστε μια παρέλαση, ένα καρναβάλι και ένα μνημείο στους βετεράνους. Η Sparx θα είναι οι διακεκριμένοι διασκεδαστές εκείνο το βράδυ. Στις 3 Ιουλίου θα γίνει καρναβάλι, νεαρό ταλέντο και Al Hurricane, νεώτερος στις 2 μ.μ. Στις 4 Ιουλίου, το καρναβάλι συνεχίζεται και θα υπάρχει ζωντανή μουσική όλη την ημέρα. Κατά το σούρουπο, απολαύστε πυροτεχνήματα.

Εκδήλωση Ρίο Ράντο Πυροτέχνημα

Η πόλη του Ρίο Ράντσο βάζει πάντα μια έκθεση πυροτεχνημάτων για τις 4 Ιουλίου. Εάν ζείτε στη δυτική πλευρά και δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα πλήθη του τέταρτου γεγονότος της ελευθερίας που έθεσε ο Δήμος Albuquerque, αυτή η επίδειξη είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση.

Πηγαίνετε στο Loma Colorado Park στο Rio Rancho. Θα υπάρχει χώρος στάθμευσης στο γυμνάσιο, στο παρακείμενο Κέντρο Υδάτων Rio Rancho, στη βιβλιοθήκη Loma Colorado και στο πάρκο Loma Colorado, για $ 5 ανά όχημα, με εισοδήματα προς όφελος της λέσχης αναβάθμισης του σχολείου Rio Rancho High School.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το στάδιο θα ανοίξει στις 6 μ.μ. και το πρόγραμμα πυροτεχνημάτων ξεκινά στις 9:15 μ.μ.

Επιπλέον, για τη ζωντανή μουσική, θα υπάρχει διαθέσιμο φαγητό στο σνακ μπαρ του σταδίου. Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τέλος εισόδου για να απολαύσετε την παράσταση. Οι θεατές καλούνται να φέρουν καρέκλες, κουβέρτες και καλάθια πικνίκ.

Η εκδήλωση είναι χωρίς αλκοόλ και υπόκειται σε καιρικές συνθήκες. Η είσοδος στο Fireworks και η ταινία είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (505) 891-5015.

Socorro Πυροτεχνήματα, Συναυλία και Γιορτή

Το υπαίθριο φεστιβάλ διαθέτει μουσική, νεροτσουλήθρα, άλκες, οικογενειακές δραστηριότητες και διάσημη επίδειξη πυροτεχνημάτων του New Mexico Tech. Είναι δωρεάν και πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο Macey Center στην πανεπιστημιούπολη του New Mexico Tech. Για το 2016, ακούστε την Αποκάλυψη, το Tory Morillo Band, την Tanya Griego Band, το Doug Figgs και τον τρόπο Cowboy, το Sauvecito και πολλά άλλα.

Ο Wise Fool θα διασκεδάσει επίσης με τέχνες τσίρκου. Θα υπάρχει μπάρμπεκιου και φαγητό προς πώληση. Φέρτε τις καρέκλες σας, σκιά, και ηλιοθεραπεία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και είναι δωρεάν.

Τηγανίτες στην πλατεία

Η Σάντα Φε έχει μια ετήσια παράδοση στις 4 Ιουλίου που δίνει πίσω στην κοινότητα. Το Santa Fe Rotary Club διαθέτει Pancakes στην πλατεία, η οποία συγκεντρώνει κοινότητες γύρω από τη Σάντα Φε για να γιορτάσουν τα γενέθλια του έθνους μας, παρέχοντας εισοδήματα σε όσους έχουν ανάγκη. Αγοράστε εισιτήρια μπροστά για μια έκπτωση ή στις 4 Ιουλίου στην εκδήλωση. Απολαύστε άφθονες τηγανίτες και δώστε μια καλή αιτία. Υπάρχει επίσης μια κλασική επίδειξη αυτοκινήτων, δραστηριότητες για παιδιά, μια σιωπηρή δημοπρασία, συνεχιζόμενη ψυχαγωγία και μια έκθεση τέχνης και χειροτεχνίας. Απολαύστε ένα πρωινό με τηγανίτα από τις 7 το μεσημέρι, στην Plaza. Τα εισιτήρια είναι 7 δολάρια εκ των προτέρων ή 8 δολάρια στις 4 Ιουλίου.

Χοιρινό και Brew

Πάνω από 50 ανταγωνιστές BBQ από όλες τις ΗΠΑ θα ανταγωνίζονται για την ευκαιρία να πάνε στους υπηκόους που κρατούνται στο Kansas City. Βγείτε και δοκιμάστε μερικά από τα καλύτερα μπάρμπεκιου στο χώρο στάθμευσης του Santa Ana Star Center. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά καθώς και για τους τεχνίτες και τους τεχνίτες. Το χοιρινό και το Brew θα πραγματοποιηθούν στις 2 - 4 Ιουλίου.

Φεστιβάλ Κρασιού Σάντα Φε

Το ετήσιο φεστιβάλ πραγματοποιείται στο El Rancho de las Golondrinas στις 2 και 3 Ιουλίου. Γιορτάστε τα κρασιά του Νέου Μεξικού, ενώ απολαμβάνετε ζωντανή μουσική, φαγητό, παραδοσιακά γεωργικά προϊόντα και τεχνικές και χειροτεχνίες προς πώληση. Το φεστιβάλ τρέχει από το μεσημέρι έως τις 18:00 και τις δύο μέρες. Αγοράστε εισιτήρια online και παραλείψτε τη γραμμή.

Βρείτε άλλα φεστιβάλ του Ιουλίου στην περιοχή Albuquerque.