Ο Σαίξπηρ στην πλατεία

Civic Plaza

Για να είναι ή να μην είναι Δεν υπάρχει καν μια ερώτηση, καθώς πηγαίνοντας στον Σαίξπηρ στην Plaza είναι η ευκαιρία σας να δείτε τα έργα του Bard στην ύπαιθρο, όπως ήταν στην εποχή του. Το 2016 σηματοδοτεί το τρίτο έτος που θα λάβει χώρα το γεγονός και θα περιλαμβάνει και δύο γνωστά έργα που θα φτάσουν σε ένα ευρύ κοινό στο ύπαιθρο.

Το Vortex Theatre και η πόλη του Albuquerque έχουν συνεργαστεί για να φέρουν σε επαφή τη σεζόν του 2018, η οποία διαθέτει τα έργα του Much Ado About Nothing και The Tempest .

Δεκαέξι νύχτες του υπαίθριου Σαίξπηρ φέρνουν μαζί μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς της πόλης για κλασική κωμωδία και ίντριγκα.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 7:30 μ.μ. την Πέμπτη έως τις Κυριακές το βράδυ για τέσσερις εβδομάδες, 8 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Όταν φτάσεις εκεί

Σε αντίθεση με μερικές από τις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιούνται στο Civic Plaza, υπάρχουν καθίσματα που παρέχονται όταν βλέπετε τα έργα. Ακριβώς όπως ένα πραγματικό θέατρο, θα υπάρχουν επίσης παραχωρήσεις και προ-show ψυχαγωγία. Το θέατρο διαθέτει θεατρικό φωτισμό και ήχο. Τα έργα διαρκούν περίπου δύο ώρες και οι ηθοποιοί κοσμούνται πλήρως.

Η πλατεία είναι προσβάσιμη από το ADA. Όλες οι εκπομπές είναι στις 7:30 μ.μ.

Αν και τα παιχνίδια παίζονται το καλοκαίρι, τα βράδια μπορεί μερικές φορές να είναι δροσερά, οπότε φέρτε ένα πουλόβερ για κάθε περίπτωση.

Πριν από την επίδειξη, θα υπάρξει ψυχαγωγία όπως μαγεία και έφηβοι Σαίξπηροι. Πάρτε εκεί νωρίς για να απολαύσετε την προ-εμφάνιση και τις παραχωρήσεις.

Εάν μια εκπομπή ακυρωθεί λόγω του καιρού, οι προστάτες θα λάβουν ένα κουπόνι που θα είναι καλό για μια μεταγενέστερη παράσταση του Shakespeare στην Plaza ή για μια παράσταση στο Vortex Theatre κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Το Civic Plaza βρίσκεται στο 5ο και στο Marquette στο κέντρο του Albuquerque , ανάμεσα στο Δημαρχείο και το συνεδριακό κέντρο. Βρείτε το θέατρο στη βόρεια πλευρά της πλατείας, έξω από τη Marquette, κάτω από την εναέρια τέντα. Το Martin Luther King έξοδος από I-25 γίνεται Marquette στο κέντρο της πόλης και οδηγεί απευθείας στην πλατεία.

Εισιτήρια

Η είσοδος για το 2018 για όλες τις παραστάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επειδή θα είναι δωρεάν, αναμένετε μεγαλύτερα πλήθη. Όταν εμφανιστείτε στο θέατρο πριν από την εκπομπή, θα σας δοθεί ένας αριθμός. Ενώ περιμένετε να ξεκινήσει η επίδειξη, περιπλανηθείτε στο Civic Plaza, όπου θα βρείτε φαγητό, φορτηγά τροφίμων και ψυχαγωγία προ-εμφάνισης. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, θα υπάρχει ένα μπαρ. Στη συνέχεια, ακούστε την ομάδα και τον αριθμό σας να καλείται. Όταν ακούτε τον αριθμό σας, πάρτε τη θέση σας.

Στάθμευση

Διατίθεται χώρος στάθμευσης στο γκαράζ που βρίσκεται κάτω από την πλατεία. Είναι προσβάσιμο με τη μετάβαση δυτικά στους Ρομά ή ανατολικά στο Marquette. Υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης στην γύρω γειτονιά, μια πληρωμένη παρτίδα ανατολικά της Galeria Plaza, και το Συνεδριακό Κέντρο πληρώνεται γκαράζ.

Μια μικρή ιστορία

Ο Σαίξπηρ στην Plaza ξεκίνησε το 2014 ως συνεργασία μεταξύ της πόλης του Albuquerque και του Vortex Theatre. Το Vortex είχε οργανώσει ένα φεστιβάλ "Will Power" εμπνευσμένο από το Σαίξπηρ στα καλοκαίρια 2010-2013. Το καλοκαιρινό φεστιβάλ τριών παιχνιδιών και εννέα εβδομάδων πραγματοποιήθηκε στο Vortex. Η συνεργασία με την πόλη επέτρεψε στο θέατρο να παίξει τα θεάματα σε εξωτερικούς χώρους, μια παράδοση θερινών φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Την πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα όνειρα ενός καλοκαιριού και του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας .

Το 2015, ο Julius Caesar και ο Taming of the Shrew πραγματοποιήθηκαν. Και τα δύο χρόνια, τα έργα εκτελέστηκαν για 16 παραστάσεις σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Επισκεφθείτε το EDo ή την ανατολική συνοικία του κέντρου .

Μάθετε την ιστορία της κοντινής διαδρομής 66 και όπου αναπτύχθηκε στο Albuquerque.

Μάθετε περισσότερα για τον Σαίξπηρ στην Plaza.