Τρέξιμο στο στάδιο NRG

Τρόφιμα, διασκέδαση και ανεμιστήρες

Τρέξιμο στο στάδιο NRG

Έτσι προγραμματίζετε να μπαίνετε πίσω σε ένα παιχνίδι Houston Texans; Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Ενώ οι Texans δεν επιτρέπουν να φτάσουν στο γήπεδο έξω από το γήπεδο, η ομάδα αφήνει το χώρο στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης. Οι χώροι στάθμευσης είναι ανοιχτοί τέσσερις ώρες πριν από το παιχνίδι, ώστε να επιτρέψουν στους ουρανούς.

Πάρκινγκ στο στάδιο NRG

Αλλά προτού μπορέσετε να φτάσετε στην πόρτα, σιγουρευτείτε ότι δεν γνωρίζετε μόνο τους κανονισμούς, αλλά φροντίστε να τις ακολουθήσετε.

(Το Houston Texans διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις κάρτες στάθμευσης σας αν αρχίσετε να σπάτε κανόνες.) Έτσι, με την ευγένεια της ιστοσελίδας Texans, εδώ είναι μερικοί από τους κανόνες για το tailgating στο NRG Stadium:

Κανόνες για την τράπουλα στο στάδιο NRG

1. Όλες οι θέσεις στάθμευσης (εκτός από πλατίνα) θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν από το kickoff.

2. Όλοι οι χώροι στάθμευσης στο στάδιο NRG θα απαιτήσουν μια προ-αγορασμένη κρεβατοκάμαρα στάθμευσης. δεν θα μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χώρο στάθμευσης στην πύλη.

3. Ο χώρος στάθμευσης είναι ο πρώτος, που εξυπηρετείται για πρώτη ώρα. δεν επιτρέπονται θέσεις αποθήκευσης. Αν θα θέλατε να μπαίνουν πίσω από τους φίλους σας, παρακαλούμε να φτάσετε μαζί.

4. Οι πύλες εισόδου του Σταθμού NRG θα ανοίξουν 90 λεπτά πριν από το kickoff.

5. Η οροφή θα περιορίζεται σε ένα χώρο 8'x 16 'για κάθε έγκυρο κρεμάστρα στάθμευσης και δεν πρέπει να διασχίζει τη λωρίδα οδήγησης που καθορίζεται από τις μπλε γραμμές κάτω από κάθε διάδρομο.

6. Τα λεωφορεία RV, λεωφορεία και υπερμεγέθη οχήματα θα χρειαστεί να αγοράσουν εκ των προτέρων τουλάχιστον δύο θέσεις στάθμευσης και πρέπει να σταθμεύσουν στις καθορισμένες περιοχές RV σε κάθε παρτίδα.

7. Εάν σχεδιάζετε να επεκτείνετε τις πλευρές ή να ορίσετε καρέκλες έξω από το RV ή το λεωφορείο σας, θα χρειαστείτε hangtags στάθμευσης επιπλέον αυτών για το χώρο που θα χρησιμοποιηθεί από το όχημά σας.

8. Τα μπάρμπεκιου σε ρυμούλκηση θα πρέπει επίσης να έχουν μια πρόσθετη προ-αγορασμένη hangtag. Δεν θα επιτρέπεται να αγοράσετε ένα στην πύλη.

9. Τα ηχεία μουσικής συστήματος δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 18 "και τα 12"

10. Τα ηχεία μουσικής δεν παράγουν ήχο μεγαλύτερο από 68 ντεσιμπέλ σύμφωνα με το διάταγμα περί υγιεινής του Χιούστον, Τμήματα 30.1-30.9

Δείτε όλους τους κανόνες της NRG Stadium

Ενημέρωση: Μπορώ να χτυπήσω χωρίς εισιτήριο Gameday;

Η πολιτική του 2010 δεν επιτρέπει στα άτομα να μπαίνουν στην πόρτα στο στάδιο NRG εάν δεν έχουν (a) ένα εισιτήριο για gameday, ή (β) δεν έχουν αγοράσει εισιτήριο εισιτηρίων για πόρτα εισόδου $ 10.

Όλα τα εισιτήρια εισόδου στην πίσω πόρτα πρέπει να αγοράζονται εκ των προτέρων και ισχύουν μόνο για την ημερομηνία που αναγράφεται στο εισιτήριο.