Ο οδηγός σας για το Δυτικό Border-to-Border Road Trip

Ένα ταξίδι 6 Stop για δρομολόγια που θέλουν να πάνε από τα σύνορα προς τα σύνορα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια αρκετά μεγάλη χώρα και με όλο αυτό το μέγεθος έρχονται οι μεγάλες δυνατότητες για οδικά ταξίδια. Οι οδικές εκδρομές είναι ένα εικονικό κομμάτι της αμερικανικής εδώ και δεκαετίες και με το ταξίδι των αεροπορικών εταιρειών μπορεί να είναι πιο δημοφιλές από την οδήγηση, το cross-country trek έχει ακόμα ένα μέρος για τους ταξιδιώτες, ειδικά τους RVers.

Εάν είστε περισσότερο από ένα δυτικό αγόρι ταξίδεψε, έχουμε πάρει το οδικό ταξίδι για σας. Το δυτικό συνοριακό οδικό ταξίδι σας ξεκινάει κοντά στα μεξικανικά σύνορα κοντά στο Tucson, στην Αριζόνα και σας βγάζει σε όλη τη διαδρομή μέσα από τη Νεβάδα, το Αϊντάχο και τη Μοντάνα πριν τελειώσετε (ή αρχίσετε) στα καναδικά σύνορα.

Αν σχεδιάζετε να κάνετε αυτό το ταξίδι με το οδικό δίκτυο, είναι καλύτερο να γνωρίζετε τις σωστές πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συντάξει αυτόν τον οδηγό οδικής εκδρομής για να σας φτάσουμε στα σύνορα με το δυτικό στυλ.

Σχετικά με το δυτικό οδικό ταξίδι στα σύνορα

Αυτό το οδικό ταξίδι ξεκινάει στο Tucson της Αριζόνα και επιχειρεί μέχρι το Glacier National Park στη βορειοδυτική Μοντάνα. Αυτό είναι το οδικό ταξίδι θα σας οδηγήσει σε πολλά διαφορετικά κλίματα από τα υψηλά έρημο έως τα υποαλπικά λιβάδια, ώστε να πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εσείς και η διαδρομή σας είστε πλήρως προετοιμασμένοι. Ας πάμε στο δρόμο με το πρώτο σημείο στάσης / αφετηρίας μας.

Πρώτη στάση: Tucson, AZ

Πού να μείνετε στο Tucson: Catalina State Park

Αυτό το υπέροχο κρατικό πάρκο διαθέτει 120 τοποθεσίες όλες εξοπλισμένες με νερό και ηλεκτρικά hookups με ένα βολικό σταθμό χωματερή κοντά. Αυτό δεν είναι να αναφέρουμε την μπάρμπεκιου σχάρα και τραπέζι πικ-νικ που έρχονται με κάθε χώρο επίσης. Το Catalina State Park είναι αρκετά διακριτικό για τις εγκαταστάσεις του State Park.

Θα έχετε ντους, τουαλέτες και μερικές άλλες παροχές και χαρακτηριστικά όπως εκθέματα ακριβώς στο κέντρο επισκεπτών.

Τι να κάνετε στο Tucson

Φυσικά, ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του Tucson είναι ακριβώς στο State Park. Χρησιμοποιήστε τα μίλια των μονοπατιών για πεζοπορία, ποδηλασία και όσα αλλιώς θεωρείτε κατάλληλα. Άλλες μεγάλες υπαίθριες ευκαιρίες γύρω από την περιοχή περιλαμβάνουν το Sabino Canyon και το Mt.

Lemmon Scenic Byway, το μουσείο της Αριζόνα-Sonora Desert και το εθνικό πάρκο Saguaro. Εάν πρέπει να μπείτε μέσα για να ξεφύγετε από τη φωτιά μπορείτε να δοκιμάσετε το Pima Air and Space Museum ή το Gaslight Theatre. Πάρτε μερικά αξιοθέατα πριν να χτυπήσετε πραγματικά το δρόμο.

Δεύτερη στάση: Phoenix, AZ

Πού να μείνετε στο Φοίνιξ: RV Resort Desert Shadows

Οποιοδήποτε πάρκο που παίρνει σπίτι 10s σε όλο το διοικητικό συμβούλιο σχετικά με τις βαθμολογίες Good Sam RV Club είναι αυτό που σίγουρα είναι κορυφαία εγκοπή. Αυτό παίρνετε στο Desert Shadows RV Park με τις μεγάλες εγκαταστάσεις RV και πολλές ανέσεις. Τα μαξιλαράκια RV έρχονται και με τις τρεις μεγάλες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας ακόμα και σε τσιμεντοκονίαμα. Συζητήστε για τις εγκαταστάσεις, Desert Shadows έχει αυτό που θα περιμένατε με άψογη ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίων, αλλά διαθέτει επίσης μια λέσχη 20.000 τετραγωνικών ποδιών, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, και spa και πολλές οργανωμένες δραστηριότητες. Προσέξτε, αν παραμείνετε στο Desert Shadows ίσως θέλετε να μείνετε για πολύ.

Τι να κάνετε στο Phoenix

Θα ντρέπεστε αν δεν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε τα υπέροχα άνθη και τα τοπία του Βοτανικού Κήπου Desert ή την υπέροχη θέα από το βουνό Camelback. Αν αγαπάτε την υπαίθρια έρημο, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το South Mountain Park ή μια ιδιωτική εκδρομή.

Μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά να αφήσουν λίγο ατμό στο Παιδικό Μουσείο του Φοίνιξ ή αφήστε λίγο ατμό από τον εαυτό σας μέσω ενός ballgame στο πανέμορφο Chase Field. Όταν είστε σε αμφιβολία στο Φοίνιξ, πάρτε ένα καραβάκι με αερόστατο.

Pit Stop: Θα περάσετε την ιστορική διαδρομή US 66 κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής. Πάρτε στα αξιοθέατα, όπως χιλιάδες πνεύματα των οδικών ταξιδιών παρελθόν σας επιτρέπουν να χτυπήσει το δρόμο όπως ποτέ άλλοτε.

Τρίτη στάση: Las Vegas, NV

Πού να μείνετε στο Λας Βέγκας: Las Vegas Motorcoach Resort

Εάν πρόκειται να το κάνετε αυτό, το Las Vegas Motorcoach Resort συνιστάται ιδιαίτερα. Αυτό το πολυτελές πάρκο RV συνδέεται άμεσα με την αίσθηση μεγάλων χρημάτων στο Vegas. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από αυτά τα πολυτελή δικαιώματα στο RV pad σας εξοπλισμένο με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας. Θα απολαύσετε την πισίνα σε στιλ θέρετρου, το εστιατόριο με θέμα τη δεκαετία του '50, το σπα και το γυμναστήριο ή οποιαδήποτε από τις άλλες παροχές των τεσσάρων αστέρων γνωρίζοντας ότι το πάρκο είναι κλειστό και στεγάζεται όλο το 24ωρο.

Πολλές πολυτέλειες και ανέσεις στο Las Vegas Motorcoach Resort.

Τι να κάνετε στο Λας Βέγκας

Τι δεν υπάρχει στο Λας Βέγκας; Το μαγευτικό Λας Βέγκας είναι δική σας για όσο καιρό θεωρείτε κατάλληλα να επισκεφθείτε καζίνο, να δείτε μερικές απίστευτες ζωντανές εμφανίσεις και παραστάσεις ή να φάτε σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της χώρας, μερικές φορές όλα κάτω από την ίδια στέγη! Εάν προτιμάτε να βγείτε έξω και να απολαύσετε ό, τι ήταν το Λας Βέγκας πριν από όλη την ανάπτυξη έχετε μια καλή περιοχή στο Red Rock Canyon National Conservation Area. Το Λας Βέγκας είναι το στρείδι σας.

Τέταρτη στάση: Baker, NV

Πού να μείνετε στο Baker: Whispering Elms Campground

Whispering Elms Campground είναι ένα συνδυασμένο μοτέλ / κάμπινγκ / πάρκο RV και ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε καθώς συνεχίζετε στο ταξίδι σας βόρεια. Οι θέσεις RV είναι μεγάλες και επίπεδες με 30 και 50 ενισχυτές ηλεκτρικού καθώς και με νερό και υπονόμους. Υπάρχουν μπανιέρες για να σας καθαρίσουν από το αυτοκίνητο ή την εκδρομή και έχετε επίσης ένα σταθμό χωματερή. Έχετε επίσης το μπαρ Elms όπου μπορείτε να πάρετε ένα κρύο ενώ παίζετε βελάκια ή shuffleboard. Βεβαιωθείτε ότι βήμα έξω από μια νύχτα για να πιάσετε ένα φορτίο του συναρπαστικού νυχτερινού ουρανού του Baker.

Τι να κάνετε στο Baker

Ο νούμερο ένα λόγος για τη στάση Baker είναι να γνωρίσετε το κοντινό εθνικό πάρκο Great Basin. Όπως και τα περισσότερα άλλα Εθνικά Πάρκα, είναι καλύτερο να βγείτε με τα πόδια για να ζήσετε τις τακτικές ιδιότητες αυτού του πάρκου. Η Μεγάλη λεκάνη είναι γνωστή για τους υπέροχα ζωντανούς νυχτερινούς ουρανούς καθώς και για τα θαύματα των σπηλαίων Lehman. Πάρτε μια μέρα ή δύο για να εξερευνήσετε το πάρκο και βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τα πευκοδάση του πάρκου, σε πάνω από 5.000 χρόνια, είναι μερικοί από τους παλαιότερους ζωντανούς οργανισμούς στη Γη.

Πέμπτη στάση: Ketchum, ID

Πού να μείνετε στο Ketchum: The Meadows RV Park

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, αν έχετε μεγαλύτερη εξέδρα, όπως το Meadows RV Park στο Ketchum, μπορεί να φιλοξενήσει RVs έως 60 πόδια σε μήκος. Αυτές οι υπέροχες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες τόσο με ηλεκτρικές εισόδους των 30 και 50 amp, όσο και με τους συνδέσμους ύδρευσης και αποχέτευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λουτρό και τις εγκαταστάσεις πλυντηρίου για να καθαρίσετε τον εαυτό σας πριν κατευθυνθείτε στην περιοχή Ketchum / Sun Valley.

Τι να κάνετε στο Ketchum

Η περιοχή Ketchum / Sun Valley, Αϊντάχο, είναι γεμάτη από πολλά πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να δείτε και να δείτε, κυρίως στην υπαίθρια σφαίρα. Βρίσκεστε στο κατώφλι των μεγάλων δασών και βουνών της περιοχής Sawtooth Wilderness, καθώς και κοντά στη διασκέδαση στο νερό της Redfish Outlet Lake. Ο βασιλιάς της περιοχής είναι το φαλακρό βουνό και αν αυτό φαίνεται ότι είναι υπερβολικά τρομακτικό, υπάρχουν και πολλές άλλες κορυφές για να καταλάβετε. Για όσους δεν είναι πολύ υπαίθριος, υπάρχουν πολλές γκαλερί τέχνης, επιλογές για φαγητό και ψώνια που βρίσκονται στην περιοχή Ketchum / Sun Valley.

Pit Stop: Η επόμενη στάση σας δεν απέχει πολύ από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Είναι έξω από το δρόμο για αυτό το οδικό ταξίδι, αλλά αν δεν έχετε πάει ποτέ στο Yellowstone, τώρα μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία.

Έκτη στάση: Butte, MT

Πού να μείνετε στο Butte: Butte KOA

Οι RVers αναζητούν KOAs σε όλη τη χώρα λόγω της άνεσης και των ανέσεων τους και δεν διαφέρει από το Butte KOA. Φυσικά, θα έχετε τα συνήθη χαρακτηριστικά σας όπως RV μαξιλάρια με πλήρεις συνδέσεις υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, καθώς και ζεστά ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίων, αλλά θα έχετε επίσης και άλλες KOA ανέσεις όπως πρόσβαση στην πισίνα, κατάστημα εφοδιασμού κατασκήνωσης, παιδική χαρά και σκύλο πάρκο. Πάρτε μια καλή ξεκούραση πριν από την τελική έκταση του ταξιδιού.

Τι να κάνετε στο Butte

Butte είναι ένας άλλος παράδεισος outsider, ώστε να μπορείτε να γεμίσετε πριν ταξιδέψετε στην τελευταία στάση σας. Η Παναγία των Βράχων και το Berkeley Pit είναι τα σημαντικότερα σημεία της περιοχής, αλλά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην κατεύθυνση για να βρείτε εξωτερική διασκέδαση. Υπάρχει επίσης μεγάλη ιστορία στην περιοχή, ειδικά όταν πρόκειται για εξόρυξη. Δείτε το Granite Mountain Memorial Overlook και το Παγκόσμιο Μουσείο Μεταλλείων για να πάρετε μια ιδέα για την πλούσια ιστορία της περιοχής.

Τελευταία στάση: Coram, MT

Πού να μείνετε στο Coram: Βορειοαμερικανική RV Park και Yurt Village

Η τελευταία στάση στις δυτικές περιπέτειες από τα σύνορα έως τα σύνορα έρχεται στη βορειοδυτική γωνία της Μοντάνα στο North American RV Park και το Yurt Village. Αυτό το καλοφτιαγμένο campground έρχεται με ηλεκτρικές, νερό και αποχέτευσης hookups για να πάει μαζί με το εξαιρετικό λουτρό και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Υπάρχουν πολλές παροχές που προσφέρονται 24 ώρες το 24ωρο από το σαλόνι επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών κουζίνας, DVD players, δορυφορική τηλεόραση και πολλά άλλα. Πιάσε μερικές προμήθειες από το κατάστημα στρατόπεδων πριν απολαύσετε το χαλαρό δάσος ρύθμιση.

Τι να κάνετε στο Coram

Η τελευταία στάση σας στο Coram βρίσκεται κοντά στα καναδικά σύνορα και κοντά στην παρθένα ομορφιά του Εθνικού Πάρκου Glacier . Πάρτε το χρόνο να χαλαρώσετε στο πάρκο πριν ξεκινήσετε στο Glacier για κάποια πεζοπορία, ποδηλασία ή θέαση άγριας ζωής. Εάν είστε λίγο καμένος στην πεζοπορία, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το εκπληκτικό κέντρο διασκέδασης για κάποια τεμπέλης ποτάμι που επιπλέει ή το Highline Glacier για κάποια φερμουάρ επένδυση γύρω από την περιοχή. Αν μετά από όλο αυτό το ταξίδι θα χρειαστείτε ένα δύσκαμπτο, ελέγξτε την Εταιρεία Απόσταξης Παγετώνων.

Πότε να πάτε

Αυτό το οδικό ταξίδι σας μεταφέρει σε πολλά διαφορετικά κλίματα, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσετε την κατάλληλη στιγμή. Για να κάνετε τις βίαιες ζεστές θερμοκρασίες στην Αριζόνα και τη Νεβάδα λίγο πιο ήπιο, καθώς και τα ψυχρότερα κλίματα προς τα βόρεια λίγο πιο ζεστά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε το ταξίδι γύρω στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού.

Αυτός ο οδηγός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι δυτικού συνοριακού οδού. Χρησιμοποιήστε το ως οδηγό, αλλά μπορείτε να ανακινήσετε τις διαδρομές ή τους προορισμούς όπως κρίνετε κατάλληλο. Το οδικό ταξίδι έχει να κάνει με το να δοκιμάσετε δροσερά πράγματα στο δρόμο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το οδικό σας ταξίδι είναι ιδανικό για εσάς.