Αυτές οι συμβουλές θα σας σώσουν από την αγορά ενός λεμονιού RV

Μην ξεφορτωθείτε σε ένα τρομερό χρησιμοποιούμενο RV ή ρυμουλκούμενο ταξίδι

Η αγορά που χρησιμοποιείται είναι μία από τις σκληρότερες επιλογές πολλών RVers, ειδικά οι ιδιοκτήτες για πρώτη φορά που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για να ξεκινήσουν το δρόμο. Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα RV, μπορεί να είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε πόσα χρήματα ξοδεύετε για να συμβεί αυτό. Με τόσους RVs στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις τι ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου. Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί αν ένα χρησιμοποιημένο RV είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για να αγοράσει σε προσιτή τιμή με την πρώτη ματιά.

Μια χρησιμοποιημένη RV μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να επωφεληθείτε από όλα όσα προσφέρει η οικογένειά σας όταν ταξιδεύετε. Για να αποφύγετε να υποτιμήσετε έναν έμπορο ή έναν μεμονωμένο πωλητή, χρησιμοποιήστε τη λίστα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι ο RV είναι σε κατάσταση λειτουργίας πριν κάνετε την αγορά .

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά ενός χρησιμοποιημένου RV

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μια εσωτερική και εξωτερική διάνοιξη του RV χωρίς τον έμπορο ή τον ιδιοκτήτη να είναι παρόν. Όταν κάνετε μια βόλτα με κάποιον άλλο, θα σας οδηγήσουν μακριά από τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Με το περπάτημα μέσα από τον εαυτό σας, μπορείτε να δείτε τα πράγματα που ίσως δεν έχετε παρατηρήσει διαφορετικά.

Ποτέ μην αγοράζετε ποτέ ένα μεταχειρισμένο ρυμουλκούμενο ή RV χωρίς να κάνετε λεπτομερή οπτική επιθεώρηση. Μην αγοράζετε θέαμα αόρατη!

Αναζητήστε αυτά τα 5 πράγματα κατά την επιθεώρηση ενός χρησιμοποιημένου RV

Να είστε προσεκτικοί για τα ακόλουθα, όταν κάνετε μια επιθεώρηση:

Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ζητήματα με χρησιμοποιημένο RV;

Ακριβώς επειδή βρίσκετε οποιαδήποτε προβλήματα με την παραπάνω λίστα δεν σημαίνει ότι το RV ή το ρυμουλκούμενο είναι κακό buy. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους ένα χρησιμοποιημένο RV είναι φθηνότερο από ένα καινούριο και αυτά τα θέματα που βρίσκετε μπορούν να συμβάλουν σε αυτό. Ανάλογα με το κόστος των επισκευών, ίσως αξίζει να πάρετε το RV όπως είναι και να διορθώσετε τα πράγματα όπως μπορείτε.

Εάν αισθάνεστε ότι βλέπετε πάρα πολλά θέματα και η τιμή είναι υψηλή, εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι διαπραγματεύσεις και μπορούν να σας ωφελήσουν. Μερικές φορές, όμως, το ποσό που ξοδεύετε για επισκευές συν το κόστος του χρησιμοποιημένου ρυμουλκούμενου ταξιδιού ή του RV δεν αξίζει το συνολικό κόστος. Θα χάσετε χρήματα για το RV αντί να παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας.

Ζητήστε την πλήρη εγγραφή του συγκεκριμένου RV. Ένας αξιόπιστος πωλητής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα δίνοντάς σας αυτήν την τεκμηρίωση. Να είστε επιφυλακτικοί αν δεν το κάνουν. Αυτά τα αρχεία θα σας δώσουν μια ανάλυση όλων όσων έχουν εργαστεί, είτε πρόκειται για μεγάλες ή μικρές επισκευές και μπορεί να είναι ένας δείκτης των συνεχιζόμενων ζητημάτων που θα χειριστείτε τη συμφωνία κάτω από τη γραμμή.

Pro Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός αναγνώρισης του οχήματος (VIN) από το RV ταιριάζει με τα χαρτιά. Διαφορετικά, είστε εξαπατημένοι να σκεφτείτε ότι το αρχείο υπηρεσίας είναι ξεκάθαρο από οποιαδήποτε θέματα.

Ένας από τους πιο περίεργους τρόπους για να ελέγξετε αν ο κινητήρας είναι σε καλή κατάσταση ή όχι είναι να κοιτάξετε κάτω από την κουκούλα στο λάδι. Πολλοί αντιπρόσωποι και πωλητές μπορεί να είναι πολύ επιρρεπείς στο να το κάνουν αυτό για σας, αλλά και πάλι, ένας αξιόπιστος δεν θα έχει δισταγμούς. Εάν το λάδι από το RV μυρίζει σαν να έχει καεί, θα πρέπει να αμφισβητηθεί η ακεραιότητα του κινητήρα.

Αναζητήστε τυχόν σημάδια σκουριάς στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του RV. Η σκουριά θα εμφανιστεί σε κάθε RV, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στη χώρα. Ψάχνετε για οποιαδήποτε σημάδια σκουριάς στο πλαίσιο του RV. Η επισκευή ενός πλαισίου μετά από βλάβη από σκουριά είναι δαπανηρή και δεν αξίζει τον κόπο, ακόμη και για την τιμή που θα χρησιμοποιηθεί ένας RV.

Αγοραστή πρόσεχε

Όταν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο ρυμουλκούμενο ταξίδι ή RV , παίρνετε τον κίνδυνο ότι κάτω από τη γραμμή που θα επενδύσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό θα πρέπει κάτι να πάει στραβά. Εάν αγοράζετε από ένα άτομο και όχι από έναν έμπορο, συχνά θα βρείτε ότι αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο RV όπως είναι. Όπως σημαίνει ότι αποδέχεστε κάθε ευθύνη για κάτι που πάει στραβά, η δεύτερη ιδιοκτησία αλλάζει τα χέρια. Εάν αγοράσατε ένα λεμόνι, έχετε κολλήσει με ένα λεμόνι.

Όντας κολλημένοι με ένα RV που δεν λειτουργεί ή απαιτεί περισσότερες επισκευές από ό, τι αναμενόταν, δεν σας εξοικονομούν χρήματα και μπορεί να αφήσει μια εντύπωση για το πόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό σκέφτεστε ότι θα ήταν η RVing για εσάς και την οικογένειά σας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε την έρευνά σας μπροστά από το χρόνο, να εκτελέσετε μια διεξοδική εσωτερική και εξωτερική βόλτα μέσα από το ρυμουλκό ταξιδιού και να βεβαιωθείτε ότι όλες οι ερωτήσεις σας απαντώνται μπροστά από το χρόνο προτού να σκεφτείτε να κάνετε μια μεταχειρισμένη αγορά RV.