Εστιατόρια Yats Cajun-Creole Είναι ένα φαγητό στην Ινδιανάπολη

Μια αίσθηση υψηλής γεύσης σε χαμηλή τιμή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Ένα εστιατόριο Cajun-Creole, το Yats είναι το πνευματικό τέκνο του Joe Vaskovitch. Γεννημένος και ανυψωμένος στη Νέα Ορλεάνη, ο Τζο είναι μια εικόνα της Ινδιανάπολης, γνωστή για την ενέργειά του, τον ενθουσιασμό του και το χειρότερο στυλ διαχείρισης. Ο Γιτς είναι ένα εστιατόριο που δεν έχει τα χέρια, πίσω από το βασικό, γειτονιά που έχει καλλιεργήσει έναν πιστό ακόλουθο.

Τα πιάτα Cajun-Creole του Yats είναι πλούσια, πικάντικα και γεμιστά και η τιμή είναι σωστή. Απλά $ 5,50 σας αγοράζει τυχόν εισιτήριο στο μενού, σερβίρεται με δύο φέτες ψωμί βουτύρου.

Για ένα δολάριο περισσότερο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα combo, ή για ένα buck λιγότερο, μπορείτε να πάρετε μια μισή παραγγελία. Τα ποτά και τα επιδόρπια κοστίζουν επιπλέον.

Το μενού

Το μενού, το οποίο εμφανίζεται σε ένα τραπέζι πίσω από τον πάγκο, αλλάζει καθημερινά, με έξι έως δέκα πιάτα που προσφέρονται συνήθως σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα. Εάν θέλετε να ψάξετε για ένα συγκεκριμένο πιάτο, ίσως θέλετε να δείτε τα μενού στις διάφορες τοποθεσίες πριν πάτε.

Ενώ το περιβάλλον λέει γρήγορο φαγητό, το φαγητό σίγουρα δεν το κάνει. Τροφίμων προετοιμασία σε Yats είναι μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων, περίπλοκη ανάμειξη και σιγοβράζοντας επιλεγμένα Cajun μπαχαρικά για να επιτύχει την απόλυτη γεύση.

Το τυρί τσίλι Etouffee με ράμφη είναι ο κορυφαίος πωλητής της Yats και το Jambalaya - ένα μείγμα λαχανικών, λουκάνικου, γαλοπούλας και μπαχαρικών - είναι ένα sellout σχεδόν κάθε βράδυ. Άλλες συνήθεις επιλογές περιλαμβάνουν:

Εάν μπορείτε να βρείτε χώρο για επιδόρπιο, μπορείτε να επιλέξετε από την κρέμα πίτας σπιτικό βουτύρου βουτύρου Yats ή μια απολαυστική φέτα cheesecake.

Η ατμόσφαιρα

Η υπηρεσία ξεκινάει το στυλ γρήγορου φαγητού με τους πελάτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν στον πάγκο, και στη συνέχεια να κατευθυνθούν για να πάρουν τα χαρτοπετσέτες, τα σκεύη και τα ποτά που προσφέρουν μόνοι σας. Ωστόσο, η παραγγελία σας για φαγητό παραδίδεται στο τραπέζι σας - δηλαδή υποθέτοντας ότι μπορείτε να βρείτε ένα. Ο χώρος καθισμάτων είναι στη μικρή πλευρά, πολύ άτυπος και γενικά ξεχασμένος. Ο Yats βασίζεται στις μοναδικές προσφορές του μενού για να κάνει μια πιο μόνιμη εντύπωση, και το κάνουν. Το εστιατόριο έχει πιστή ακολουθία μεταξύ των ντόπιων.

Οι επαγγελματίες

Τα μειονεκτήματα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Περιοχές της Ινδιανάπολης

Το Yats έχει τέσσερις τοποθεσίες στην περιοχή της Ινδιανάπολης. Όλες οι τοποθεσίες είναι ανοιχτές από τις 11 π.μ. έως τις 9 το βράδυ και από τις 11 π.μ. έως τις 10 το μεσημέρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Οι θέσεις των 96ών και των κολλεγίων είναι επίσης ανοιχτές τις Κυριακές από τις 11 π.μ.

Η κατώτατη γραμμή

Το Yats προσφέρει ένα ικανοποιητικό γεύμα για τα χρήματα και μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση στο τυπικό γρήγορο φαγητό για όσους έχουν προϋπολογισμό. Είναι ένα εστιατόριο φιλικό προς την οικογένεια με μια αίσθηση γειτονιάς κάτω από το σπίτι, και αυτός είναι ένας συνδυασμός που είναι δύσκολο να νικήσει.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους