Η μεγαλύτερη παραλία του Κοννέκτικατ: το κρατικό πάρκο του Hammonasset Beach

Το Hammonasset είναι το μέρος για να το κεφάλι όταν είναι ζεστό και υγρό στο Κοννέκτικατ

Δείτε επίσης: Συλλογή φωτογραφιών του Hammonasset Beach

Μετακόμισα στο Κοννέκτικατ το Δεκέμβριο του 1996 και μόλις ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει το επόμενο έτος, ήμουν εμμονή με την ανάγκη να βρω το πλησιέστερο μέρος όπου θα μπορούσα να περπατήσω κατά μήκος της παραλίας. Αυτό το μέρος, αποδείχθηκε, ήταν το Hammonasset Beach State Park, το 919 στρέμματα Long Island Sound στο Μάντισον, το οποίο φιλοξενεί μια αμμουδιά μήκους δύο μιλίων - τη μεγαλύτερη παραλία του Κοννέκτικατ.

Είτε επιθυμείτε να κάνετε τζόγκινγκ ή να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του πεζόδρομου, να χαλαρώσετε στην παραλία χωρίς να κάνετε τίποτα πιο έντονο από το μαύρισμα ή να δροσιστείτε στα αναζωογονητικά κύματα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για να επισκεφθείτε το Hammonasset Beach State Park.

Οδηγίες: Το Hammonasset Beach State Park βρίσκεται στο Madison του Κοννέκτικατ. Από τη διαδρομή I-95, πάρτε την έξοδο 62 και ακολουθήστε τις πινακίδες για περίπου ένα μίλι νότια μέχρι την παραλία. Χρήστες GPS: 1288 Boston Post Road, Madison, CT, είναι η φυσική διεύθυνση για το Hammonasset.

Ώρες: Η παραλία Hammonasset είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Εισπράξεις: Για τους κατοίκους του Κοννέκτικατ, η είσοδος είναι 9 δολάρια ανά αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, 13 δολάρια τα σαββατοκύριακα και οι αργίες για το 2016. Το τέλος για αυτοκίνητα εκτός κρατικής κατηγορίας είναι 15 δολάρια την εβδομάδα, 22 δολάρια τα Σαββατοκύριακα. Η είσοδος μετά τις 4 μ.μ. είναι μόνο $ 6 ανά αυτοκίνητο κάθε μέρα για κατοίκους και $ 7 για μη κατοίκους. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για να επισκεφθείτε το πάρκο κατά τους εκτός εποχής μήνες.

Εγκαταστάσεις: Διατίθενται χώροι ανάπαυσης και εγκαταστάσεις αλλαγής.

Μια παραχώρηση τροφίμων λειτουργεί κατά τη θερινή περίοδο.

Δραστηριότητες: Εκτός από την κολύμβηση, άλλες δραστηριότητες για να απολαύσετε στο Hammonasset Beach State Park περιλαμβάνουν πικ-νικ, ψάρεμα με θαλασσινό νερό, πεζοπορία, βαρκάδα και ποδηλασία. Για κάτι λιγότερο φορολογούμενο, υπάρχει πάντα συλλογή κελύφους και άμμο κτίριο κάστρο.

Το Hammonasset είναι μια πολύ φιλική προς την οικογένεια παραλία. Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε από τον ήλιο, επισκεφτείτε το Meigs Point Nature Center, το οποίο διαθέτει δεξαμενή αφής και άλλα εκθέματα. Το κέντρο φύσης είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Κάμπινγκ: Το Hammonasset Beach State Park διαθέτει 558 κάμπινγκ. Η χρέωση για το κάμπινγκ για το 2016 είναι 20 δολάρια το βράδυ για τους κατοίκους του Κοννέκτικατ ή 30 δολάρια για τους μη κατοίκους, καθώς και τέλος επεξεργασίας για την κράτηση. Υψηλότερες τιμές χρεώνονται για χώρους με ηλεκτρικό και νερό σύνδεση. Οι ρουστίκ καμπίνες μπορούν να ενοικιαστούν για $ 70 ανά διανυκτέρευση ($ 80 για out-of-staters). Για κρατήσεις, καλέστε δωρεάν, 877-668-CAMP.

Σκυλιά στο Hammonasset: Τα σκυλιά πρέπει να είναι αγκιστρωμένα ανά πάσα στιγμή και δεν επιτρέπονται στην παραλία ή στο πεζοδρόμιο κατά τη θερινή περίοδο. Συγνώμη, Fido.

Ένα κομμάτι της ιστορίας: Το Hammonasset Beach State Park είναι το όνομα της φυλής Hammonasset των ανατολικών Ινδιάνων δασών, μιας από τις πέντε φυλές που κατοικούσαν στην ακτογραμμή του Κοννέκτικατ. Η ινδική λέξη "Hammonasset" σημαίνει "όπου σκάβουμε τρύπες στο έδαφος", μια αναφορά στον αγροτικό τρόπο ζωής της φυλής.

Το 1919, το Πάρκο του Κοννέκτικατ και η δασική επιτροπή άρχισαν να αποκτούν τα εδάφη που θα αποτελούσαν το κρατικό πάρκο του Hammonasset Beach. Μέχρι το τέλος του έτους, αγοράστηκαν 565 στρέμματα με κόστος $ 130.960.

Στις 18 Ιουλίου 1920, το πάρκο άνοιξε στο κοινό. Περίπου 75.000 άτομα επισκέφθηκαν το πάρκο κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.

Το πάρκο σχεδόν διπλασιάστηκε σε μέγεθος το 1923 με την απόκτηση επιπλέον 339 στρεμμάτων.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο Hammonasset υπηρέτησε ως στρατιωτική κράτηση και σειρά πυροβολισμών αεροσκαφών και ήταν κλειστός για το κοινό. Ανοίγει ξανά στους λάτρεις της θάλασσας μετά τον πόλεμο και γρήγορα άρχισε να σπάει τα αρχεία παρουσίας.

Σήμερα, η παραλία Hammonasset είναι ιδιαίτερα γεμάτη από τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, αλλά μπορείτε πάντα να βρείτε ένα σημείο για να διαδώσετε την κουβέρτα σας και να απολαύσετε τον ήλιο. Στις ήπιες μέρες εκτός εποχής, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια ήσυχη, αντανακλαστική βόλτα στη θάλασσα.