Εκδρομή περιπέτειας εκτός δρόμου

Ατρόμητα Ταξίδια ταξίδια σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τον κόσμο σε επίπεδο βάσης φτηνά

Οι "εμπειρίες πραγματικής ζωής" είναι το επίκεντρο των ταξιδιών περιπέτειας του Intrepid Travel. Το Intrepid Travel ξεκίνησε το 1989 από δύο Αυστραλούς άνδρες που είχαν πάθος για να πάρουν τους ταξιδιώτες από την πεπατημένη διαδρομή στην Ασία. Σήμερα, το Intrepid Travel προσφέρει ταξίδια σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των επτά ηπείρων καθώς και της Αρκτικής. Τα στυλ αυτών των εκδρομών περιλαμβάνουν ενεργές περιπέτειες. προκλήσεις, όπου οι ταξιδιώτες συνδυάζουν ποδηλασία, πεζοπορία και ορισμένες εθελοντικές δραστηριότητες · ανεξάρτητο ταξίδι · οικογενειακά ταξίδια; και το ταξίδι Basix, το οποίο είναι σίγουρα λαϊκό στιλ στα καλύτερα του.

Σε αυτές τις γενικά μικρές ομαδικές εκδρομές, θα ταξιδέψετε με τρόπους παρόμοιοι με τους ντόπιους, σεβόμενοι τον πολιτισμό τους και το περιβάλλον. Οι ομάδες λαμβάνουν ως επί το πλείστον μέσα μαζικής μεταφοράς, διαμένουν και τρώνε σε τοπικά ιδιόκτητα κέντρα μικρής κλίμακας και αλληλεπιδρούν με τους ντόπιους με μοναδικούς τρόπους.

Το διάδρομο του ατρόμητου ταξιδιού

«Θέλαμε να αναπτύξουμε ένα διαφορετικό τρόπο ταξιδιού, όπου ως ταξιδιώτες έγινε μέρος της χώρας - και όχι μόνο οι τουρίστες που αναζητούν. Όπου κι αν πάμε στον κόσμο, παίρνουμε μια υπεύθυνη στάση μαζί μας. με τρόπο που να σέβεται και να ωφελεί τους τοπικούς ανθρώπους, τον πολιτισμό τους και το περιβάλλον.Οι ταξιδιώτες μας έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ντόπιους και να γνωρίσουν πραγματικά τον πολιτισμό τους από πρώτο χέρι.Θα συμβάλλετε άμεσα στις τοπικές οικονομίες και να βοηθήσετε στην ανάπτυξη cross- με άλλα λόγια, να απολαύσετε μια πραγματική εμπειρία ζωής. " λέει ο Darrrell Wade, διευθυντής και συνιδρυτής της Intrepid Travel.

Γιατί να επιλέξετε ατρόμητο;

Υπάρχουν πολλές υψηλής ποιότητας εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας για να διαλέξετε, οπότε γιατί να διαλέξετε Intrepid; Απλό, η εταιρεία έχει περάσει πάνω από 25 χρόνια, έχει αποδεδειγμένο ιστορικό για την απόκτηση υπέροχων ταξιδιών σε προσιτές τιμές και προσφέρει δρομολόγια σε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία μπορείτε να σκεφτείτε.

Αν σας αρέσει η μικρή ομάδα, τα περιπετειώδη ταξίδια και δεν σας πειράζει να αφήσετε κάποιον άλλο να σχεδιάσει τις λεπτομέρειες, πιθανότατα θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει στον ατρόμητο κατάλογο.

Δημοφιλή ταξίδια ταξίδια περιπέτειας με Intrepid Travel

Όταν ελέγχετε την τιμολόγηση σε ορισμένα από αυτά τα συνεχόμενα δημοφιλή ταξίδια, θα εκπλαγείτε με το πόσο λιγότερο κοστίζουν από εκείνα με παρόμοιες διαδρομές που προσφέρονται από άλλες εταιρείες ταξιδίων περιπέτειας. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι πολλά από αυτά είναι ταξίδια "λαϊκής" και το κατάλυμα επιλέγεται με κλίση ζωντανή όπως οι ντόπιοι.

Παραδείγματα αυτού του γεγονότος είναι η 12ήμερη απόδραση της Βόρειας Κίνας, η οποία πηγαίνει από το Πεκίνο στη Σαγκάη. Η δεκαπενθήμερη περιπέτεια Rajasthan περνάει από το Παλιό Δελχί για να συναντηθεί με τους κατοίκους των τοπικών φυλών στο Karni Mata για να βγάλει ένα αερόστατο με αερόστατο πάνω από το Jaipur. Εν τω μεταξύ, το δρομολόγιο 9 ημερών Angkor Trails αναπηδά από τις πλωτές αγορές της Ταϊλάνδης στους ναούς του Angkor στην Καμπότζη.

Πού να μάθετε περισσότερα για το Intrepid Travel

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολλά ταξίδια, συμπεριλαμβανομένης της Περιπέτειας Dog Sled Adventure, επισκεφθείτε το Intrepid Travel ή καλέστε το 800-970-7299.

Περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για τις επιλογές μας για τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας - ταξιδιωτικούς πράκτορες που μπορούν να κάνουν το όνειρο ταξίδι σας πραγματικότητα.

Ρίξε μια ματιά.