Πώς να σχεδιάσετε μια περιήγηση σε ποδήλατα προσαρμοσμένης οικογένειας

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τον σχεδιασμό της τέλειας περιήγησης οικογενειακού ποδηλάτου

Έχετε μια οικογένεια ποδηλατών που περιμένουν να εξερευνήσουν τον κόσμο ή ψάχνετε για μια δραστήρια περιπέτεια για να απολαύσετε ολόκληρο το κοπάδι; Εδώ είναι πώς να σχεδιάσετε την τέλεια οικογενειακή περιήγηση με ποδήλατο σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμεί το clan σας.

Τα νέα προσαρμοσμένα ταξίδια του Trek Travel στοχεύουν σε οικογένειες που θέλουν να περάσουν κάποιο χρόνο σύνδεσης σε μια περιήγηση με δύο τροχούς. Οι οικογένειες επιλέγουν τις ημερομηνίες, επιλέγουν τους προορισμούς και επιλέγουν τις δραστηριότητες για την απόλυτη ποδηλατική περιπέτεια.

"Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία για να δημιουργήσετε τις οικογενειακές διακοπές των ονείρων σας", λέει ο διευθυντής σχεδιασμού ταξιδιού Trek Travel, Meagan Coates. «Επειδή η οικογένεια που κολυμπάει με ελέφαντες, ziplines, κάνει s'mores, πεζοπορίες και βόλτες μαζί, μένει μαζί».

"Ο κόσμος είναι δικός σας για να εξερευνήσετε και το Trek Travel σας βοηθά να το πλοηγείτε", λένε.

Μερικά από τα αξιοθέατα των εκδρομών τους περιλαμβάνουν εμπειρίες όπως: Εξερεύνηση του πάρκου των Mini Chateaux στην κοιλάδα του Λίγηρα. βλέποντας τη Λίμνη Λούις σε μια γόνδολα βόλτα 7000 ποδιών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα καναδικά πετρώματα. ή να απολαύσετε ένα οικογενειακό πικνίκ μεσημεριανό στην παραλία στο Playa Manzanillo της Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με το Trek, τους πείτε τι να κάνουν και θα το κάνουν, από καγιάκ έως πεζοπορία, κολύμπι, οικογενειακές μπάρμπεκιου, εκπαιδευτικές εμπειρίες και πολλά άλλα.

"Οι απολαυστικές και υποστηριζόμενες καθημερινές επιλογές ποδηλασίας θα ταιριάζουν στην ποικιλία και τη δυσκολία της οικογένειάς σας", λέει ο Trek.

"Το Trek Travel θα ενισχύσει επίσης το ταξίδι με δραστηριότητες όπως γευσιγνωσία κρασιών για τους ενήλικες ή περιηγήσεις πεζοπορίας που είναι διασκεδαστικές για όλη την οικογένεια και επιστρέφουν σε εσάς με ένα εξατομικευμένο δρομολόγιο που περιέχει την ιστορία των επόμενων διακοπών σας".

Βήμα 1: Το πρώτο βήμα είναι να ενημερώσετε το Trek Travel για εσάς.

Μιλήστε για την οικογένειά σας, τι θέλετε να κάνετε και πού θέλετε να πάτε, να μιλήσετε για το πότε θέλετε να πάτε, το είδος του ταξιδιού που θέλετε - είναι πέντε αστέρων πολυτελείς διακοπές επική ή είναι ζεστό και γραφικό? είναι μια περιπέτεια πολλαπλών σπορ ή θέλετε να οδηγήσετε σαν τους επαγγελματίες. Οι σχεδιαστές ταξιδιού θα δουλέψουν στη συνέχεια για να δημιουργήσουν το δρομολόγιό σας.

Βήμα 2: Αφού εγκρίνετε τη διαδρομή σας, το Travel Trek θα κάνει τη μαγεία του για να οργανώσει το δρομολόγιό σας και να σας το στείλει. Και, αν θέλετε να αλλάξετε κάτι, υπάρχει αρκετός χρόνος για ευελιξία.

Βήμα 3: Κρατήστε το ταξίδι σας και πηγαίνετε.

Ορισμένα παραδείγματα προσαρμοσμένων διαδρομών περιλαμβάνουν ταξίδια τριήμερου Σαββατοκύριακου στη χώρα του κρασιού της Καλιφόρνια, μπικίνι μέσω Βιετνάμ και Καμπότζης, ποδηλασία και βάρκα στη Γαλλία, ταξίδι στην Νότια Αυστραλία, εξερεύνηση στην υψηλή έρημο του Rio Grande μεταξύ Santa Fe και Taos, Νέο Μεξικό. Και εξωτικές περιηγήσεις περιλαμβάνουν Μυανμάρ, Μπαλί και Νέα Ζηλανδία.

Και, το Trek δεν είναι μόνο για τα ταξίδια με συνήθεια. Οι ομάδες πολλαπλών γενεών μπορούν να επιλέξουν περιηγήσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί. Μπορούν να επιλέξουν από τις καθιερωμένες διαδρομές όπως η Κόστα Ρίκα, η Πράγα έως τη Βιέννη, οι Νήσοι Σαν Χουάν, το Βερμόντ ή το Εθνικό Πάρκο Ζιόν, έτοιμα δρομολόγια όπως τη Δανία, τη Χαβάη, την κοιλάδα του Λίγηρα, τη Νέα Σκοτία ή το Yellowstone.

Ένα παράδειγμα είναι η νέα κλασική σειρά τους. Αυτά τα ταξίδια προσφέρουν εμπειρίες, βόλτες και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Η έξι ημερών ενεργού ταξίδι της Ανδαλουσίας στην Ισπανία ξεκινά από 2.999 δολάρια ανά άτομο. Το ταξίδι έξι ημερών Bordeaux της Γαλλίας είναι νέο και ξεκινά από 4.999 δολάρια ανά άτομο και είναι ένα πιο χαλαρό ταξίδι. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διαμονή της βίλας al uxury στη Βαρκελώνη που χρησιμοποιείται ως κέντρο εξερεύνησης για περιήγηση με ποδήλατο.