Ένα Q & A με τον CEO της Contiki Casper Urhammer

Διαμονή στην κορυφή της χιλιετηρίδας αγοράς

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι να τρέχετε μια παγκόσμια τουριστική επιχείρηση; Κάναμε. Έτσι, κάθισαμε με τον Casper Urhammer, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Contiki Vacations. Η εταιρεία αποτελεί μέρος της The Travel Corporation, της οικογένειας των εμπορικών σημάτων που περιλαμβάνει επίσης Insight Vacations, Trafalgar, The Red Carnation Hotel Collection και Uniworld Boutique River Cruise Collection. Η Contiki ειδικεύεται σε περιηγήσεις για ταξιδιώτες ηλικίας 18-35 ετών.

Πριν από την ανάληψη αυτής της θέσης το Σεπτέμβριο του 2014, ο Urhammer ήταν διευθύνων σύμβουλος της Groupon Australia και της Νέας Ζηλανδίας και συνιδρυτής της Groupon Denmark.

Είναι επίσης ένας ταξιδιώτης στον κόσμο, ένα χαρακτηριστικό χωρίς αμφιβολία χρήσιμο στην παρούσα συναυλία του. Έζησε σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας επιχειρηματικές δραστηριότητες στην τεχνολογική σκηνή. Και το περιπετειώδες πνεύμα του Urhammer (αυτός είναι ένας άπληστος αλεξιπτωτιστής) του δίνει κάτι κοινό με το χιλιετηρίο demo που έχει επιφορτιστεί να φτάσει.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δανία, ο Urhammer είναι πτυχιούχος εμπορικού δικαίου στο διεθνές δίκαιο. Ζει στη Γενεύη, αλλά μίλησε στο About.com στην έδρα του Travel Corp στο Anaheim, CA.

Η πίστη του Contiki είναι #NOREGRETS. Είναι μια φιλοσοφία που ισχύει σίγουρα για τον Urhammer.

Ερ: Δεν έχετε πάει στη δουλειά πολύ. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

Α: Αυτή είναι μια πολύ καλή επιχείρηση. Τίποτα δεν έχει σπάσει. Τίποτα δεν χρειάζεται να διορθωθεί. Κάνουμε καλά. Παίρνουμε κάτι σε πολύ καλή κατάσταση και σιγουρεύουμε ότι συνεχίζει να αυξάνεται. Είμαστε τυχεροί που έχουμε το δημογραφικό που κάνουμε. Όλοι μιλάνε για τις χιλιετηρίδες αυτές τις μέρες. Έχουμε συνεργαστεί μαζί τους πριν είναι δροσερό.

Το κάνουμε αυτό εδώ και 53 χρόνια. Η αποστολή μας ως ομάδα είναι να τα πιάσουμε, να τα καλλιεργήσουμε μέχρι να φτάσουν τα 35, και στη συνέχεια να τα παραδώσουμε στις άλλες μάρκες μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε σχετικοί.

Ερ .: Το φόντο σας στον χώρο της τεχνολογίας σας βοηθά;

Α: Η εκτέλεση και η παράδοση του προϊόντος είναι χαμηλής τεχνολογίας, αλλά πολύ καλή.

Υπάρχει τόσο μεγάλη εμπειρία και γνώση σε αυτήν την εταιρεία. Υπάρχουν φυσικά συνέργειες, με τη συμμετοχή μιας μεγαλύτερης εταιρείας που κατέχει την αλυσίδα αξίας. Οι άνθρωποι έρχονται για δουλειά για την Travel Corporation και μένουν μια ζωή.

Όλα τα πράγματα που έρχομαι επί του σκάφους από ψηφιακό υπόβαθρο, είναι να μεταφράσουμε αυτό σε κάτι σχετικό με αυτό το δημογραφικό. Εξετάζουμε πράγματα όπως τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Millennials. Οτιδήποτε κάνουμε είναι ο πελάτης. Είχαμε τον ίδιο ιστότοπο για οκτώ χρόνια. Το ανανεώνουμε. Έχουμε κάνει πολλές έρευνες για το πώς θα το αλλάξουμε. Θα διευκολύνουμε τους ανθρώπους να διερευνήσουν εάν η Contiki είναι η σωστή επιλογή για αυτούς. Αλλάζουμε εντελώς την τεχνολογία. Θα κυκλοφορήσει ξεκινώντας κάπου στις αρχές του 2016.

Ε: Οι χιλιετηρίδες κάνουν τα πάντα στα τηλέφωνά τους αυτές τις μέρες, έτσι δεν είναι;

Α: Ναι και γι 'αυτό κατασκευάζουμε πραγματικά κινητά πρώτα. Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε τα πράγματα μεγαλύτερα για μια οθόνη υπολογιστή που κάνει το αντίθετο. Ανανεώνουμε επίσης την εφαρμογή μας. Θα γίνει μια ροή συνομιλίας, μπορείτε να συνομιλήσετε πριν, μετά και κατά τη διάρκεια μιας περιήγησης με άλλους ταξιδιώτες. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άτομα που θα βρίσκονται στην ίδια σας περιοδεία. Έχετε πρόσβαση στο δρομολόγιο, θα γνωρίσετε τον καιρό. Ο κύριος σκοπός θα είναι να μείνετε σε επαφή με αυτούς με τους οποίους ταξιδεύετε.

Ε: Τι γίνεται με τους ταξιδιώτες που είναι ακόμη νεότεροι από τις χιλιετίες; Προβλέπετε τι είναι σχετικό με αυτά;

Α: Δεν πρόκειται μόνο για τις χιλιετίες. Ο Gen Y έρχεται γύρω από τη γωνία. Πρέπει λοιπόν να διασφαλίσουμε ότι η πλατφόρμα θα διαρκέσει πέντε έως δέκα χρόνια. Αλλά πρέπει επίσης να είναι ευέλικτη και αρκετά ευέλικτη ώστε να ανταποκρίνεται σε ό, τι θέλει η επόμενη γενιά. Σε αυτό το στάδιο, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό.

Ε: Πώς αναπτύχθηκαν οι στρατηγικές μάρκετινγκ για να προσεγγίσουν πιθανοί πελάτες;

Α: Οι ημέρες κατά τις οποίες θα μπορούσατε να βάλετε μια αγγελία στο χαρτί και να περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο τελειώνουν. Έτσι είναι και οι ημέρες που θα μπορούσατε απλά να στείλετε φυλλάδια. Κάνουμε το μάρκετινγκ που βασίζεται στο περιεχόμενο. Παράγουμε περιεχόμενο. Εργαζόμαστε με επιρροές όπως οι διάσημοι You Tubers. Πέρυσι συνεργαστήκαμε με ένα από τα αστέρια από το Game of Thrones για να μιλήσουμε για μια ιστορία στο βίντεο και μοιράσαμε αυτό το βίντεο.

Αυτό γίνεται ικανοποιημένο με το οποίο μπορούν να συνδεθούν οι νέοι. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για τους νέους να μάθουν για μας. Ενσταλάζει την εμπιστοσύνη της μάρκας. Έτσι κυκλοφορούμε σήμερα το προϊόν μας.

Ερ: Έτσι λέτε ότι η παραδοσιακή διαφήμιση δεν λειτουργεί πλέον για εσάς;

Α: Είμαστε περιεχόμενο που οδηγείται και αυτό μπορεί να είναι το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες. Κοινωνικά μέσα, βίντεο, μουσική. Είναι ένας απίστευτα ενδιαφέρονς χώρος. Η κατανομή που παίρνουμε είναι απίστευτη. Για παράδειγμα, κάνουμε κάτι μια φορά το χρόνο με το όνομα The Road Trip. Λαμβάνουμε περίπου δέκα διάσημους You Tubers γύρω μας μαζί μας. Μερικοί από αυτούς έχουν εκατομμύρια οπαδούς. Ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube είναι το ίδιο με μια τηλεοπτική σειρά για το Bravo. Είναι μεγάλη διανομή.

Παίρνουμε τους επηρεαστές σε όλο τον κόσμο. Τους δίνουμε μια φανταστική εμπειρία. Δημοσιεύουν βίντεο και λαμβάνουμε διπλά ψηφία εκατομμυρίων απόψεων. Αυτός είναι ο τρόπος μας να φτάσουμε στους ανθρώπους και να πούμε την ιστορία του Κοντίκι.

Ε: Τι άλλο περιεχόμενο παράγετε;

Α: Παράγουμε σε ετήσια βάση 20-25 βίντεο. Δουλεύουμε με πολύ ενδιαφέροντα παιδιά που έχουν μια εκπομπή στο MTV. Ονομάζεται Η Ταφική Ζωή . Είναι 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν πεθάνετε. Έχουν παίξει μπάσκετ με τον Ομπάμα. Προεπιλέξαμε να έχουν μια μπύρα με τον Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο. Αυτός είναι ο λόγος της τηλεόρασης, νέοι τύποι με όρεξη για ζωή. Είναι μια τέλεια μάρκα κατάλληλη για εμάς. Πήραμε τους γύρω από την Ευρώπη με νικητές ενός διαγωνισμού που ονομάζεται The Epic Bucket List. Είχαμε δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές.

Περάσαμε από την Αίγυπτο και την Ευρώπη. Έχουμε περάσει μια απόλυτη περιουσία για να δώσουμε στους νέους αυτούς τους χρόνους της ζωής τους. Φανταστείτε να παίρνετε πέντε άτομα στο ταξίδι των ονείρων τους με τους ήρωές τους που συνηθίζουν να βλέπουν στην τηλεόραση. Για εμάς, αυτό είναι καλό μάρκετινγκ. Επιπλέον, καταλήξαμε με ένα εξαιρετικό βίντεο στην πορεία. Αυτά τα βίντεο βρίσκονται στο κανάλι μας στο YouTube, είναι στα κανάλια επιρροής. Ξοδεύουμε πολλά χρήματα σπάζοντας τα, ωθώντας τα στους καταναλωτές μέσω διαφόρων καναλιών. Ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού μάρκετινγκ σε αυτό.

Ε: Πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το είδος μάρκετινγκ; Έχετε τρόπο να το ποσοτικοποιήσετε;

Α: Ψηφιακές αυτές τις μέρες είναι όλα σχετικά με τα μαθηματικά. Αν δείτε πολλά βίντεο, ξέρετε πόσοι θα κάνουν κλικ στον ιστότοπο. Είναι όλα μαθηματικά. Αυτό είναι το μάρκετινγκ του 2015. Αλλά δεν χρησιμοποιούμε τεχνολογία για χάρη της τεχνολογίας και μόνο. Είναι όλα σχετικά με την παροχή στους ανθρώπους μιας καλύτερης κατανόησης της Contiki.

Ε: Έτσι, δεν αγοράζετε πλέον διαφημίσεις σε περιοδικά;

Α: Εάν εννοείτε διαφημίσεις σε ταξιδιωτικά περιοδικά, δεν κάνουμε πάρα πολλά. Είμαστε ως επί το πλείστον εστιασμένοι στον καταναλωτή και σε απευθείας σύνδεση Στοιχεία που μπορείτε να κάνετε κλικ για να μεταβείτε στον ιστότοπό μας. Ωστόσο, τα φυλλάδια είναι παραδοσιακά στη βιομηχανία μας. Εξακολουθούν να έχουν μεγάλη αξία για εμάς. Η μέση ηλικία του πελάτη μας στις ΗΠΑ είναι 27. Εκείνη την εποχή στη ζωή τους, όταν ταξιδεύουν μαζί μας, είναι πιθανώς η μεγαλύτερη επένδυση που έχουν κάνει. Το φυλλάδιο είναι επικύρωση ότι αυτό που κάνουν με τα χρήματά τους αξίζει τον κόπο. Θα δείξουν στους φίλους τους και θα το συζητήσουν, θα κρατήσουν σημειώσεις. Το φυλλάδιο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πρέπει να είμαστε στην μπάλα κάθε χρόνο.

Ερ: Δώστε μας μια αίσθηση πόσο εκτεταμένες είναι οι δραστηριότητες της Contiki.

A: Έχουμε επιχειρήσεις σε 55 χώρες. Έχουμε ομάδες πωλήσεων σε επτά. Διαθέτουμε ψηφιακές ομάδες, ομάδες μάρκετινγκ και επιχειρήσεις. Ολόκληρη η επιχείρηση αναφέρει τους διευθυντές και τους προέδρους και μετά τον εαυτό μου. Έχω πολύ έξυπνους ανθρώπους που είναι εξειδικευμένοι σε αυτό που κάνουν. Είναι σίγουρα μια παγκόσμια επιχείρηση. Ζω στη Γενεύη και ταξιδεύω 200 ημέρες το χρόνο. Προς το τέλος της ευρωπαϊκής εργασίας, η Αμερική σηκώνεται. Και όταν η Αμερική πρόκειται να κοιμηθεί, η Αυστραλία ξυπνά. Όλα λειτουργούν αρκετά καλά. Έτος μέχρι σήμερα, είμαστε πάνω από οκτώ τοις εκατό, φλερτάροντας με εννέα τοις εκατό. Όσον αφορά τους πραγματικούς αριθμούς, αυτό είναι σημαντικό.

Ε: Πού ταξιδεύουν οι χιλιετηρίδες αυτές τις μέρες;

Α: Έχουμε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Ιαπωνία Unrivaled. Αυτό έχει κερδίσει τη δημοτικότητα όπως και να μην το πιστεύετε. Είναι λίγο καυτό σημείο για χιλιετίες. Πρέπει να πάτε σε μια περιήγηση εκεί και έχουμε το τέλειο πρόγραμμα για αυτό.

Η ιστιοπλοΐα και η κρουαζιέρα είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς για εμάς. Έχουμε κρουαζιέρες σε όλη την Ευρώπη και την Ασία, ένωσα μια ιστιοπλοϊκή εκδρομή μέσω της Κροατίας. Ήταν υπέροχο να δούμε τις τοποθεσίες του παιχνιδιού Thrones και να δούμε τα δελφίνια να πηδούν γύρω από το νερό. Έχουμε περίπου δέκα βάρκες που χρεώνουμε εκεί. Είναι πολύ άνετα και κατέχουν πενήντα περίπου επιβάτες.

Ερ: Η Contiki εισήγαγε το concept Travel Styles πέρυσι. Αυτό αποδεικνύεται επιτυχημένο;

Α: Είναι πραγματικά καλό. Αυτό που αγωνίσαμε να κάνουμε πριν είναι να διαφοροποιήσουμε. Δεν θέλαμε να ταξινομηθούμε σε ένα μόνο τμήμα επειδή έχουμε 300 διαφορετικά ταξίδια. Τα Στυλ Ταξιδιών είναι ένας καλός τρόπος για να το εξηγήσουμε αυτό. Είναι πραγματικά μας βοήθησε να τοποθετηθούμε. Ορισμένες κατηγορίες είναι πιο δημοφιλείς από άλλες. Η κρουαζιέρα και η υψηλή ενέργεια είναι δύο παραδείγματα. Αλλά όλοι δεν θέλουν να σηκωθούν νωρίς και να μένουν αργά τη νύχτα. Οι άνθρωποι θέλουν διαφορετικά πράγματα. Γι 'αυτό και παρουσιάστηκαν οι Στυλ Ταξιδιών.

Ε: Τι γίνεται με τις νέες εκδρομές; Είναι σημαντικό να τα αναπτύξουμε;

Α: Δεν βγαίνουμε πολλά νέα πράγματα. Ορισμένες από αυτές τις εκδρομές δεν έχουν αλλάξει από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Κάνουν ήδη τα σωστά πράγματα. Πηγαίνουν στις σωστές τοποθεσίες. Είμαστε τόσο τυχεροί και ευλογημένοι. Έχουμε μερικές απίστευτες προσφορές. Έχουμε συνεργαστεί με μερικούς συνεργάτες από τότε που ξεκίνησε η εταιρεία. Μερικές φορές είναι η δεύτερη ή τρίτη γενιά της ίδιας οικογένειας που εργάζεται μαζί μας. Έχουμε μερικές απίστευτα ισχυρές σχέσεις, ειδικά στην Ευρώπη. Αυτό είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο πρόγραμμα μας. Δεν μπορεί να νικήσει.

Ε: Έτσι, τα πράγματα που ψάχνουν τα άτομα ηλικίας 18-35 ετών δεν έχουν αλλάξει σε μισό αιώνα;

Α: Πράγματι, έχουν. Αλλά ο Πύργος του Άιφελ είναι ακόμα μεγάλος. Πηγαίνουμε στους δημοφιλείς προορισμούς για να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα. Αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί. Μπορεί να έχουμε αλλάξει μερικά από τα εστιατόρια κατά μήκος του δρόμου και σίγουρα το εμπορεύεται διαφορετικά. Ορισμένα από τα προαιρετικά έχουν αλλάξει. Δεν κάναμε κρουαζιέρα πριν από πενήντα χρόνια. Ασφαλώς εξελίξαμε. Αλλά ο πυρήνας του τι κάνουμε και τι βλέπουμε έχει παραμείνει ο ίδιος. Η φόρμουλα των ανθρώπων, η διασκέδαση και οι εμπειρίες παραμένουν οι ίδιες.

Ε: Οι Ευρωπαίοι θέλουν να δουν τα ίδια πράγματα με τους Βορειοαμερικανούς;

Α: Ο κόσμος γίνεται ένα μικρότερο μέρος. Για τον ταξιδιώτη, που προσφέρει μια ευκαιρία να βιώσετε πράγματα που πριν από χρόνια θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ξεκινήσαμε να κάνουμε ευρωπαϊκές περιηγήσεις. Αυτά είναι τα θεμέλια της Contiki. Αλλά σήμερα, έχουμε επίσης περιηγήσεις στην Ασία. Μπορείτε να πάτε σε νησί hopping στην Ταϊλάνδη. Έχουμε περιηγήσεις στη Λατινική Αμερική. Πριν από λίγο καιρό βρισκόμουν στο Περού . Έκανα το Inca Trail στο Machu Picchu. Φέτος, έχουμε λάβει άδεια για να κάνουμε το τετραήμερο Inca Trail.

Ερ .: Πείτε μας για το Inca Trail.

Α: Είναι πρωτόγονο. Είναι αυτό που θα περίμενε κανείς. Έκανα την έκδοση μιας ημέρας. Όταν περπατάτε το μονοπάτι Inca, το κάνετε συνήθως σε ομάδες. Υπάρχουν τόσα πολλά ζώα. Ακούγονται ότι έρχεσαι και κρύβονται. Αποφάσισα να τρέξω το ίχνος. Ήμουν σε θέση να κινηθώ τόσο γρήγορα ώστε τα ζώα δεν είχαν την ευκαιρία να κρύψουν. Είδα τα πιο εκπληκτικά πράγματα. Πουλιά που δεν μπορούσες να φανταστείς. Είδα τις καφέ αρκούδες να στέκονται. Απλά τρέχεις γύρω τους. Είδα κόκκινα ρακούν. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να το δοκιμάσετε.

Ε: Ακούγεται σαν να προσπαθείτε να ζήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδρομές.

Α: Κάθε ευκαιρία που μπορώ, εγώ συμμετέχω σε μια περιοδεία. Είναι τόσο σημαντικό να παραμείνετε σε αρμονία με τους ταξιδιώτες στα είκοσι τους. Λέω στους ανθρώπους που είμαι. Συνήθως είναι αρκετά περίεργες την πρώτη ημέρα ή έτσι. Αλλά μετά από μια μέρα δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο. Πάω στο μπαρ και να παραγγείλω ένα ποτό και μερικές φορές οι άνθρωποι έρχονται για να συζητήσουν. Είναι μια ωραία στιγμή.

Ερ: Έχετε μάθει πολλά από τη συνάντηση των πελατών σας;

Α: Ναι, και άρχισε την πρώτη μου μέρα στη δουλειά. Μπήκα σε μια περιοδεία στο Λονδίνο και ταξίδεψα μαζί τους για μερικές μέρες. Συνάντησα μια όμορφη νεαρή κοπέλα από την Αριζόνα. Ήταν κυριολεκτικά το πρώτο πρόσωπο με το οποίο μίλησα. Της ρώτησα ποιο ήταν το κίνητρό της για το ταξίδι. Μου είπε: «Casper, είμαι ο πρώτος στην οικογένειά μου να φύγω από την Αμερική. Είχα μια καυτή επιθυμία να πάρω αυτό το ταξίδι. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν προέρχομαι από μια πλούσια οικογένεια. Δουλεύω σε ένα μετρό και παίρνω όλα τα χρήματά μου και βάζω στην άκρη όλα όσα μπορώ. Μου πήρε τέσσερα χρόνια. Έφαγα μάλιστα πάρα πολύ Subway και κέρδισα λίγα λίρες. Αλλά το έκανα. "

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρομακτικό ήταν αυτό; Θα την κρατά πάντα στο μυαλό μου. Έχοντας αυτό ως πρώτη εμπειρία πραγματικά ήταν ένα δώρο. Η μεγαλύτερη ευθύνη μου είναι να διασφαλίσω ότι κάθε ταξιδιώτης που πηγαίνει σε περιοδεία παίρνει το χρόνο της ζωής του.

Ερ: Τι γίνεται με την επανάληψη και την ομαδική επιχείρηση;

A: Συμβαίνει πολύ. Αλλά κυρίως βλέπουμε τους ανθρώπους να ταξιδεύουν μόνοι τους. Περισσότερο από το ήμισυ της επιχείρησης, στην πραγματικότητα. Είναι το τέλειο προϊόν για αυτό. Τονώνει πραγματικά την ομαδική αίσθηση όταν ταξιδεύετε. Ο καθένας μπορεί να έχει έναν καλό χρόνο, είτε πηγαίνετε ως ζευγάρι είτε μόνος. Όσον αφορά τη δημογραφική μας κατάσταση, υπάρχει ένας φυσικός περιορισμός για την επανάληψη των επιχειρήσεων. Υπάρχει ένα στοιχείο από αυτό. Θα θέλαμε να το αυξήσουμε.

Βρίσκουμε ότι οι ταξιδιώτες για πρώτη φορά ή για δεύτερη φορά έρχονται σε μας και κερδίζουν την εμπιστοσύνη. Τους εκπαιδεύουμε να γίνουν ταξιδιώτες. Ίσως για τρίτη ή τέταρτη φορά, θα πάνε μόνοι τους. Μερικές φορές κάνουν φίλους δια βίου ταξιδιού στις περιηγήσεις στο Contiki.

Οι περιηγήσεις μας δεν επεκτείνονται τόσο πολύ. Η κύρια ώθηση θα παραμείνει φρέσκια. Η φιλοσοφία που θέλω να φέρει είναι μια έννοια που ονομάζω βασική γραμμή απόλαυσης. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι όλα τα σημεία επαφής της μάρκας σας είναι πάνω από τη γραμμή βάσης. Το Uber είναι πολύ καλό με αυτό. Όταν έρθει το αυτοκίνητο είναι καθαρό. Ο οδηγός φοράει κοστούμι. Αυτός φροντίζει πολύ καλά για εσάς. Σας στέλνει μια παραλαβή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά τα σημεία επαφής είναι όλα ωραία.

Έχουμε έναν αριθμό σημείων επαφής, όπως τον ιστότοπο και την εφαρμογή μας. τηλεφωνικά κέντρα, διαχειριστές εκδρομών. Πρέπει να είμαστε πάνω από τη βασική γραμμή σε όλα αυτά. Πρέπει να βρούμε τα σημεία στα οποία θα μπορούσαμε να πέσουμε κάτω και να διορθώσουμε τα πράγματα. Για παράδειγμα, διαπιστώσαμε ότι ο τόπος όπου ξεκινάμε τις περιηγήσεις μας στο Λονδίνο δεν είναι αρκετά καλός. Δεν μεταφέρει το εμπορικό σήμα. Έτσι, αλλάζουμε τα πράγματα. Θέλουμε να είμαστε Red Bull, Apple ή Go Pro της βιομηχανίας. Εκτός από την τεχνολογία ανανεώνουμε τη μάρκα μας, έτσι ώστε κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με το εμπορικό σήμα μας, πρέπει να είναι μια απόλαυση.

Ερ .: Σχεδιάζετε να απευθυνθείτε σε περισσότερους ταξιδιωτικούς πράκτορες για την πώληση της Contiki;

Α: Αναζητούμε συνεχώς περισσότερους εμπορικούς εταίρους. Κάνουμε ακόμα εμπορικές εκθέσεις. Όλες οι κοινοπραξίες με τις οποίες εργαζόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μικρές ή μεγάλες, ενδιαφέρομαι για όλα αυτά. Είναι τόσο σημαντικά για εμάς. Θέλω να σιγουρευτώ ότι θα μείνουμε κοντά σε αυτούς και θα τους υποστηρίξουμε. Η αμερικανική αγορά μας ήταν μεγαλύτερη από ό, τι σήμερα και θέλουμε να ξανακερδίσουμε αυτήν την επιχείρηση.

Έχουμε κάποια σχέδια για να διευκολύνουμε τους πράκτορες να αποκτήσουν τις γνώσεις τους για το Contiki. Αυτή τη στιγμή βασιζόμαστε στην πολύ καλή ομάδα στελεχών πωλήσεών μας. Δεν μπορούμε να φτάσουμε σε όλους. Μερικοί άνθρωποι πρέπει επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας. Οι πράκτορες μπορούν να έρθουν σε εμάς και θα τους πούμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Αυτοί που θέλουν να συνεργαστούν με χιλιετίες, τους αγκαλιάζουμε. Μερικοί από τους πιο επιτυχημένους πωλητές βρίσκονται στη δεκαετία του '50 και '60. Μόλις συναντήσαμε μερικούς πράκτορες που έχουν πουλήσει περισσότερα από 100 περιοδεία στο Contiki μέχρι σήμερα. Φανταστείτε τις προμήθειες τους. Δεν είναι ένα χαμηλό στοιχείο εισιτηρίου.