Απρίλιος καιρός στις Ηνωμένες Πολιτείες

Απρίλιος μπορεί να είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή για να επισκεφθείτε πολλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Απρίλιος μπορεί να είναι μια περίοδος για ένα ελαφρύ διάλειμμα και το ταξίδι του Πάσχα, αλλά, γενικά, αυτή είναι η εποχή του ώμου, όταν είναι δυνατόν να βρεθεί ήπιος έως ζεστός καιρός (ιδανικός για περιηγήσεις) και ταξιδιωτικές προσφορές σε πολλούς προορισμούς. Πολλά μέρη διοργανώνουν φεστιβάλ για να γιορτάσουν το τέλος του χειμώνα και να κάνουν μια μεγάλη δικαιολογία για ένα ταξίδι του Απριλίου. Ελέγξτε το ετήσιο φεστιβάλ κεράσι ανθίζει το Washington DC , το οποίο θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 15 Απριλίου.

Τα άνθη είναι θεαματικά και οι θερμοκρασίες στη χαμηλή δεκαετία του '70 κάνουν την τέλεια καμπάνια καιρό.

Οι θερμοκρασίες κατάψυξης που μολύνουν διαβόητα κρύα σημεία στα βορειοανατολικά και τα νοτιοδυτικά, όπως το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, ζεσταίνουν με άνετα υψηλά επίπεδα στη δεκαετία του '50 και τα χαμηλά 60s. Η Νοτιοανατολική είναι ζεστή με θερμοκρασίες στη δεκαετία του '70, αλλά ακόμα ευχάριστη χωρίς την υγρασία του καλοκαιριού. Οι νότιες όχθες της Φλόριντα και του Τέξας θα αρχίσουν να σέρνουν στη δεκαετία του '80 και είναι εξαιρετικά σημεία για να χτυπήσουν οποτεδήποτε τον Απρίλιο για (κυρίως) ηλιόλουστες μέρες και ζεστές θερμοκρασίες. Οι δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες αρχίζουν επίσης να ζεσταίνουν, με θερμοκρασίες στη δεκαετία του '70 και χαμηλές 80s στα νότια σημεία όπως το Λος Άντζελες και το Φοίνιξ και τη δεκαετία του '50 έως τα μέσα της δεκαετίας του '60 το υψηλότερο βορρά που ταξιδεύετε.

Απρίλιο Βροχή

Στο κάτω μέρος, ο Απρίλιος μπορεί να είναι αρκετά θυελλώδης και βροχερός, καθώς οι ψυχρότερες θερμοκρασίες δίνουν τη θέση τους στις μακρύτερες, θερμότερες μέρες της άνοιξης. Αν δεν βλέπετε τη "διασκέδαση" για να πιάσετε τη βροχή, αποφύγετε θέσεις στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό , όπως το Σιάτλ και το Πόρτλαντ .

Η βροχή στην περιοχή είναι στάνταρ όλο το χρόνο, αλλά οι ντους είναι εγγυημένες σε όλη την άνοιξη. Τα καλοκαιρινά βράχια στη νοτιοανατολική ακτή είναι μακριά, και μέρη όπως η Φλόριντα και η Λουιζιάνα συνήθως βλέπουν περισσότερο ήλιο από ό, τι κάνουν το καλοκαίρι. Αν ταξιδεύετε με παιδιά και φοβάστε μια καταιγίδα που σας παγιδεύει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κατευθυνθείτε σε μια μεγάλη πόλη όπως η Βοστώνη ή το Σαν Φρανσίσκο .

Μουσεία και άλλες παιδικές-κεντρικές δραστηριότητες είναι εύκολο να βρεθεί, και ο τέλειος τρόπος για να περάσει το χρόνο κατά τη διάρκεια των κακών καιρικών συνθηκών.

Ο καιρός τον Απρίλιο μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι πιο πιθανό να δείτε χαμηλές θερμοκρασίες και κακές καιρικές συνθήκες εάν οι χειμερινοί μήνες ήταν ιδιαίτερα σκληροί. Όταν αποφασίζετε αν θα κάνετε ή όχι ένα ταξίδι, ειδικά νωρίτερα μέσα στο μήνα, σκεφτείτε ποια ήταν η θερμοκρασία του χειμώνα όπου θέλετε να πάτε. Εάν ήταν θυελλώδης και πάγωσε όλη τη σεζόν, σκεφτείτε να περιμένετε έως τα τέλη Απριλίου για να κάνετε το ταξίδι. Και δεν έχει σημασία πού πηγαίνετε, φροντίστε να κολλήσετε μια ομπρέλα και αδιάβροχο στη βαλίτσα σας για κάθε περίπτωση. Θα είστε προετοιμασμένοι αν αρχίσει να χύνει και να είναι σε θέση να συνεχίσει με τις περιπέτειες ταξιδιού σας.

Με μια ματιά, οι μέσες θερμοκρασίες του Απριλίου για τους δέκα κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι εξής:

> * Η μέση θερμοκρασία που δόθηκε για το Orlando της Φλόριντα (βλ. Σύνδεση Φλόριντα για τις μέσες θερμοκρασίες Απριλίου για τις πόλεις σε όλη τη Φλόριντα)