Απόσταση από το Denver στα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ

Σχεδιάστε το αυτοκίνητό σας για να επισκεφθείτε τα εθνικά πάρκα και μνημεία από το Ντένβερ, Κολοράντο

Σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι από το Ντένβερ του Κολοράντο και θέλετε να συμπεριλάβετε εθνικά πάρκα και μνημεία; Θα θελήσετε να μάθετε πόσο μακριά βρίσκονται και πόσο καιρό θα σας οδηγήσει να οδηγήσετε εκεί.

Αν ζείτε στο Ντένβερ, μπορείτε να προγραμματίσετε μια ημερήσια εκδρομή ή ένα μακρύτερο οδικό ταξίδι διακοπών. Εκείνοι που ζουν αλλού μπορούν να σχεδιάσουν διακοπές μύγας / οδήγησης εκμεταλλευόμενοι τις πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα SUV που θα σας οδηγήσει στα βουνά και τις πεδιάδες του Κολοράντο.

Όταν προγραμματίζετε οποιαδήποτε επίσκεψη σε αυτούς τους προορισμούς, ελέγξτε αν το πάρκο είναι ανοιχτό στις ημερομηνίες που σκοπεύετε να επισκεφθείτε. Ο καιρός μπορεί να κλείσει δρόμους το χειμώνα, ή ακόμα και την άνοιξη και το φθινόπωρο, ή να προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στην οδήγηση μέσα από την Front Range και Rocky Mountains.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για πληροφορίες σχετικά με τις αποστάσεις οδήγησης και τον κατά προσέγγιση χρόνο οδήγησης από το Ντένβερ, Κολοράντο σε επιλεγμένα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ.

Ντένβερ, Κολοράντο

Προορισμός

Απόσταση οδήγησης
(σε μίλια)
Κατά προσέγγιση
Ο χρόνος οδήγησης
Σημειώσεις
Εθνικό Πάρκο Arches , Γιούτα 355 μίλια 5,5 ώρες Βρίσκεται στην ανατολική Γιούτα, στην άλλη πλευρά των Βραχώδη Όρη, κοντά στο Εθνικό Πάρκο Canyonlands.
Παλαιό Φρούριο Εθνικού Ιστορικού Χώρου του Bent, La Junta, Κολοράντο 184 μίλια 3 ώρες Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Κολοράντο, ανατολικά του Pueblo.
Μαύρο φαράγγι του Εθνικού Πάρκου Gunnison , Κολοράντο 254 μίλια 5.0 ώρες Στο δυτικό κεντρικό Κολοράντο, ένας γραφικός προορισμός αν πρόκειται να κάνετε κύκλους μέσα από τα βραχώδη βουνά. Θα μπορούσε να συνδυάσει με μια επίσκεψη στην Curecanti Εθνική περιοχή αναψυχής.
Εθνικό Πάρκο Canyonlands, Γιούτα 355 μίλια 5.5 - 6 ώρες Θεαματικό τοπίο, στην ανατολική Γιούτα, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Arches.
Εθνικό Πάρκο Capitol Reef , Γιούτα 450 μίλια 8 ώρες Στην κεντρική Γιούτα, πιο ανατολικά από τα εθνικά πάρκα Canyonlands και Arches.
Εθνικό Μνημείο Κολοράντο, Κολοράντο 256 μίλια 4 ώρες Στη δυτική άκρη του Κολοράντο, θα μπορούσε να είναι μια στάση στο δρόμο για τα εθνικά πάρκα Arches και Canyonlands.
Curecanti Εθνική Περιοχή Ψυχαγωγίας, Κολοράντο 217 μίλια 4 ώρες Στο κέντρο του Κολοράντο, κοντά στο Μαύρο Φαράγγι του Εθνικού Πάρκου Gunnison.
Εθνικό μνημείο δεινοσαύρων, Κολοράντο 284 μίλια 5 ώρες Στη βορειοδυτική γωνία του Κολοράντο, με κέντρο επισκεπτών από τα US 40.
Florissant Φυτώρια Κρεβάτια Εθνικό Μνημείο, Κολοράντο 105 μίλια 2 ώρες Στο κεντρικό Κολοράντο, κοντά στο Peak's Peak.
Great Dunes Dunes Εθνικό Πάρκο , Κολοράντο 234 μίλια 4 ώρες Βρίσκεται στο νότιο Κολοράντο, νότια του Ντένβερ
Hovenweep Εθνικό Μνημείο, Γιούτα 385 μίλια 7 ώρες Στη νοτιοδυτική γωνία της Γιούτα, κοντά στα σύνορα του Κολοράντο. Θα μπορούσε να επισκεφθείτε σε ένα ταξίδι στο Arches και Canyonlands αν πάτε από τη νότια διαδρομή, ή να συνδυάσετε με μια στάση στο Mesa Verde National Park.
Εθνικό Πάρκο Mesa Verde , Κολοράντο 383 μίλια 7,5 ώρες Στο νοτιοδυτικό Κολοράντο, μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε το Εθνικό Μνημείο Hovenweep στο ίδιο ταξίδι.
Εθνικό πάρκο Rocky Mountain , Κολοράντο 70 μίλια 1,5 ώρες Το πλησιέστερο στο Ντένβερ, αυτό το πάρκο έχει θεαματικό, εικονικό τοπίο. Μπορεί να το απολαύσετε ως ημερήσια εκδρομή από το Ντένβερ, ή να περάσετε το χρόνο σας για να το εξερευνήσετε.
Εθνική ιστορική περιοχή σφαγής άμμου του κολπίσκου, Κολοράντο 171 μίλια 3 ώρες Βρίσκεται στο ανατολικό Κολοράντο.
Yucca House Εθνικό Μνημείο, Κολοράντο 397 μίλια 7 - 7,5 ώρες Βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνία του Κολοράντο. Θα μπορούσατε να το συνδυάσετε με ένα ταξίδι στο Εθνικό Πάρκο Mesa Verde, τα φαράγγια του εθνικού μνημείου των αρχαίων και το εθνικό μνημείο Hovenweep.