Εγγραφείτε για να ψηφίσετε ή να ελέγξετε την εγγραφή σας στο Αρκάνσας

Η ψηφοφορία είναι ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντά μας ως πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ψηφοφορία επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής μας από μέτρα εθνικής ασφάλειας μέχρι τοπικούς φόρους και σχολικά γεύματα. Η ψηφοφορία είναι εύκολη αν γνωρίζετε πού να πάτε και η εγγραφή σας είναι εύκολη.

Αιρετότητα

Πρέπει να εγγραφείτε τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία μιας επερχόμενης εκλογής για να έχετε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές αυτές. Έτσι, για να ψηφίσετε στις προεδρικές εκλογές του 2016, θα πρέπει να εγγραφείτε μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016.

Για να έχετε δικαίωμα ψήφου, πρέπει να είστε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτοικος του Αρκάνσας, ο οποίος ζει στο Αρκάνσας για τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από τις εκλογές και τουλάχιστον 18 ετών μέχρι την ημερομηνία των επόμενων εκλογών. Ακόμη και αν πληροίτε τις παραπάνω απαιτήσεις, δεν μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε εάν είστε καταδικασμένος εγκληματίας που εξακολουθεί να εκτίει ποινή ή έχει κριθεί ανίκανος από ένα δικαστήριο που έχει δικαιοδοσία στο Αρκάνσας.

Εγγραφή

Μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως.

Για να κάνετε εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε λήψη της αίτησης ή επισκεφθείτε ένα γραφείο τοπικού γραμματειακού συμβούλου για μια εφαρμογή χαρτιού. Μπορείτε επίσης να καλέσετε (800) 247-3312 ή να επισκεφθείτε τον υπουργό Εξωτερικών του Αρκάνσας για ένα αντίγραφο.

Μπορείτε να εγγραφείτε αυτοπροσώπως σε ένα γραφείο τοπικού γραμματέα του νομού, σε οποιαδήποτε τοποθεσία της AR ODS, σε οποιαδήποτε δημόσια βιβλιοθήκη ή κρατική βιβλιοθήκη του Αρκάνσας, σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία βοήθειας ή αναπηρίας και σε οποιαδήποτε στρατιωτική πρόσληψη ή γραφείο Εθνικής Φρουράς.

Πρέπει να φέρετε ή να συμπεριλάβετε τον αριθμό της άδειας οδήγησης ή τα 4 τελευταία ψηφία του αριθμού σας κοινωνικής ασφάλισης στην εφαρμογή.

Αν δεν έχετε κανένα από τα αναγνωριστικά αυτά, πρέπει να φέρετε ή να συμπεριλάβετε μια φωτοτυπία ενός έγκυρου και ενημερωμένου αναγνωριστικού ταυτότητας με φωτογραφία και ενός τρέχοντος λογαριασμού κοινής ωφελείας, τραπεζικής δήλωσης, πληρωμής, κυβερνητικού ελέγχου ή άλλου κυβερνητικού εγγράφου .

Αυτά τα έγγραφα πρέπει να έχουν το όνομα και τη διεύθυνσή σας και πρέπει να ταιριάζουν.

Εγγραφή εκτός κράτους

Εάν είστε προσωρινά έξω από το Αρκάνσας αλλά διατηρείτε τη μόνιμη κατοικία σας στο κράτος, μπορείτε να εγγραφείτε μέσω ταχυδρομείου, όπως παραπάνω.

Εάν παρευρεθείτε στο κολέγιο, πρέπει να εγγραφείτε για να ψηφίσετε με βάση τη μόνιμη διεύθυνσή σας. Για παράδειγμα, εάν η μόνιμη διεύθυνσή σας βρίσκεται στο Αρκάνσας, αλλά παρακολουθείτε σχολές στο Τέξας, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Αρκάνσας όπως παραπάνω. Εάν η μόνιμη διεύθυνσή σας βρίσκεται στο Τέξας και παρακολουθείτε σχολές στο Αρκάνσας, εγγραφείτε στο Τέξας. Εάν η διεύθυνση του σχολείου σας είναι η μόνιμη διεύθυνσή σας, εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο κράτος όπου πηγαίνετε στο σχολείο.

Εάν βρίσκεστε στο στρατό ή στο εξωτερικό, μπορείτε να εγγραφείτε ταχυδρομικώς όπως παραπάνω ή να ζητήσετε ένα στρατιωτικό και υπερπόντιο έντυπο αίτησης ψηφοφόρων.

Τα Absentee ballots διατίθενται στον ιστότοπο του Υπουργού Εξωτερικών και μπορείτε επίσης να δείτε αν έχει ληφθεί το δικό σας.

Επιβεβαίωση της καταχώρησης ψηφοφόρων και του τόπου ψηφοφορίας

Θεωρείτε τον εαυτό σας καταχωρημένο όταν λαμβάνετε επιβεβαίωση από τον υπάλληλο του νομού ότι είστε. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες. Εάν δεν λάβετε επιβεβαίωση μετά από δύο εβδομάδες, μπορείτε να καλέσετε τον νομαρχιακό σας υπάλληλο και να ενημερωθείτε για την κατάσταση της αίτησής σας.

Θα πρέπει επίσης να λάβετε ειδοποίηση για το εκλογικό σας κέντρο πριν από σημαντικές εκλογές. Να είστε βέβαιος να το σημειώσετε αυτό γιατί τα μέρη ψηφοφορίας μπορεί να αλλάξουν από τις εκλογές στις εκλογές.

Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε την εγγραφή των ψηφοφόρων σας στο διαδίκτυο και συνιστάται να ελέγξετε τον τόπο ψηφοφορίας πριν επισκεφθείτε τις δημοσκοπήσεις. Η ηλεκτρονική φόρμα είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο (και να σας κρατήσει από το να χάσετε την ευκαιρία να ψηφίσετε.) Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την επιλογή ψηφοφορίας πριν από κάθε εκλογή.

Ελέγξτε τα ζητήματα ψηφοφορίας

Οι προεδρικές εκλογές είναι συναρπαστικές, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των κυβερνήσεων συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο. Αυτές οι εκλογές έχουν λιγότερους τύπους από τα μεγάλα κρατικά γραφεία όπως κυβερνήτες ή εθνικά γραφεία όπως η γερουσία και ο πρόεδρος. Ο υπουργός Εξωτερικών του Αρκάνσας έχει συνήθως ψηφοδέλτια και κρατικά γραφεία online.

Τοποθεσίες όπως το Ballotopedia, δίνουν μέτρα ψηφοφορίας σε εθνικό επίπεδο και σας επιτρέπουν να αναζητήσετε τα κρατικά και τοπικά γραφεία. Η εξέταση αυτών πριν πάτε στις ψηφοφορίες μπορεί να σας κάνει πιο ενημερωμένο ψηφοφόρο και να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος ή τι θέλετε να ψηφίσετε.