Η ιστορική κοινωνία των δυτικών αποθεμάτων

Το ιστορικό κέντρο της ιστορικής κοινωνίας των αποθεματικών του Δυτικού Κέντρου της γειτονιάς του Πανεπιστημίου του Κλίβελαντ παρουσιάζει μια ποικιλία συλλογών, όπως το σπίτι Bingham-Hanna, το σπίτι του Hay McKinney, η συλλογή Crawford Auto Aviation και η συλλογή κοστουμιών Chisholm Halle. . Επιπλέον, είναι γεμάτη με ενδιαφέροντα εκθέματα για το Κλίβελαντ από τις ημέρες του Μωυσή Cleaveland μέχρι σήμερα.

Το Μουσείο Ιστορίας

Το Μουσείο Ιστορίας αποτελείται από δύο ευχάριστα αρχοντικά του 19ου αιώνα, τα σπίτια Hay-McKinney και Bingham-Hanna, εκτεταμένα εκθέματα για τον οικισμό Cleveland (στη συνέχεια, Cleaveland) και το Δυτικό Reserve (του Κονέκτικατ) και το Chisholm Halle Costume Wing.

Τα σπίτια

Τα σπίτια περιέχουν πολλά από τα αρχικά έπιπλα και διακοσμητικά κομμάτια. Τα σπίτια είναι διαθέσιμα στο κοινό με ξεναγήσεις, που προσφέρονται καθημερινά μεταξύ 12:00 και 17:00. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι οι περιοχές "πίσω σκάλες" και η εκτεταμένη κουζίνα καθώς και η χαρούμενη τραπεζαρία του Mansion Hay-McKinney.

Η φτερά κοστουμιών Chisholm Halle

Το φτερό κοστουμιών φιλοξενεί περισσότερα από 30.000 είδη ένδυσης, που χρονολογούνται από τα τέλη του 18ου αιώνα μέχρι σήμερα. Η συλλογή συνεχώς περιστρέφεται έτσι ώστε η έκθεση να είναι πάντα φρέσκια, ακόμη και σε συχνές επισκέψεις.

Το Μουσείο Αυτοκινητικής Αεροπορίας Crawford

Κάτω από το Κέντρο Ιστορίας βρίσκεται η θαυμάσια και περιεκτική συλλογή αυτοκινήτων, αεροσκαφών και άλλων μεταφορών που συνέλεξε ο Frederick Crawford, που ίδρυσε (τότε) το TRW, με έδρα το Cleveland.

Η συλλογή υπογραμμίζει τη συμβολή των πρώτων αυτοκινητοβιομηχανιών του Κλίβελαντ, όπως οι Winton Motors και οι White Motors. Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία των συλλογών είναι το 1897 Panhard Levassor (το πρώτο κλειστό αυτοκίνητο), το πρώτο DeLorean που παράγεται και το Bobby Rahal's '82 Indy αυτοκίνητο (που κέρδισε το πρώτο Cleveland 500).

Η βιβλιοθήκη

Η Δυτική Αποθεματικό Ιστορική Εταιρεία διατηρεί ένα πλήρες αρχείο και βιβλιοθήκη οτιδήποτε έχει να κάνει με την ιστορία του Κλίβελαντ. Η εγκατάσταση, γεμάτη φωτογραφίες, σαρωμένα έγγραφα και βιβλία, είναι ανοιχτή στο κοινό την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Μεγάλο μέρος του υλικού είναι επίσης προσβάσιμο σε απευθείας σύνδεση.

Επισκεφτείτε την ιστορική κοινωνία των δυτικών αποθεμάτων

Ωρες:
Τρίτη έως Σάββατο 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. και Κυριακή 12:00 - 5:00 μ.μ.
Εισδοχή (2016):
Ενήλικες $ 10, Ηλικιωμένοι $ 9, Βετεράνοι $ 7, Φοιτητές $ 5. Το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και τα μέλη του WRHS γίνονται ελεύθερα. Εκπτώσεις προσφέρονται για τα μέλη της ΑΑΑ. Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 8 για τις δύο πρώτες ώρες στην παρακείμενη παρτίδα.

Το μουσείο διαθέτει αυλή καφέ και ένα συναρπαστικό κατάστημα με είδη δώρων γεμάτο βιβλία ιστορίας του Κλίβελαντ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δυτική Αποθεματική Ιστορική Εταιρεία
10825 East Blvd
Cleveland, ΟΗ 44106
216 721-5722

Ξενοδοχεία κοντά στην ιστορική κοινωνία των δυτικών αποθεμάτων

Το Intercontinental Hotel (check rates), στην κλινική Cleveland, απέχει λιγότερο από 1,6χλμ. Από το μουσείο και προσφέρει κομψά καταλύματα καθώς και πλήρες φάσμα υπηρεσιών. Μικρότερο και πιο οικείο είναι το Glidden House (τιμές check), πολύ κοντά. Είναι ένα γοητευτικό πανδοχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από ένα ιστορικό αρχοντικό.