Χώροι ζωντανής μουσικής στο Μιλγουόκι

Πού να δείτε ζωντανή μουσική στο Μιλγουόκι

Το Milwaukee είναι μια μεγάλη πόλη για την τοπική μουσική. Από τις ζεστές indie ενέργειες στο ανανεωμένο θέατρο Pabst, με τα κλασσικά αγαπημένα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μιλγουόκι στο Κέντρο Marcus για Τέχνες Τέχνης, όσοι αναζητούν ζωντανή μουσική έχουν έναν πλήρη κατάλογο εκδηλώσεων για να επιλέξουν από οποιαδήποτε νύχτα της εβδομάδας. Αυτός ο κατάλογος εξετάζει μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην περιοχή Milwaukee για ζωντανή μουσική.

Κέντρο BMO Harris Bradley
Πού: 1001 Ν.

4η Στ.
Τηλέφωνο: (414) 227-0400
Το Bradley Center είναι αίθουσα συναυλιών αρένα του Milwaukee με χωρητικότητα μέχρι 20.000 άτομα. Αυτό είναι το μέρος για να πάτε να δείτε τεράστιες ενέργειες - το μέρος για να δείτε Lady Gaga, Bruce Springsteen και τα παρόμοια. Εκτός από τις τακτικές έδρες συναυλιών, το Bradley Centre διαθέτει επίσης σουίτες και καθίσματα VIP. Χτισμένο το 1986, το BMO Harris Bradley Center είναι επίσης το σπίτι των Milwaukee Bucks, Milwaukee Admirals και του Πανεπιστημίου Marquette Golden Eagles.

Marcus Center for Performing Arts
Πού: 929 N. Water St.
Τηλέφωνο: (414) 273-7121
Πολλές από τις ομάδες καλών τεχνών της Milwaukee χρησιμοποιούν το Κέντρο Marcus ως το σπίτι τους. Αυτή η όμορφη αίθουσα χωράει πάνω από 2.300 στο μεγαλύτερο από τρία κλειστά θέατρα (υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο περίπτερο για ζεστές καιρικές συνθήκες) και είναι το μέρος για να δείτε τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μιλγουόκι, τη Συναυλία Νεολαίας του Μιλγουόκι και την Όπερα της Φλωρεντίας, καθώς και διάφορες μουσικές ειδικότητες.

Το Θέατρο του Μιλγουόκι
Πού: Λεωφόρος Kilworth 500 W.
Τηλέφωνο: (800) 745-3000
Με καθίσματα μέχρι και πάνω από 4000, το Milwaukee Theatre είναι ένας άλλος χώρος που είναι ιδανικός για mainstream συναυλίες. Αυτό το όμορφο θέατρο είναι γύρω από το 1909, και η περίτεχνα διακόσμηση του φαίνεται το μέρος. Οι μουσικές εμφανίσεις τρέχουν το φάσμα από το Elvis το 1972 στο Beastie Boys το 2008.

Θέατρο Northern Lights
Πού: 1721 W. Canal St.
Τηλέφωνο: (414) 847-7922
Ένα θέατρο δύο θέσεων που βρίσκεται στο καζίνο Potowatomi Bingo, το θέατρο Northern Lights φέρνει μια μεγάλη ποικιλία από σύγχρονους και κλασσικούς καλλιτέχνες που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό - σκεφτείτε την Etta James ή τον Clay Aiken. Το κατώτερο επίπεδο διαθέτει καθίσματα στο τραπέζι και το πάνω μέρος διαθέτει παραδοσιακά καθίσματα θεάτρου, για μια παραδοσιακή συναυλιακή εμπειρία.

Θέατρο Pabst
Πού: 144 St. Wells St.
Τηλέφωνο: (414) 286-3663
Το θέατρο Pabst, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη γωνιά Wells και Water Streets στο κέντρο του Μιλγουόκι, είναι ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα ιστορικά κτίρια της πόλης. Είναι επίσης ένας πολύ δημοφιλής χώρος για τη μουσική και άλλες ζωντανές εμφανίσεις, και είναι γνωστό για την προσφορά αιχμής νέα ταλέντα στην πόλη, καθώς και πολυετή αγαπημένα. Το θέατρο είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο για να συμπεριληφθεί σε μια λίστα "πρέπει να δείτε" για τους επισκέπτες στο Milwaukee.

Ο Όμιλος Rave / Eagles
Πού: 2401 W. Wisconsin Ave.
Τηλέφωνο: (414) 342-7283
Με πέντε ξεχωριστά μουσικά κέντρα σε ένα μεγάλο συγκρότημα, το Rave είναι το μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ροκ και μεταλλικές συναυλίες, εναλλακτική και ηλεκτρονική μουσική. Το τεράστιο συγκρότημα που χτίστηκε το 1926 για την Αδελφική Τάξη των Αετών, παρουσίασε μια αίθουσα χορού (που χρησιμοποιείται ακόμη σήμερα ως το μεγαλύτερο από τα κλαμπ), καθώς και μια πισίνα και μπόουλινγκ (που δεν χρησιμοποιούνται πλέον σήμερα).

Riverside Theatre
Πού: 116 W. Wisconsin Ave.
Τηλέφωνο: (414) 765-9801
Ένα όμορφο και πολυτελές θέατρο που βρίσκεται στο κέντρο της λεωφόρου Ουισκόνσιν, το χώρο αυτό φιλοξενεί περίπου 2500 άτομα και φιλοξενεί μεγάλους καλλιτέχνες μεγάλης κλίμακας. Όπως και οι αδελφές αίθουσες (The Ballroom του Turner Hall και το Pabst Theatre), το Riverside έχει πολλή ιστορία, έχοντας ανοιχτεί για πρώτη φορά ως χώρος vaudeville τη δεκαετία του 1920, και σήμερα σίγουρα διατηρεί την ιστορική του γοητεία.

Shank Hall
Πού: 1434 N. Farwell Ave.
Τηλέφωνο: (414) 276-7288
Το Shank Hall είναι ένα μικρό club με χωρητικότητα μόνο 300 ατόμων και αποτελεί ένα πολύ οικείο περιβάλλον για τους ντόπιους, indie, rock, reggae, για ό, τι άλλο εκτός από ίσως mainstream pop. Αυτός ο χώρος άνοιξε το 1989 και πήρε το όνομά του από το φανταστικό χώρο Milwaukee στο οποίο η μπάντα Spinal Tap έπαιξε στην ταινία λατρείας του 1984 This Is Spinal Tap .

Αίθουσα χορού Turner Hall
Πού: 1040 Ν. 4ος
Τηλέφωνο: (414) 272-1733
Η ατμόσφαιρα της Ballroom Hall του Turner καθιστά το χώρο για ζωντανή μουσική. Η ιστορική αίθουσα χορού με μπαλκόνι περιτυλίγματος δεν χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό για περίπου 70 χρόνια, και ο χώρος, αν και υπό ανακαίνιση, διατηρεί σίγουρα ένα είδος στοιχειωμένης γοητείας. Αυτός ο χώρος είναι ο τόπος όπου θα πάτε να βλέπετε παραστάσεις αιχμής: σκέφτεστε indie rock μπάντες, ταινίες, burlesque ή αγώνες πάλης, κλπ.