Πώς να πάρετε μια Άδεια Carnes άδεια Tennessee

Θα χρειαστεί να πάρετε πρώτα ένα μάθημα εκπαίδευσης

Εάν είστε κάτοικος του Τενεσί και θέλετε να μεταφέρετε ένα φορτωμένο όπλο στο πρόσωπό σας ή στο όχημά σας, πρέπει να λάβετε άδεια μεταφοράς περονών Tennessee.

Εάν μετακομίσατε στο Τενεσί από άλλο κράτος, ακόμα κι αν έχετε έγκυρη άδεια μεταφοράς από αυτό το κράτος, πρέπει να λάβετε άδεια από το Τενεσί μέσα σε έξι μήνες για να αποφύγετε να τρέχετε από το κρατικό δίκαιο.

Είναι σχετικά εύκολο να αποκτήσετε την άδεια, υπό την προϋπόθεση ότι πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις και λαμβάνετε κατάλληλη εκπαίδευση ασφαλείας.

Μπορεί να χρειαστούν έως και 92 ημέρες πριν λάβετε την άδειά σας. Μόλις λάβετε την άδειά σας, θα χρειαστείτε ένα πυροβόλο όπλο και κάποια πυρομαχικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην εκπαίδευση (μπορείτε να το αγοράσετε, να το δανειστείτε ή να το νοικιάσετε).

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας για τις άδειες χειραποσκευών του Tennessee

Προσδιορίστε την επιλεξιμότητά σας. Οι αιτούντες πρέπει να είναι πολίτες των ΗΠΑ, κάτοικοι του Τενεσί και τουλάχιστον 21 ετών. Επιπλέον, οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν αρχεία κακοδιοίκησης, ιστορικό κατάχρησης ουσιών ή να έχουν αναπηρία λόγω διανοητικής ανικανότητας.

Εκπαίδευση για Άδεια Πυροβόλων του Τενεσί

Όποιος θέλει να φέρει όπλο στο Τενεσί, πρέπει να πάρει οκτώ ώρες εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας με όπλα μέσω ενός κρατικού προγράμματος. Οι σειρές σε όλη την επικράτεια προσφέρουν αυτά τα μαθήματα, τα οποία αποτελούνται από τέσσερις ώρες διδασκαλίας στην τάξη και τέσσερις ώρες εκπαίδευσης εντολών.

Θα χρειαστεί να περάσετε μια γραπτή εξέταση που θα σας δοθεί μετά την ολοκλήρωση της πορείας ασφάλειας όπλο.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την πορεία ασφάλειας του όπλου σας.

Όχι μόνο θα σας επιτρέψει να περάσετε τις γραπτές εξετάσεις, αλλά θα σας κάνει επίσης ασφαλέστερο και πιο υπεύθυνο ιδιοκτήτη όπλου.

Αναμείνετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα σε αυτή τη διαδικασία. Τα μαθήματα ασφάλειας χειρός φέρουν ένα τέλος, όπως και η αίτηση αδείας. Επιπλέον, το κόστος ενός όπλου και πυρομαχικών μπορεί να είναι σημαντικό, ανάλογα με το μοντέλο που αγοράζετε.

Διαδικασία αίτησης χορήγησης άδειας όπλου

Μόλις ολοκληρώσετε την πορεία ασφάλειας, υποβάλετε μια εφαρμογή μεταφοράς χειρός, απόδειξη ολοκλήρωσης της πορείας ασφάλειας όπλων, χρέωση εφαρμογής και αναγνωριστικό φωτογραφίας σε οποιονδήποτε σταθμό άδειας οδήγησης του Τενεσί .

Θα λάβετε δακτυλικά αποτυπώματα ως μέρος αυτής της διαδικασίας. Μόλις υποβάλετε την αίτησή σας, θα σας δοθεί ένας τηλεφωνικός αριθμός για να καλέσετε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για δακτυλικά αποτυπώματα. Μόλις ληφθούν τα δακτυλικά αποτυπώματα, η πολιτεία θα διενεργήσει διεξοδικό έλεγχο ιστορικού.

Εντός 90 ημερών από την υποβολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων και τη διεξαγωγή του ελέγχου ιστορικού, θα σας εκδοθεί Άδεια Μεταφοράς Πολέμου Τενεσί .

Γενικά, οι άδειες μεταφοράς όπλων στο Τενεσί είναι έγκυρες για οκτώ χρόνια και ισχύουν μόνο για την πολιτεία του Tennessee. Εάν η διεύθυνσή σας αλλάζει από εκείνη που είναι διαθέσιμη στο όπλο σας, θα πρέπει να ενημερώσετε την πολιτεία εντός 60 ημερών για να λάβετε μια ενημερωμένη άδεια.

Ομοίως, εάν το όνομά σας αλλάξει (όπως σε περίπτωση γάμου ) και είναι διαφορετικό από το όνομα της άδειας σας, θα πρέπει να το ενημερώσετε.

Σημειώστε ότι οι συνταξιούχοι υπάλληλοι επιβολής του νόμου και οι στρατιωτικοί βετεράνοι μπορεί να είναι επιλέξιμοι για όλη τη διάρκεια ζωής να έχουν άδεια στο Τενεσί, αν πληρούν ορισμένα κριτήρια.

Κανόνες σχετικά με τις άδειες όπλων στο Τενεσί

Μόλις έχετε την άδεια σας, ή ακόμα καλύτερα, πριν τη λάβετε, σιγουρευτείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με το πού δεν επιτρέπεται να φέρει όπλο στο Τενεσί.

Υπάρχουν περιορισμοί που ισχύουν, οι οποίοι περιγράφονται στον Κώδικα Πολιτείας του Tennessee.