Πώς να αποκτήσετε άδεια οδήγησης στην περιοχή Memphis

Ίσως είστε νέοι στο Μέμφις και πρέπει να πάρετε μια άδεια οδήγησης του Τενεσί. Ίσως παίρνετε την άδειά σας για πρώτη φορά. Ή ίσως απλά πρέπει να ανανεώσετε την άδεια χρήσης σας ή να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, εδώ είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για να το φροντίσετε.

Νέα στο Τενεσί:
Εάν είστε νέος κάτοικος του Tennessee, πρέπει να φέρετε τα ακόλουθα στοιχεία σε ένα σταθμό άδειας οδήγησης:


Επιπλέον, θα πρέπει να:

Λήψη άδειας οδήγησης για πρώτη φορά
Αν παίρνετε άδεια για πρώτη φορά, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι πρέπει να κάνετε ένα ραντεβού για να κάνετε τη δοκιμασία οδήγησης. Επιπλέον, θα χρειαστεί να φέρετε τα ακόλουθα στοιχεία σε έναν σταθμό δοκιμών:

Εάν είστε κάτω των 18 ετών θα χρειαστείτε τα παραπάνω έγγραφα συν:

Επιπλέον, για να αποκτήσετε άδεια οδήγησης Tennessee για πρώτη φορά εάν είστε κάτω από την ηλικία των 18 ετών, απαιτείται απόδειξη προηγούμενης εμπειρίας οδήγησης. Πρέπει είτε:

Ανανέωση της Άδειας Χρήσης
Ο ευκολότερος τρόπος για να ανανεώσετε την άδειά σας είναι να το κάνετε online στο www.tennesseeanytime.org/dlr. Ή μπορείτε να επισκεφθείτε οποιονδήποτε από τους σταθμούς άδειας οδήγησης που αναφέρονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Παραγγελία διπλής άδειας
Εάν η άδεια οδήγησης έχει χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί, μπορείτε να παραγγείλετε μια διπλή άδεια χρήσης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.tennesseeanytime.org/dupdlr. Ή μπορείτε να επισκεφθείτε οποιονδήποτε από τους σταθμούς άδειας οδήγησης που αναφέρονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Αλλαγή της διεύθυνσής σας
Αν έχετε μετακομίσει από μια κατοικία του Tennessee σε άλλη, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.tennesseeanytime.org/chgdl. Ή μπορείτε να επισκεφθείτε οποιονδήποτε από τους σταθμούς άδειας οδήγησης που αναφέρονται παρακάτω.

Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι και οι θέσεις μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Πάντα να καλέσετε τον σταθμό εκ των προτέρων για να επαληθεύσετε τις ώρες και τη διεύθυνση.

Σταθμοί άδειας οδήγησης στο County Shelby

* Σημείωση: Οι σταθμοί αυτοί ανοίγουν 1 ώρα αργά την 2η Τετάρτη κάθε μήνα για να φιλοξενήσουν μηνιαία συνάντηση προσωπικού. Επίσης, οι σταθμοί αυτοί μπορεί να σταματήσουν να δέχονται υποψηφίους πολύ πριν από τις 4:30, προκειμένου όλοι να επεξεργαστούν με το κλείσιμο του χρόνου.