Ποια καταστήματα βρίσκονται στο δρόμο Rodeo Drive στο Beverly Hills;

Διευθύνσεις των καταστημάτων Top Beverly Hills

Έγινε διάσημος στην ταινία Pretty Woman, η Rodeo Drive στο Beverly Hills φιλοξενεί πολλά από τα πιο αποκλειστικά και πολυτελή καταστήματα λιανικής πώλησης για γυναίκες και άνδρες και είναι κοντά σε πολλά από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Νότιας Καλιφόρνιας.

Αν και το Rodeo Drive εκτείνεται για σχεδόν δύο μίλια, τα περισσότερα από τα πιο γνωστά καταστήματα συγκεντρώνονται γύρω από τα τρία μπλοκ μεταξύ 200 και 500 North Rodeo Drive. Τα τελευταία χρόνια, το μείγμα στο Rodeo Drive έχει αλλάξει κάπως, καθώς οι κοινές μάρκες όπως η Guess και η Banana Republic που διαθέτουν οικονομικά προσιτά ρούχα έχουν μετακινηθεί δίπλα σε καταστήματα υψηλών προδιαγραφών όπου οι τιμές κυμαίνονται από ακριβά έως αστρονομικά αν ανήκουν -εάν δεν μπορείτε να το αντέξετε.

Ποια καταστήματα είναι στο Rodeo Drive στο Beverly Hills;

Τα παρακάτω μεγάλα καταστήματα κορυφαίας μάρκας βρίσκονται στο Rodeo Drive και σε γειτονικούς δρόμους όπως η Wilshire Boulevard. Χρησιμοποιήστε τις διευθύνσεις τους για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το δρομολόγιο αγορών σας:

Πού να πάρκο

Στο αυτοκίνητο-τρελό Λος Άντζελες, υπάρχουν πολλές επιλογές στάθμευσης στο Beverly Hills. Αρκετά μετρημένα σημεία (εάν μπορείτε να τα βρείτε) προσφέρουν την πρώτη ή δύο ώρες δωρεάν. Στο Two Rodeo, όπου στεγάζονται οι Tiffany, Cartier, Dior και άλλοι λιανοπωλητές υψηλού επιπέδου, υπάρχει ένα υπόγειο γκαράζ και υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για δύο ώρες. (Παρόλο που ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν, ο επαγγελματίας θα περιμένει μια συμβουλή .)

Σημείωση: Αυτή η λίστα ήταν ακριβής κατά τη στιγμή της σύνταξής της.

Λάβετε υπόψη ότι οι νέες επιχειρήσεις είναι ανοιχτές και οι παλαιές επιχειρήσεις ενδέχεται να κινηθούν ή να κλείσουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια Rodeo Drive και ψώνια, επισκεφθείτε το Love Beverly Hills ή τηλεφωνήστε στο 310-248-1015.

Πέρα από το Beverly Hills

Θεωρείτε ψώνια μία από αυτές τις δραστηριότητες διακοπών; Μάθετε πού είναι τα καλύτερα ψώνια στους Top 10 ΗΠΑ Προορισμούς Αγορών για Αγάπη .