Γεωργία Μπουλντόγκ Ποδόσφαιρο Ταξιδιωτικός Οδηγός

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν πηγαίνετε στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας παιχνίδι ποδοσφαίρου

Η Αθήνα, το σπίτι του Πανεπιστημίου της Γεωργίας Bulldogs, είναι μια από τις μεγάλες πόλεις κολέγιο στη χώρα. Απλώς ρωτήστε οποιοδήποτε σπήλαιο SEC εκεί έξω. Με την τρίτη μεγαλύτερη εγγραφή σε οποιοδήποτε σχολείο SEC, η Αθήνα είναι γεμάτη με φοιτητές και μια μεγάλη σκηνή bar. Ακριβώς βόρεια της πανεπιστημιούπολης, θα βρείτε περισσότερα μπαρ από όσα μπορείτε να εργαστείτε σε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Η πόλη ξεπερνά τα Σάββατα με τη Γεωργία κόκκινη καθώς οι οπαδοί απολαμβάνουν μια μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία από μια ομάδα που έχει πετύχει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο νότιος ζεστός καιρός και μια αυξανόμενη σκηνή φαγητού θα είναι το κεράσι στις σουνές για το σαββατοκύριακο του ποδοσφαίρου.

Πότε να πάτε

Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα της Γεωργίας είναι με τη Φλόριντα στο παιχνίδι που δεν είναι πλέον επίσημα γνωστό ως το "The Largest Cocktail Party του κόσμου." Δυστυχώς, αυτό το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Τζάκσονβιλ , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια στην πανεπιστημιούπολη κάθε χρόνο. Η Γεωργία παίζει στην Ανατολή SEC και πρόσφατα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε τους μη διαχωρισμένους αντιπάλους της μέχρι το 2025. (Ή μέχρι το συνέδριο να επεκταθεί ξανά.) Τα μπουλντόγκ παίρνουν να παίζουν παιχνίδια εντός έδρας εναντίον της Αλαμπάμα το 2015, το Texas A & M το 2020, το Ole Miss το 2023 και το Texas A & M το 2024, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε τα σχολεία να βρουν ένα καλό παιχνίδι για να δείτε. Ακόμα και αριθμημένα χρόνια όπως το 2014 βλέπουν Auburn και Τενεσί έρχονται στην πόλη, ενώ παράξενα χρόνια διαθέτουν παιχνίδια στο σπίτι ενάντια στη Νότια Καρολίνα και το Μιζούρι. Αλλά αν μπορείτε μόνο να συμπιέσετε σε έναν κατώτερο αντίπαλο, θα απολαύσετε τον εαυτό σας στην Αθήνα.

Πώς να πάρετε εισιτήρια

Όπως θα περίμενε κανείς, τα εισιτήρια δεν είναι τα ευκολότερα πράγματα που θα έρθουν κοντά. Γενικά, δεν θα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην πρωτογενή αγορά μέσω του Πανεπιστημίου της Γεωργίας, επειδή τα περισσότερα εισιτήρια πωλούνται σε αποφοίτους ή φοιτητές. Θα καταλήξετε πιθανώς να πρέπει να εξετάσετε δευτερεύουσες επιλογές εισιτηρίων, όπως το StubHub και το eBay ή μια συλλογή εισιτηρίων (σκεφτείτε Kayak για αθλητικά εισιτήρια) όπως το SeatGeek και το TiqIQ.

Το Craigslist είναι μια άλλη επιλογή για την πραγματοποίηση των συναλλαγών, αλλά δεν έχει την ίδια ασφάλεια που γνωρίζει ότι αγοράζετε πραγματικά εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να λειτουργείτε τις πόρτες του χώρου αποσκευών πριν από το παιχνίδι, για να δείτε αν κάποιος πωλεί, αλλά πιθανότατα αξίζει να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια νωρίτερα αν ταξιδεύετε με αυτόν τον τρόπο.

Να πάρει εκεί

Η Αθήνα βρίσκεται μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά από την Ατλάντα, οπότε η είσοδος είναι πολύ εύκολη. Όσοι βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης φτάνουν στην Αθήνα με αυτοκίνητο, αλλά με πτήση στην Ατλάντα και από εκεί είναι απλή, καθώς το αεροδρόμιο της Ατλάντα είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο. Εξυπηρετώντας ως κόμβο για το Delta, θα μπορείτε να βρείτε πτήσεις από τις περισσότερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Αθήνα βρίσκεται επίσης σε απόσταση πέντε ωρών με το αυτοκίνητο από βολικές πόλεις όπως το Μπέρμιγχαμ, το Τσάρλεστον, η Σαβάννα, το Σαρλότ, το Νάσβιλ και η Κολούμπια. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα λεωφορείο με το Greyhound από την Ατλάντα, αν δεν θέλετε να οδηγήσετε.

Που να μείνω

Υπάρχει ένα αξιοπρεπές ποσό ξενοδοχείων σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το βόρειο τμήμα της πανεπιστημιούπολης της Γεωργίας, αλλά θα πρέπει να τα κρατήσετε πολύ νωρίτερα για τα Σαββατοκύριακα του ποδοσφαίρου και να είστε προετοιμασμένοι να προβάλλετε μεγάλα ποσά χρημάτων. Η λίστα των βασικών ξενοδοχείων αλυσίδας περιλαμβάνει τα Holiday Inn, Best Western, Courtyard by Marriott, το Hilton Garden Inn, το Travelodge και το Holiday Inn Express.

Υπάρχει επίσης μια ομάδα άλλων ξενοδοχείων δύο μίλια μακριά από πανεπιστημιουπόλεις όπως το Hampton Inn, Howard Johnson, και Country Inn & Suites, αλλά θα είναι ένας πόνος για να φτάσετε από και προς το ξενοδοχείο σας, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλά ταξί πόλη. Το κέντρο Gameday της Γεωργίας χτίστηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει ωραία ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, τα οποία γεμίζουν γρήγορα επίσης. Εάν η κατάσταση του ξενοδοχείου είναι τρομερή από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την κράτηση, θα πρέπει να εξετάσετε την ενοικίαση ενός σπιτιού μέσω VRBO ή Airbnb. Προσπαθήστε να βρείτε ένα σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης για να κάνει το Σαββατοκύριακο πιο βολικό.

Πίσω στο παιχνίδι

Το τράβηγμα στη Γεωργία είναι απλωμένο, καθώς δεν υπάρχει καθορισμένη περιοχή πίσω από το τετράγωνο, όπως το Quad στην Αλαμπάμα ή το Grove στο Miss Ole. Μην ανησυχείτε όμως. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μπαίνουν στην πόρτα όλη την ημέρα, κυρίως στη Βόρεια Campus και ακριβώς στα δυτικά της πανεπιστημιούπολης.

Η ιδανική τοποθεσία σας θα ήταν να βρείτε κάποιο χώρο δυτικά της πανεπιστημιούπολης (πιθανώς κατά μήκος της οδού S. Lumpkin St.) επειδή υπάρχουν πολλοί λιγότεροι περιορισμοί. Υπάρχει άφθονος χώρος κοντά στο Κέντρο Συνεχούς Εκπαίδευσης της Γεωργίας και μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης λίγο πιο νότια κατά μήκος της λεωφόρου Milledge, αν δεν σας πειράζει να πληρώσετε ένα ελάχιστο ποσό για ένα χώρο. Η περιοχή της βόρειας πανεπιστημιούπολης περιορίζει τις γεννήτριες, βαρέλια και τηλεοράσεις, έτσι ώστε η πόρτα σας να μην είναι τόσο ευχάριστη. Οι αδελφότητες και οι αδελφότητες έχουν επίσης προετοιμαστεί για τα πάρτι με τα πόδια το Σάββατο.

Τρόφιμα στην περιοχή

Η σκηνή τροφίμων στην Αθήνα έχει ανατινάξει πραγματικά τα τελευταία χρόνια και τώρα έχει ένα μεγάλο μείγμα από high-end foodie εμπειρία και casual αγαπημένα. Ο Hugh Acheson, γνωστός για το χρόνο του ως κριτής Top Chef, κατέχει τα δύο πιο διάσημα εστιατόρια της πόλης. Και οι δύο αντικατοπτρίζουν την ενισχυμένη εμπειρία τροφίμων στην Αθήνα. Το Εθνικό, το νεότερο από τα δύο εστιατόρια, διαθέτει μεσογειακή κουζίνα με ισπανική εστίαση. Θα είστε ευχαριστημένοι με το χοιρινό κέλυφος του Maine, το chorizo, τις πατάτες τηγανίσματος με μια πικάντικη σάλτσα ντομάτας ή τις γαρίδες και τα σιτάρια. Το Five & Ten ήταν το αρχικό εστιατόριο του Acheson στην Αθήνα, αλλά εξακολουθεί να κρατάει καλά. Προσφέρουν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 25 δολαρίων αν φτάσετε εκεί μέχρι τις 6 μ.μ. για να φάτε νωρίς. Τα πιο ευχάριστα πιάτα είναι οι αγκινάρες, τα γλυκά και η χοιρινή κοιλιά. Το καλύτερο μη εστιατόριο Acheson που ανήκει στο υψηλότερο τέλος του εστιατορίου είναι ο επώνυμος κωπηλάτης με μια υπέροχη προσφορά από μπουρμπόν για να πάει με το μενού από το αγρόκτημα στο τραπέζι.

Το φαγητό στο κάτω άκρο του εύρους τιμών δεν απογοητεύει. Το Tlaloc προσφέρει ελ Σαλβαδόρ και μεξικάνικο φαγητό σε μια μικρή απόσταση με τα πόδια από το βόρειο τμήμα της πόλης. Δεν θα περίμενε κανείς να βρει tacos και gorditas αυτό το αυθεντικό στη Γεωργία, αλλά ταιριάζουν. Το Cali-N-Tito στα δυτικά της πανεπιστημιούπολης είναι γεμάτο με φοιτητές και έχει μια πολιτική BYOB για να πάει με τα υπαίθρια καθίσματα και υπέροχα κουβανέζικα σάντουιτς και plantains.

Το Blind Pig Tavern έχει τα καλύτερα μπιφτέκια στην πανεπιστημιούπολη και άλλα πρότυπα bar ναύλο. Υπάρχει μια δωδεκάδα μπιφτέκι για να διαλέξετε, αλλά οι δύο καλύτερες προσφορές είναι το Burn'em (σάλτσα με ζεστή πτέρυγα, jalapenos και μπλε τυρί) και το Memphis (μπέικον και φυστικοβούτυρο). Το Choo Choo προσφέρει φθηνά κορεάτικα και ιαπωνικά φαγητά. Υπάρχει επίσης καλό φαγητό αργά το βράδυ που σερβίρεται στο Grill, αλλά θα απολαύσετε τα milkshakes περισσότερο από οτιδήποτε τρώτε. Υπάρχει επίσης η Little Italy Pizza, η οποία κάνει μια αρκετά καλή δουλειά για να αναπαράγει την ποιότητα πίτσας αργά το βράδυ.

Μπαρ για την Ημέρα του Παιχνιδιού Happy Hour

Σίγουρα δεν θα λείψετε τη νυχτερινή ζωή όταν βρίσκεστε στην Αθήνα. Όλα τα μπαρ βρίσκονται σε απόσταση λίγων τετραγώνων από την Broad Street, η οποία εκτείνεται βόρεια της πανεπιστημιούπολης. Τα μπαρ είναι πλημμυρισμένα από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο και οι περισσότεροι προσφέρουν ποτά ειδικά μεταξύ 9-11 μ.μ. Οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να απολαύσουν τον εαυτό τους σε πολλά μέρη. Το Trappeze Pub είναι το σημείο όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε επειδή προσφέρουν πάνω από 200 μπύρες και είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε τουλάχιστον μερικές για να απολαύσετε. Μόνο 80 μπύρες προσφέρονται στο The Globe λίγα τετράγωνα μακριά, αλλά υπάρχουν 40 διαφορετικοί τύποι σκωτσέζικου να καθαρίσουν την παλέτα σας. 70 διαφορετικοί τύποι εμφιαλωμένης μπύρας σερβίρονται στο The Pub @ Gameday (το ίδιο Gameday που αναφέρεται παραπάνω με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) και έχουν πολλές τηλεοράσεις για να απολαύσουν μια ποικιλία από αθλητικές εκδηλώσεις.

Υπάρχουν πολλά ζωντανά μπαρ κολέγιο αν ψάχνετε για κάτι με περισσότερη ενέργεια. Η Bourbon Street αναφέρεται σε κάθε λίστα των καλύτερων κολέγικων μπαρ και έχει χόμπι και χορό για να χάσετε τον εαυτό σας τη νύχτα. Το Magnolia αξίζει ένα ταξίδι εξίσου λόγω της νότιας γοητείας του και είναι λίγο λιγότερο έντονο από τα προαναφερθέντα μέρη. Το City Bar μοιάζει λιγότερο με ένα κολέγιο, αλλά είναι ακόμα γεμάτο από μαθητές και νέους αποφοίτους που πηγαίνουν καρύδια το Σαββατοκύριακο. Το τελευταίο κολέγιο που αξίζει τον κόπο να κάνετε check out είναι το Allgood Lounge, επειδή διαθέτει ωραίο αίθριο στον τελευταίο όροφο και προσφέρει ένα μπαρ-μπαρ Bloody Mary για μεγάλη ημέρα.

Εάν τα πολυάσχολα κολέγια δεν είναι για σας, το The Nowhere Bar προσφέρει μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα με πισίνα και ένα υγιεινό jukebox. Περισσότερα μπαρ μπορείτε να βρείτε στο Boar's Head Lounge, το οποίο προσφέρει πισίνα, foosball και τραπέζι shuffleboard. Ένα μεγάλο αίθριο χώρο προσθέτει στην περίπτωση, αν ο καιρός είναι ωραίο.

Επιλογές σκηνής μουσικής

Μπορεί να μην σας πιάσει στην επιφάνεια, αλλά υπάρχει και μια καλή μουσική σκηνή στην Αθήνα. Είναι μια καλή προσφορά αν έχετε κάποιο χρόνο γύρω από το Σαββατοκύριακο ποδοσφαίρου. Το Θέατρο της Γεωργίας ανακαινίστηκε το 2011 μετά την καύση και η νέα εκσυγχρονισμένη εμφάνιση του φτάνει στα πλήθη. Ο Dave Matthews και η REM έπαιξαν στο χώρο πίσω στην ημέρα, γεγονός που αποτελεί μαρτυρία για την ποιότητα της μουσικής που παρουσιάστηκε. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο στο Globe είναι χρήσιμο αν δεν υπάρχει μουσική. Υπάρχει επίσης ο 40 Watt Club, ο οποίος κερδίζει τα δικά του βραβεία. Να είστε έτοιμοι να παραμείνετε όλη τη νύχτα ως στάση μόνο, αλλά ενεργεί όπως Nirvana, MIA, και REM έχει χαρίσει το στάδιο της στα προηγούμενα χρόνια.