Ποιες γειτονιές του Μπρούκλιν βρίσκονται σε ζώνη υψηλού κινδύνου πλημμύρας Α; Αξιολόγηση του κινδύνου

10 περιοχές που είναι πιο επιρρεπείς σε ζημιές από πλημμύρες: Χρήσιμες πληροφορίες σε τυφώνες, για οικιακούς αγοραστές

Με την καταστροφή από τον τυφώνα Irma στις ειδήσεις, δεν είναι δύσκολο να θυμηθούμε τη ζημιά που συνέβη όταν ο Superstorm Sandy έπληξε την ανατολική ακτή.

Εάν ζείτε στο Brooklyn στην περιοχή Flood Zone A, στην ακτή του Ατλαντικού Ωκεανού, κοντά στον Ανατολικό ποταμό ή ακόμα και κοντά στο κανάλι Gowanus, μπορεί να αναγκαστείτε να εκκενωθείτε κατά τη διάρκεια μεγάλων καταιγίδων. Δείτε παρακάτω για τις κορυφαίες 10 γειτονιές που πλημμυρίζουν στις πλημμύρες στο Μπρούκλιν.

Ζώνες πλημμύρας Α - Γ στο Μπρούκλιν

Μια ζώνη πλημμύρας είναι μια περιοχή που είναι επιρρεπής σε πλημμύρες, είτε οφείλεται σε καταιγίδες, κύμα κύμα ή συνδυασμός των παραπάνω και βροχοπτώσεις. Η πόλη της Νέας Υόρκης έχει τρία διαφορετικά είδη πλημμυρικών ζωνών, όπου η "ζώνη Α" υποδεικνύει τις περιοχές υψηλού κινδύνου, όπως οι παράκτιες γειτονιές.

Σύμφωνα με το Γραφείο Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης, εδώ είναι τα διάφορα είδη κινδύνων πλημμυρικής ζώνης:

Ζώνη πλημμύρας Περιοχές υπόκεινται σε υποχρεωτική εκκένωση, όπως κατά τη διάρκεια του τυφώνα Irene το 2011 και του τυφώνα Sandy το 2012.

Ζώνες πλημμυρών υψηλού κινδύνου στο Μπρούκλιν

Οι ζώνες πλημμύρας στην κατηγορία Α μπορούν μερικές φορές να περιλαμβάνουν ολόκληρες γειτονιές, όπως η Manhattan Beach, η οποία είναι μια επίπεδη περιοχή και χτίστηκε πολύ κοντά στον Ατλαντικό Ωκεανό. Σε άλλα μέρη του Μπρούκλιν, όπως το DUMBO, το οποίο βρίσκεται στον Ανατολικό Ποταμό, και όχι στον Ατλαντικό, έχει μια ανηφόρα, καθώς μόνο ορισμένα τμήματα της γειτονιάς είναι υψηλού κινδύνου για πλημμύρες.

Σε αλφαβητική σειρά, οι δέκα πρώτες περιοχές του Μπρούκλιν της ζώνης Α περιλαμβάνουν:

  1. Coney Island και Seagate: Ολόκληρη η περιοχή.
  2. DUMBO : Ορισμένα μόνο τμήματα, από την οδό Old Fulton Street και Water Street έως το νερό και την οδό Ουάσινγκτον, το Plymouth to Bridge Street, το Plymouth Street to Bridge και το παραλιακό τμήμα του Brooklyn Bridge Park.
  3. Gowanus : Μερικά μόνο τμήματα. 14η οδός στην 7η οδό, από τη 2η Λεωφόρο προς τη Σμύρνη, 7η οδό προς την οδό Carroll μεταξύ 3ης Λεωφόρου και οδού Bond, Carroll Street, στο Butler μεταξύ Nevins και Bond Streets.
  4. Greenpoint : Κάποια μικρή μόνο περιοχή και ως επί το πλείστον μη κατοικημένη. Περιλαμβάνουν οδούς Gem, Banker και Dobbin έως Wythe, Norman στην οδό Calyer, δυτικά του Dobbin, ανατολικά του McGuinness από την οδό Calyer μέχρι το Newtown Creek και την αποβάθρα των πορθμείων της Ινδίας Street.
  5. Greenwood Heights και Sunset Park Μερικά μόνο τμήματα, από την 19η οδό έως την 38η οδό από τη 3η Λεωφόρο μέχρι το νερό.
  6. Columbia Heights : Μερικά μόνο τμήματα, ως επί το πλείστον μη κατοικημένες περιοχές στην ανατολική πλευρά του ποταμού που βρίσκεται απέναντι από την πλευρά της Columbia Street.
  7. Manhattan Beach: Όλη η περιοχή.
  8. Κόκκινο γάντζο : Σχεδόν όλες οι περιοχές.
  9. Sheepshead Bay : Μόνο τμήματα, από την ανατολική 22η έως την ανατολική 2η έως τη λεωφόρο X.
  10. Williamsburg : Μικρή περιοχή μόνο, στην προκυμαία μέχρι τη λεωφόρο Kent.
  1. Brooklyn Navy Yard : Μη κατοικημένες περιοχές από την οδό Navy έως τη λεωφόρο Kent.

Για να διαπιστώσετε εάν το σπίτι σας ή μια συγκεκριμένη διεύθυνση βρίσκεται στη ζώνη Flood Zone A, χρησιμοποιήστε αυτόν το σύνδεσμο: Είναι το σπίτι σας σε μια πλημμυρική ζώνη; , ή συμβουλευτείτε τον Χάρτη ζώνης πλημμύρας του NYC.

Κάτοικοι δημόσιων κατοικιών στη ζώνη πλημμυρών του Μπρούκλιν Α

Όταν ένας τυφώνας χτυπά, δημόσια κτίρια κατοικιών που βρίσκονται εντός της ζώνης εκκένωσης Α και υπόκεινται σε υποχρεωτική εκκένωση μπορεί να κλείσουν για δημόσια ασφάλεια. Σε αυτή την κατάσταση, οι κάτοικοι πρέπει να βρουν καταφύγιο αλλού, είτε με φίλους και οικογένεια είτε με δημόσια καταφύγια. Οι περιοχές που βρίσκονται στη ζώνη πλημμυρών της Νέας Υόρκης περιλαμβάνουν:

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein