Ευχαριστιών Ευχαριστιών Ημέρες Εθελοντές

Δώστε ευχαριστίες επιστρέφοντας αυτήν την περίοδο διακοπών

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι η τέλεια στιγμή για να δωρίσετε το χρόνο, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας σε όσους έχουν ανάγκη. Είτε παρέχετε γεύματα στους ηλικιωμένους, σερβίροντας ζεστό φαγητό σε όσους αντιμετωπίζουν έλλειψη στέγης ή χαζεύοντας τους ανθρώπους με βοηθητικές εγκαταστάσεις διαβίωσης, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσετε να κάνετε τις διακοπές ειδικά για τους λιγότερο τυχερούς Χιούστον. Παρακάτω είναι μια λίστα με οργανώσεις και φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ανάγκη από εθελοντικές προσπάθειες αυτή την ημέρα των ευχαριστιών.

TXU Τουρκία Trot

Συμμετάσχετε χιλιάδες συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη μέρα της ημέρας ευχαριστιών του Χιούστον, που ωφελεί τον BakerRipley. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην περιοχή Galleria κοντά στο Dillard's και διαθέτει αναπηρικές καρέκλες 10K και 5K αγώνες καθώς και παιδική χαρά / βόλτα. Οι περιοχές εθελοντικών ευκαιριών περιλαμβάνουν την προώθηση, την παραλαβή πακέτων εγγραφής, τους σταθμούς φλερτ και πολλά άλλα. Τα έσοδα από την εκδήλωση πηγαίνουν προς τη βοήθεια είναι μη κερδοσκοπικός BakerRipley συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες κοινής ανάπτυξης σε όλη Χιούστον.

Ευχαριστιών μεγάλη γιορτή

Περισσότεροι από 35.000 Χιούστονοι παρευρίσκονται στην ετήσια μεγάλη γιορτή των Ευχαριστιών στο George Convention Convention Center. Η εκδήλωση, η οποία προοριζόταν αρχικά μόνο για τους άστεγους, άνοιξε τώρα τις πόρτες της και σε όσους αδυνατούν να γίνουν με την οικογένεια στις Ημέρες των Ευχαριστιών. Οι βάρδιες εθελοντών είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν στην τοποθέτηση ενός παραδοσιακού γεύματος διακοπών το οποίο περιλαμβάνει γαλοπούλα, ντύσιμο και όλα τα συνοδευτικά συρραπτικά.

Εγγραφείτε για να εργαστείτε από τις 7:30 π.μ. - 1 μ.μ. ή από τις 12:30 μ.μ. - 4 μ.μ. ή αν δεν είστε σε θέση να βοηθήσετε την ημέρα της εκδήλωσης, εξετάστε τη συλλογή δωρεών για το City Wide Club για να βοηθήσετε τους διοργανωτές εκδηλώσεων να αγοράσουν τα τρόφιμα αναγκαία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Διαθρησκευτικά Υπουργεία - Γεύματα σε Τροχοί

Τα ιεραποστολικά υπουργεία συντονίζουν τις παραδόσεις γευμάτων στους ηλικιωμένους της πόλης της πόλης μέσω του προγράμματος "Γεύματα με Τροχοί".

Περισσότεροι από 4.200 Houstonians εξαρτώνται από την υπηρεσία Γεύματα με Τροχοί για φαγητό κάθε μέρα. Για μερικά μέλη της κοινότητας οι διακοπές μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος. Εγγραφείτε για να φέρετε φαγητό στους κατοίκους της περιοχής, μαζί με μια μικρή χαρά και κάποια πολύ εκτιμημένη εταιρεία. Η παραλαβή γεύματος ξεκινάει το μεσημέρι και οι περισσότεροι εθελοντές ολοκληρώνουν την αποστολή τους από νωρίς το απόγευμα.

Αν αναζητάτε ευκαιρίες εθελοντισμού ελαφρώς πιο μακροπρόθεσμες, το Πρόγραμμα Υπηρεσιών Προσφύγων του Ιντερνετ του Υπουργείου Υγείας του Μεγάλου Χιούστον αναζητά πάντα άτομα ή οικογένειες που θα χρησιμεύσουν ως μέντορες για νεοαφιχθέντες πρόσφυγες - βοηθώντας τους να ασκήσουν τα αγγλικά τους, δείχνοντάς τους γύρω από το Χιούστον και παρέχοντας γενικά συναισθηματική υποστήριξη, καθώς εγκλιματίζονται στη νέα τους πόλη. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν από το να τους προσκαλέσουν σε μια καλή, παλιομοδίτικη Χιούστον Ευχαριστιών ;

Πρόγραμμα διακοπών

Ο εθελοντής Χιούστον συντονίζει ειδικά έργα κάθε Ημέρα των Ευχαριστιών για τα τοπικά νοσοκομεία, τα νοσοκομεία και άλλα μακροχρόνια ιδρύματα. Ένας τρόπος εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν είναι με τη δημιουργία ειδικών καρτών διακοπών για τους κατοίκους. Δημιουργήστε το δικό σας από το μηδέν χρησιμοποιώντας χρωματιστές σημειώσεις ή χαρτί κατασκευής ή αγοράστε ένα μάτσο από το κατάστημα.

Συμπληρώστε το καθένα με φροντίδα μηνυμάτων, επιθυμώντας τις μελλοντικές αποδέκτριες ευχάριστες διακοπές και τους φέρνετε στο Volunteer Houston, ώστε να μπορούν να διανεμηθούν εκεί που χρειάζονται περισσότερο. Αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για τα μικρά παιδιά. Απαιτούνται χιλιάδες κάρτες και ο καθένας θα φέρει ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο εκείνων που μπορεί να αποκόπτονται από οικογενειακές συνδέσεις λόγω υγείας ή περιστάσεων.