Συμβουλές Σχεδιασμού για διακοπές στο Motorhome στην Ευρώπη

Μίσος τη συσκευασία και την αποσυσκευασία; Έχεις πολύ χρόνο για να εξερευνήσεις την Ευρώπη; Όπως οι μεγάλες υπαίθριες και συναντήσεις ανθρώπων; Ίσως μια καλοκαιρινή διακοπές είναι κατάλληλη για εσάς. Εδώ είναι μερικές σκέψεις και πόροι για τον προγραμματισμό διακοπών με αυτοκίνητο στην Ευρώπη.

Κάθε χώρα στην Ευρώπη διαθέτει χώρους camping για τους αυτοκινούμενους. Οι περισσότεροι αντέχουν την ελεύθερη κατασκήνωση σε ένα διακριτικό σημείο. Οι μεγάλες αυτοκινητόδρομοι είναι χτισμένες για να μεταφέρουν μεγάλα οχήματα, οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο να φτάσετε όσο νομίζετε.

Η Νορβηγία, για παράδειγμα, έχει μια ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για ανθρώπους που αναζητούν γραφικές κινήσεις που ονομάζονται εθνικές τουριστικές διαδρομές . Με κάποιους τρόπους, χώρες όπως η Νορβηγία προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για τουριστικό τουρισμό, καθώς οι αποστάσεις μεταξύ των επιλογών διαμονής είναι μεγάλες, η παραδοσιακή διαμονή είναι δαπανηρή, υπάρχει αφθονία φυσικής ομορφιάς και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για "δωρεάν κατασκήνωση".

Τι είδους πρόσωπο το κάνει;

Ακολουθούν ορισμένα κριτήρια: Δεν σας πειράζει να οδηγείτε μεγάλα οχήματα, έχετε πολύ χρόνο να περάσετε στην Ευρώπη, δεν χρειάζεστε μεγάλες πόλεις και μουσεία τέχνης για να σας διασκεδάσουν και σας αρέσουν οι άνθρωποι.

Ενώ θα μπορούσατε να νοικιάσετε ένα αυτοκινούμενο αυτοκίνητο για σύντομες διακοπές, πείτε μια εβδομάδα, είναι καλύτερο να το έχετε περισσότερο χρόνο και συνήθως φθηνότερα από τη μέρα να νοικιάσετε με αυτόν τον τρόπο.

Το κάμπινγκ με τροχόσπιτα στην Ευρώπη είναι συνήθως μια κοινωνική περίσταση - πολύ περισσότερο από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα συναντήσετε μερικούς ντόπιους και πολλούς άλλους αλλοδαπούς (οι περισσότεροι Ευρωπαίοι εκπλήσσονται για να δουν τους Αμερικανούς στα Μοτοσικλέτες) όταν εγκατασταθείτε σε ένα χώρο κατασκηνώσεων για τη νύχτα.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα Motorhome στην Ευρώπη;

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να προμηθευτείτε ένα αυτοκινούμενο αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Μπορείτε να νοικιάσετε, να νοικιάσετε, ή να αγοράσετε ένα με σύμβαση πώλησης, αφού το χρησιμοποιήσετε. Η ενοικίαση είναι η μόνη πραγματική επιλογή για σύντομες διαμονές.

Η IdeaMerge συνιστά να ξεκινήσετε την ενοικίαση σας στη Γερμανία - "ακόμα κι αν το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής σας βρίσκεται εκτός Γερμανίας". Τα RVs είναι λιγότερο ακριβά εκεί και η ασφάλιση σάς επιτρέπει να οδηγείτε σχεδόν παντού στη Δυτική Ευρώπη.

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερα.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Παρακάτω είναι τοποθεσίες που μπορείτε να έχετε πρόσβαση για να μάθετε για κάμπινγκ στην Ευρώπη, πολλά ειδικά για κάμπινγκ με καροτσάκι ή τροχόσπιτο. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα campgrounds για να μείνετε στο, καθώς και πού να βρείτε την εξυπηρέτηση για το motorhome σας.

Περιηγήσεις με αυτοκίνητο

Γιατί να κάνεις μια περιήγηση όταν είσαι ελεύθερος και φανταχτερός στην RV σου; Λοιπόν, σκεφτήκατε να κάνετε όλα τα είδη των κρατήσεων με πλοίο, να βρείτε τη μεταφορά στις μεγάλες πόλεις και όλα τα άλλα μικρά πράγματα που ίσως να μην θέλετε να κάνετε σε μια χώρα όπου δεν μιλάτε τη γλώσσα; Μια περιοδεία με αυτοκίνητο μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα, ειδικά στην αρχή της ευρωπαϊκής σας περιπέτειας ή αν δεν είχατε πάει ποτέ στην Ευρώπη πριν.

Οδηγός για διακοπές με καροτσάκι

Ακόμη και με όλες τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο, θα θέλετε να ακολουθήσετε έναν αξιοπρεπή οδηγό που εξηγεί τους διαφορετικούς κανόνες κυκλοφορίας σε όλη την Ευρώπη, καθώς και τη χαρτογράφηση συνιστώμενων χώρων κατασκήνωσης με εγκαταστάσεις για RV ή αυτοκινούμενα αυτοκίνητα.