Καλύτερες δραστηριότητες για τα παιδιά

Ως ενήλικος προσανατολισμένος όπως το Χιούστον μπορεί να αισθάνεται κατά καιρούς, είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό μέρος για την αύξηση των παιδιών - ειδικά γύρω από τις διακοπές. Από τα φώτα που προβάλλονται για τα αξιοθέατα Santa στο παγοδρομία, υπάρχουν μυριάδες τρόποι για να πάρετε όλη την οικογένεια στο πνεύμα των διακοπών. Εδώ είναι μερικά από τα σπουδαία πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στην περιοχή του Χιούστον κατά τη χειμερινή περίοδο.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Bayou Bend, Μουσείο Καλών Τεχνών Χιούστον

Η Bayou Bend Collection and Gardens αξίζει να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Το σπίτι-turned-museum έχει μερικές από τις πιο υπέροχες συλλογές επίπλων, έργων τέχνης και διακόσμησης στην πόλη, και οι κήποι είναι εκπληκτικοί από μόνοι τους. Αλλά κάτι ιδιαίτερα μαγικό συμβαίνει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Οι χώροι μετατρέπονται σε χειμωνιάτικα τοπία, γεμάτα με ψεύτικο χιόνι, carolers, τέχνες και χειροτεχνίες, ζωντανές ταράνδες, περίτεχνα φωτιστικά, παιχνίδια, περιηγήσεις, μοντέλα, πεντανόστιμο χριστουγεννιάτικο δέντρο και - φυσικά - επίσκεψη από τον Santa. Μέσα στο αρχοντικό του Bayou Bend, οι ζωντανοί ηθοποιοί είναι εκεί για να αλληλεπιδράσουν με τις οικογένειες και να διασώσουν την ευθυμία των διακοπών.

Traders Village Holiday Market

Το Traders Village είναι μια από τις μεγαλύτερες υπαίθριες αγορές στο Τέξας, οπότε φυσικά η Σάντα έχει σκοπό να δώσει μια ιδιαίτερη εμφάνιση κάθε χρόνο. Από το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών έως τα μέσα Δεκεμβρίου, τα παιδιά μπορούν να τραβήξουν τη φωτογραφία μαζί τους δωρεάν. Στη συνέχεια, οι γονείς μπορούν να κάνουν λίγα ψώνια, επίσης. Είναι ένα win-win.

Πατινάζ στον πάγο στο Discovery Green

Δεδομένης της εύκρατης και μερικές φορές ζεστούς θερμοκρασίες του, οι Χιούστον δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να βιώσουν παγοδρομία έξω. Αλλά στις εβδομάδες που φτάνουν μέχρι τα Χριστούγεννα, το πάρκο Discovery Green στο κέντρο της πόλης δημιουργεί ένα υπαίθριο παγοδρόμιο που μπορείτε να επισκεφτείτε ακόμα και αν είναι 70 μοίρες έξω.

Οι θεματικές βραδιές καθιστούν τη διασκέδαση να επιστρέψει αρκετές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, και ναι, ο Σάντα πέφτει επίσης. Ενώ επισκέπτεστε το πάρκο είναι δωρεάν, πατινάζ δεν υπάρχει. Να είστε έτοιμοι να ρίξετε λίγα δολάρια τόσο για πάρκινγκ και πατινάζ ενοικίασης εκτός από την είσοδο στο παγοδρόμιο.

Φώτα στα ύψη

Προχωρήστε στο Houston Heights , μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης και πάρτε μέρος στο Lights in the Heights, που βρίσκεται στην περιοχή Woodland Heights. Μια από τις πιο δημοφιλείς χειμερινές δραστηριότητες για οικογένειες στο Χιούστον, το Lights in the Heights διαθέτει ζωντανή μουσική, φαγητό και φοβερό φως. Η εκδήλωση πραγματοποιείται το δεύτερο Σάββατο του Δεκεμβρίου, αλλά τα φώτα συχνά απομένουν για όλη την περίοδο των διακοπών. Περπατήστε ή οδηγήστε μέσα από το μπλοκ μετά από μπλοκ όμορφα φωτισμένα και διακοσμημένα σπίτια, ενώ ακούτε μουσική των Χριστουγέννων και απολαμβάνοντας το καυτό κακάο καθώς απολαμβάνετε τα αξιοθέατα.

Πρωινό με το Santa στο Ενυδρείο Εστιατόριο

Αυτό το γεγονός είναι στην πραγματικότητα μια τριπλή θεραπεία επειδή α) παιδιά όπως τα ψάρια, και υπάρχει ένας τόνος εδώ, β) παιδιά όπως ο Άγιος Βασίλης, και αυτός είναι και εγώ, και γ) Σάντα κάνει πραγματικά μια εμφάνιση επισκέπτης μέσα στη δεξαμενή. Και το μόνο πράγμα καλύτερο από το Σάντα είναι ένας Άγιος Σάββατος. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κρατήσεις, καθώς αυτή γεμίζει γρήγορα.

Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στο Buffalo Bayou

Σε επιλεγμένες μέρες το Δεκέμβριο, hop για ένα ταξίδι 30 λεπτών κατά μήκος Buffalo Bayou του Χιούστον σε ένα σκάφος με πλωτήρα που είναι διακοσμημένο για να μεγιστοποιήσει τη χαρά των Χριστουγέννων. Πάρτε στην υπέροχη θέα στο κέντρο του Χιούστον, όλα ακούγοντας μουσική διακοπών. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται τα βράδια από τις 17:00 έως τις 20:00 και αφήνουν κάθε 30 λεπτά. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών δεν επιτρέπονται, αλλά τα μεγαλύτερα παιδιά και οι γονείς θα το αγαπούν.

Δημόσια Βιβλιοθήκη του Χιούστον

Ορισμένες τοποθεσίες Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Χιούστον έχουν δραστηριότητες φιλικές προς το παιδί κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών, των τεχνών, των περιόδων ιστορίας και των αγγλικών. Σταματήστε από το τοπικό σας κατάστημα ή επισκεφθείτε την κύρια ιστοσελίδα για ημερομηνίες και περισσότερες λεπτομέρειες.

Moody Gardens Φεστιβάλ Φώτων

Αυτό το αξιοθέατο του Galveston έχει τόνοι διασκεδαστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και πράγματα που πρέπει να κάνετε όλο το χρόνο και ο χειμώνας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Από την ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι την Πρωτοχρονιά, οι Moody Gardens θέτουν χιλιάδες φώτα διακοπών για να τα δουν και να εξερευνήσουν, καθώς και παγοδρομίες, πατινάζ και φωτογραφίες με τον ίδιο τον Άγιο Νικ.

Χιούστον Μπαλέτο Καρυοθραύστης

Ενώ ένα μεγάλο μέρος της χώρας ξεκινά το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων των Χριστουγέννων των διακοπών, η χριστουγεννιάτικη περίοδος του Χιούστον ξεκινά με την Αγορά Καρυά Κουτάβι Χιούστον. Η μαζική αγορά λαμβάνει χώρα στα μέσα Νοεμβρίου στο πάρκο NRG, όπου εκατοντάδες πωλητές δημιούργησαν κατάστημα για να πουλήσουν τα πάντα, από σοκολάτα υψηλής ποιότητας μέχρι παιδικά ρούχα. Ενώ τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, τα καροτσάκια δεν είναι, οπότε φροντίστε να σχεδιάσετε ανάλογα.

Ο Robyn Correll συνέβαλε στην έκθεση αυτή.