Πού να βρεθούν τα πάρτι της Καλύτερης Πρωτοχρονιάς στο Σαν Ντιέγκο

Γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που είτε αναγνωρίζετε με ένα κτύπημα είτε το αφήνετε να γλιστρήσει σιωπηλά. Πολλοί Σαν Ντιέγκαν επιθυμούν να κάνουν μεγάλες εκδηλώσεις για να γιορτάσουν με τους υπόλοιπους φίλους και την κοινότητά τους. Και αυτό είναι δροσερό, επίσης, επειδή το Σαν Ντιέγκο έχει μερικές παλιές παραδόσεις για το χτύπημα στο νέο έτος.

Το Σαν Ντιέγκο μπορεί να μην έχει καθιερωμένο σημείο συγκέντρωσης, όπως το Times Square της Νέας Υόρκης ή ακόμα και το Space Needle του Σιάτλ, αλλά υπάρχουν ακόμα μεγάλες εκδηλώσεις όπου μπορείτε να πάτε για πάρτυ ή φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε με παιδιά στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο San Ντιέγκο.

Επιπλέον, πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια γύρω από την πόλη έχουν ειδικά πακέτα δείπνου Πρωτοχρονιάς, αν αισθάνεστε σαν να καλωσορίζετε το νέο έτος με ένα υπέροχο γεύμα.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να χτυπήσετε στο νέο έτος με ένα κτύπημα. Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες για κάθε συμβάν. Απλά θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί και μην πίνετε και οδηγείτε.

Στην πραγματικότητα, η δημόσια συγκοινωνία του San Diego County προσφέρει συνήθως δωρεάν βόλτες και ειδικά χρονοδιαγράμματα αργά τη νύχτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για να μάθετε περισσότερα.

Μεγάλη νύχτα Σαν Ντιέγκο

Η Μεγάλη Νύχτα του Σαν Ντιέγκο είναι δημοφιλής επιλογή για πάρτυ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σαν Ντιέγκο λόγω του μεγέθους της και λόγω της συνολικής τιμής. Το εισιτήριό σας περιλαμβάνει όλα (ναι, όλα τα ποτά περιλαμβάνονται όλη τη νύχτα) χωρίς μεγάλες γραμμές. Επιπλέον, θα υπάρχει ένας μπουφές τροφίμων και ψυχαγωγία στις 12 διαφορετικές ζώνες κόμματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμάστε ότι είναι η ταυτότητά σας, επειδή πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών και να προετοιμαστείτε να έχετε ένα αξέχαστο χτύπημα στο επόμενο έτος.

Hilton Bayfront, One Park Boulevard, Σαν Ντιέγκο, CA 92101.

Εθνικό Θέατρο Κωμωδίας

Το Εθνικό Θέατρο Κωμωδίας πραγματοποιεί ετήσια παραμονή Πρωτοχρονιάς. Παρόμοια σε στυλ με το Drew Carey's "Whose Line Is It Anyway", το Εθνικό Θέατρο Κωμωδίας (NCT) είναι μια διασκεδαστική εκπομπή κωμωδίας που βασίζεται εντελώς σε προτάσεις κοινού.

Εκτός από την κωμική ψυχαγωγία, το παραθαλάσσιο πρωινό της Πρωτοχρονιάς θα έχει φαγητό και ένα πάρτι μετά την παράσταση με το cast και μια αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος. Αυτή η επιτυχημένη εκπομπή σε εθνικό επίπεδο είναι κατάλληλη για όλα τα ακροατήρια. 3717 Ινδία Street, San Diego, 619-295-4999.

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι γιοτ

Saunter στο σκάφος αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων και αισθάνεστε σαν διασημότητα, καθώς μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη μπύρα, κρασί, κορυφαία ράφια, αλόγες, σοκολατένια σιντριβάνια και άλλες νόστιμες απολαύσεις κατά τη διάρκεια του Κόμματος Yacht του νέου έτους. Η εκδήλωση αυτή έχει τρία επίπεδα μουσικής, όπως ένα hip-hop χορευτικό κατάστρωμα, ένα θρυλικό συγκρότημα κάλυψης όλων των αστεριών 80 και μια ποικιλία από απαλές μελωδίες στο υπαίθριο κατάστρωμα. Απολαύστε υπέροχη θέα στα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς στο Σαν Ντιέγκο, ενώ βρίσκεστε στο πλοίο. 1800 North Harbor Drive, San Diego, 619-246-3625.

Παραθαλάσσιο πάρτι παραμονής στην Πρωτοχρονιά

Τα αθλητικά πρωταθλήματα και οι κοινωνικές εκδηλώσεις της VAVi φιλοξενούν ένα διασκεδαστικό γεγονός κάθε παραμονή της Πρωτοχρονιάς που καλείται Κόμμα Παραλίας NYE στο θέρετρο Catamaran Resort και σε ένα από τα ιστορικά πλοία του Sternwheeler του θέρετρου. Ένα πλήρες εισιτήριο για το πάρτι περιλαμβάνει ποτά, hors-d'oeuvres, ψυχαγωγία, εκτεταμένη υπηρεσία bar - περισσότερα μπαρ και μπάρμαν, επιτάχυνση του πρώτου ποτού για κάθε επισκέπτη, τέσσερα δωμάτια με κορυφαία ψυχαγωγία DJ και ένα εισιτήριο για μια βόλτα με βάρκα στον κόλπο (δύο διαφορετικές ώρες είναι διαθέσιμες όταν κλείνετε το εισιτήριό σας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σκάφος ή στη γη).

3999 Mission Boulevard, San Diego, 858-273-3485.

Εστιατόρια Gaslamp

Εάν ένα ωραίο δείπνο και εορταστική ατμόσφαιρα είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας, και δεν θέλετε να κλειδώσετε σε ένα κλειστό χώρο, τα εστιατόρια του Quarter Gaslamp είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Ουσιαστικά όλοι οι χώροι έχουν κάποιο πακέτο Πρωτοχρονιάς και μπορείτε να απολαύσετε τη διασκέδαση της Πέμπτης Λεωφόρου.