Επισκεφτείτε το Ghost Ranch της Γεωργίας O'Keeffe

Για όσους ενδιαφέρονται για τον καλλιτέχνη Georgia O'Keeffe ή στο φυσικό κάλλος του Νέου Μεξικού, μια επίσκεψη στο Ghost Ranch στο Abiquiu θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τα τοπία που ζωγράφισε ο Georgie O'Keeffe.

Φάντασμα Ranch Τώρα

Το Ghost Ranch, ένα κέντρο εκπαίδευσης και αναχώρησης της Presbyterian Church, παρέχει απλές κατοικίες, τραπεζαρία και εκπαιδευτικά προγράμματα σε ομάδες και στο κοινό. Γηροκομεία, για παράδειγμα, κρατούνται στην εγκατάσταση.

Εκτός από την κατοικία στο κέντρο υποχώρησης, το ακίνητο έχει Casitas που μπορεί να διατηρηθεί. Ανοιχτό Μάιο έως αρχές Οκτωβρίου. $ 55 ανά άτομο, ανά ημέρα για τα πρώτα δύο άτομα, και στη συνέχεια τα γεύματα μόνο για τα επόμενα τρία. Οι casitas είναι δομές ανοιχτού τύπου που φιλοξενούν 2-5 άτομα σε δίκλινα και κουκέτες με υπέροχη θέα στα κόκκινα βράχια και την εγγύτητα με το Trail Box Canyon.

Μπορείτε επίσης να στρατοπεδεύσετε στο Ghost Ranch. Ανοιχτό από τα μέσα Μαΐου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο χώρος κατασκήνωσης προσφέρει RV (συνδέσεις διαθέσιμα) και κάμπινγκ σκηνή.

Γεωργία O'Keeffe Ghost Ranch Tour και Φαράγγι Ghost Αξιοθέατα

Δυστυχώς, το σπίτι Rancho de los Burros του O'Keeffe στο Ghost Ranch δεν είναι ανοικτό στο κοινό. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτό και του Ghost Ranch burros, αλλά δεν θα πλησιάσετε στο σπίτι. Για μια υπέροχη περιήγηση στη χώρα Georgia O'Keeffe, κάντε σχέδια για να επισκεφτείτε το σπίτι της στο χωριό Abiquiu.

O'Keeffe Ghost Ranch Περιήγηση στο τοπίο

Ένα από τα κυριότερα σημεία σε κάθε περιοδεία της χώρας O'Keeffe είναι να δείτε τα όμορφα τοπία που αγαπούσε και ζωγράφισε.

Στη μικρή περιοδεία van, θα σταματήσετε σε βασικούς χώρους όπου ζωγράφισε ο O'Keeffe και απολαύστε τη σύγκριση των εκτυπώσεων του έργου τέχνης με το μακρινό τοπίο. Οι οπαδοί του O'Keeffe μπορούν να κοιτάξουν έξω το τεράστιο τοπίο και να εντοπίσουν τους κόκκινους και γκρίζους λόφους, τους κόκκινους και κίτρινους βράχους και το Pedernal, το οροπέδιο στο νότο.

Οι εκδρομές πραγματοποιούνται στα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Νοεμβρίου την Τρίτη, την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες. Αναχωρούν στις 1:30 μ.μ. Η περιοδεία είναι περίπου μία ώρα και κοστίζει 25 δολάρια. Πρέπει να έχετε κράτηση. Καλέστε το 1.877.804.4678, επέκταση 0.

Ταξιδεύοντας στους Λόγους

Να είστε βέβαιοι και να περάσετε λίγο χρόνο περιοδεύοντας τους χώρους στο Ghost Ranch. Υπάρχουν ιστορικά κτίρια, ωραιότερα θέα στο Νέο Μεξικό και ένα ωραίο κατάστημα δώρων όπου μπορείτε να αγοράσετε βιβλία και σημειωματάρια Georgia O'Keeffe. Αγόρασα ένα καπάκι Ghost Ranch εκεί που μου θυμίζει πάντα τα ταξίδια μου σε ολόκληρη την O'Keeffe Country.