Ταξιδέψτε με το τρένο μετρό του 1930 στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των διακοπών

Παλιά Οικογενειακή Διασκέδαση: Vintage Subway Ride, για $ 2.75, Προσέλκυση Hipsters, Rail Buffs

Ψάχνετε για κάποια φθηνή, funky διασκέδαση στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των διακοπών;

Για μια ρετρό εμπειρία, πάρετε μια βόλτα σε ένα παλιό μετρό - πραγματικά παλιά, όπως στο Χουμπράι-Μπογκάρτ-το-1930s vintage.

Κατά τη χειμερινή περίοδο των διακοπών, το NY MTA και το NY Transit Museum (το εξαιρετικά περίεργο μουσείο που βρίσκεται υπόγειο, όπου και αλλού σε σταθμό μετρό στο Brooklyn Heights) μεταφέρει μερικά πολύτιμα vintage αυτοκίνητα μετρό της Νέας Υόρκης πίσω στις πίστες ως μέρος του Holiday Vintage πρόγραμμα.

Έτσι, κάθε Κυριακή μεταξύ του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών και του Σαββατοκύριακου της Πρωτοχρονιάς, το κοινό μπορεί να απολαύσει το Τρένο Νοσταλγίας των διακοπών.

Από το 2007, το χειμερινό Train Nostalgia, το οποίο προσφέρεται από το MTA ως ένα είδος δώρου για τις διακοπές του, έχει γίνει κάτι σαν υπόγεια έλξη, με τους αναβάτες να εμφανίζονται σε κοστούμια από τη δεκαετία του 1930. Οι παλινδρομικές ταινίες έχουν εκτελέσει τα παλιά τρένα. Και, φυσικά, οι buff δεν μπορούν να μείνουν μακριά.

Πιο αυθεντικό από ένα ταξίδι στη Disney και φθηνότερο από μια ημερομηνία δείπνου στο Peter Luger, μια βόλτα σε ένα ιστορικό αυτοκίνητο με το μετρό, που διατηρείται από μια πόλη της Νέας Υόρκης μιας διαφορετικής εποχής, προσφέρει ένα σπάνιο ταξίδι στη λωρίδα μνήμης της Νέας Υόρκης.

Σχετικά με το τρένο νοσταλγίας διακοπών

Το τρένο διακοπών Nostalgia αποτελείται από τα αυτοκίνητα του μετρό σε υπηρεσία από το 1932 έως το 1977.

Τρία από τα τρένα του μετρό, από τη δεκαετία του 1930, συνήθως διαμένουν στο Μουσείο της Νέας Υόρκης με το Μπρούκλιν, το οποίο τα βγάζει σε ειδική βάση μόνο για τις περιπτώσεις.

Οι ανεμιστήρες οροφής, τα γεμισμένα καθίσματα και οι λαμπτήρες πυράκτωσης πυράκτωσης ήταν απόλυτα σύγχρονοι όταν αυτά τα αυτοκίνητα τέθηκαν για πρώτη φορά σε λειτουργία. Κάθε αυτοκίνητο έχει περίπου 70 θέσεις. Περίπου τέσσερα αυτοκίνητα επιστρέφουν στην υπηρεσία για την ευχαρίστηση των νοσταλγικών αναβάτες, των buffs τρένο, και τους λαούς που αναζητούν ένα funky τρόπο για να ταξιδέψουν στο χρόνο στην μεγάλη μήλο.

Δεν είναι μόνο σπάνια τα τρένα, αλλά και οι μηχανισμοί τους και οι μηχανικοί τους. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, αυτά είναι ιστορικά αυτοκίνητα και μόνο λίγες εμπειρογνώμονες σήμερα γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν και να επισκευάζουν τα τρένα που σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν μηχανικά.

Έτσι, πάρτε την εποχή σας και πηγαίνετε για μια βόλτα. Μπορεί να ντύνομαι σαν το flapper της δεκαετίας του 1930 ή το fop του 1960. Βάλτε σε μια παλιά προφορά του Νιου Γιάουκ και ένα καπέλο. Ή, απλά φέρτε τα παιδιά για μια βόλτα σε μερικές από τις δώδεκα περίπου στάσεις που κάνει αυτό το παλιό choo-choo, ας πούμε από το χαμηλότερο έως το midtown του Μανχάταν (δείτε παρακάτω για συγκεκριμένες στάσεις).

7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα τρένα νοσταλγίας διακοπών της Νέας Υόρκης

  1. Κόστος: Πιστεύετε ή όχι, πληρώνετε τον κανονικό ναύλο του μετρό των 2,75 δολαρίων, χρησιμοποιώντας το κανονικό σας Metrocard.
  2. Ασφάλεια: Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια. Τα τρένα είναι παλιά, αλλά καλά συντηρημένα, και τρέχουν σε κανονικά ίχνη.
  3. Ιστορικά, πού τρέχουν; Αυτά τα τρένα εξυπηρετούσαν τις γραμματοσειρές γραμματοσειράς σε όλο το σύστημα.
  4. Πού ξεκινά το τρένο της νοσταλγίας διακοπών; Το τρένο Nostalgia Holiday του 2017 θα διαρκέσει κατά μήκος της γραμμής F μεταξύ του 2ου λεωφορείου και της λεωφόρου Lexington / 63rd Street και μέσω της γραμμής Q μεταξύ λεωφόρου Lexington / 63rd Street και 96ης οδού στην Upper East Side
  5. Πόσο καιρό είναι η όλη βόλτα; Και πρέπει να κάνετε ολόκληρο το γύρο; Από την αρχή μέχρι το τέλος, με έναν τρόπο, αφήστε περίπου μισή ώρα. Μπορείτε να πάρετε ένα κανονικό τρένο με έναν τρόπο, και ένα vintage μονόδρομο. Ή, απλώς ξεκουραστείτε και ξεκουραστείτε, προτιμάτε να ζείτε στο παρόν από ό, τι στο παρελθόν.
  1. Τι είναι το Πρόγραμμα; Το 2017, το τρένο νοσταλγίας διακοπών αναχωρεί από τον 2ο σταθμό του μετρό Av στη γραμμή F στις 10 π.μ., 12 μ.μ., 2 μ.μ. και 4 μ.μ. και από το σταθμό μετρό 96 οδών στη γραμμή Q στις 11 π.μ., 1 μ.μ., 3 μ.μ. pm και 5 μ.μ.
  2. Φαγητό: Παρακαλείσθε να μην φέρετε τσάι και σάντουιτς ή πατάτες, κρασί ή ποτά, γοητευτικό καθώς μπορεί να φανεί η ιδέα ενός πικνίκ στο τρένο. Αυτά είναι τρένα ποιότητας μουσείου και πρέπει να καθαρίζονται και να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Φέρτε την κάμερά σας αντ 'αυτού.

2017 Ημερομηνίες αμαξοστοιχίας για τις διακοπές Nostalgia

Καλοκαιρινές εκδρομές με καράβια

Οι χειμερινές αργίες δεν είναι η μόνη στιγμή που μπορείτε να οδηγήσετε ένα vintage NYC μετρό. Το καλοκαίρι, το Μουσείο Διαμετακόμισης που εδρεύει στο Μπρούκλιν χρηματοδοτεί εκδηλώσεις συλλογής κεφαλαίων που περιλαμβάνουν εκλεκτές βόλτες με τρένο για προορισμούς στην παραλία, όπως το νησί Coney.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ιστορικά τρένα μετρό ή για εθελοντές, επισκεφθείτε το site του Μουσείου της Νέας Υόρκης.