Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη

Ελάτε σε μια έκσταση για χορό

Το Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη έπαψε να λειτουργεί από τότε που γράφτηκε αυτό το άρθρο. Οι παρακάτω πληροφορίες αφορούν το Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη του 2005. Οι ημερομηνίες του Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη 2006 δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, αλλά αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2006. Ωστόσο, από τον Ιούνιο του 2006, δεν υπήρχαν διαθέσιμες νέες πληροφορίες. Αυτό το αμφισβητούμενο φεστιβάλ, το οποίο επιτίθεται τακτικά από τις τοπικές αρχές, έχει απειληθεί με ακύρωση πριν, αλλά πάντα έχει περάσει.

Αλλά μην πληρώσετε για αυτό το αεροπορικό εισιτήριο ακόμα ...

Υπάρχει ένα Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μουσικής Σαμοθράκης ή το Εθνικό Φεστιβάλ Θράκης που έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2008, το οποίο μοιάζει αξίζει τον κόπο, αλλά δεν είναι το παλιό Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη, που τώρα βρίσκεται μόνο σε αναμνηστικό DVD.

Φεστιβάλ Σαμοθράκη

Επισκεφθείτε τη Σαμοθράκη εάν το τραγούδι του τρανς, το περιβάλλον, το dub, το freestyle ή η παγκόσμια μουσική είναι το αγαπημένο σας. Διανέμοντας σαράντα πέντε ζωντανές εξελίξεις σε τρία στάδια, καθώς και δεκάδες κορυφαίους DJ, αυτό το επταετές πανηγύρι προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες στη νήσο Σαμοθράκη, που ονομάζεται επίσης Σαμοθράκη.

Ενώ το ίδιο το Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη το 2005 έτρεξε στις 21-24 Ιουλίου, όσοι γνωρίζουν αναμένουν ένα κόμμα μετά το φεστιβάλ που μπορεί να προσθέσει άλλες δύο ημέρες στη διαδικασία.

Το Φεστιβάλ Σαμοθράκης του 2005 περιελάμβανε τον Omar Faruk, τον Ross Daly, τον περιστρεφόμενο Dervish Mevlana, τον Mode Plagal, μια σταγόνα, τον Peppe Barra, τον Lino Cannavacciouolo, τον Ziad Rajab, τον Κώστα Αναστασιάδη και τις διδακτικές παραστάσεις M'Barka Bentaleb, Vorei Etairi, Paranaue, Abdullah Chhadeh & , Atiko Minus, το έργο ευτυχισμένου σκυλιού και ο Mario Pirovano.

Εφόσον οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής θα συμβούν, εάν απλά θέλετε να δείτε μια συγκεκριμένη ομάδα που θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη, ελέγξτε τις προσωπικές ιστοσελίδες ή ενημερωτικά δελτία για ενημερώσεις, καθώς οι ακυρώσεις ενδέχεται να μην δημοσιεύονται πάντα.

Εισιτήρια για το Φεστιβάλ Σαμοθράκης

Το 2005, διεκπεραιώθηκαν διεθνείς παραγγελίες εισιτηρίων στο OnLine Stall.

Θυμηθείτε τι πραγματικά πληρώνετε εξαρτάται από το ποσοστό μετατροπής κατά την αγορά ή την επεξεργασία από την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για διεθνείς συναλλαγές ανάλογα με τον εκδότη της κάρτας σας.

Οι ελληνικές παραγγελίες εισιτηρίων υποβάλλονται σε επεξεργασία από το Ticket Hellas. Διατίθενται επίσης σε καταστήματα μουσικής Metropolis σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί μια σελίδα φωτογραφιών από το Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη του 2003. Εάν το κείμενο δεν εμφανίζεται, σύρετε το ποντίκι πάνω στη σελίδα για να το ανάψετε.

Προσπαθώντας να κάνετε ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής; Ελέγξτε τη σελίδα του Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη, ειδικά το chat room και το μήνυμα. Σημείωση: ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι μερικές φορές απενεργοποιημένος μεταξύ συμβάντων Ελέγξτε το κοντά στην ημερομηνία της εκδήλωσης.

Προσοχή
Να γνωρίζετε - οι αναφορές για τη χρήση ναρκωτικών και άλλα προβλήματα έχουν εμπνεύσει τις τοπικές αρχές να επιτεθούν στο φεστιβάλ στο παρελθόν. Το 2003 το έπραξαν με ιδιαίτερο σθένος.

Μετάβαση στο Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκης:
Για να φτάσετε στο Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκη, που ονομάζεται μερικές φορές το Φεστιβάλ Χορού Σαμοθράκης, οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα πάρουν ένα σκάφος από την Αλεξανδρούπολη στις ακτές, 29 ναυτικά μίλια μακριά. Παρόλο που ανήκει στην ίδια ομάδα νησιών όπως η Λέσβος και η Χίος, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να φτάσετε στη Σαμοθράκη από τις δύο.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι από την Αλεξανδρούπολη που προσφέρει ένα υδροπτέρυγα καθώς και άλλα πορθμεία.