Ένα τοστ στην περιοχή ζυθοποιίας του Albuquerque

Η σκηνή μπύρας της Albuquerque συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ μερικές νέες ζυθοποιίες ανοίγουν τις πόρτες τις τελευταίες ημέρες. Οι ντόπιοι οπαδοί της μπύρας γνωρίζουν ότι έχουν μια ποικιλία από μέρη για να κατευθυνθούν όταν αισθάνονται μια δίψα που έρχονται, από τους σεβάσμους μακρινούς χυμούς ζυθοποιών, όπως η Il Vicino και η Marble Brewery, και οι νεότεροι crafters όπως η Red Door. Τώρα, εκτός από τη ζωντανή σκηνή ζύμωσης, η πόλη έχει τη δική της επίσημη περιοχή ζυθοποιίας.

Αν και υπάρχουν ζυθοποιίες σε διάφορα μέρη της πόλης, η περιοχή ζυθοποιίας έχει συγκέντρωση από αυτά. Η περιοχή βρίσκεται σε ένα βιομηχανικό τμήμα της πόλης που δανείστηκε στον τομέα της μεταποίησης. Τώρα είναι το σπίτι για μια σειρά βιοτεχνών ζυθοποιών και το πρώτο αποστακτήριο της πόλης, αριστερό χυμό ζυθοποιίας. Η περιοχή είναι οριοθετημένη από τον Jefferson στα βόρεια, την Candelaria στα νότια, τον πρόσθιο δρόμο Ι-25 προς τα δυτικά και το κανάλι της North Diversion προς τα ανατολικά.

Η περιοχή φιλοξενεί τη ζυθοποιία La Cumbre, το κυλικείο Brewhouse (πρώην Il Vicino) και την αριστερή απόσταξη. Αν και δεν είναι επίσημα στην περιοχή, κοντά στο Nexus Brewery είναι αρκετά κοντά για να είναι ένας γείτονας.

Προτού δοθεί το όνομα της περιοχής ζυθοποιίας, η περιοχή δεν είχε ιδιαίτερο όνομα. Τώρα είναι επίσημο, καθώς το νομοθετικό σώμα του Νέου Μεξικού ενέκρινε ένα μνημόσυνο της Γερουσίας που κάλεσε την περιοχή την περιοχή ζυθοποιίας. Το μνημείο συγχρηματοδοτήθηκε από τους γερουσιαστές Tim Keller, D-Albuquerque και Sen.

Daniel Ivey-Soto, D-Albuquerque. Η ονομασία επιτρέπει στην περιοχή να αναδείξει την παλιά βιομηχανική περιοχή σε μια νέα, ζωντανή περιοχή που γυρίζει γύρω από τις βιοτεχνίες που παρασκευάζονται εκεί.

Η αριστερή απόσταξη άνοιξε στην περιοχή το 2013 και είναι το μοναδικό αποστακτήριο της πόλης. Το Left Turn διαθέτει αίθουσα γευσιγνωσίας και μια ξεχωριστή γραμμή από νέα μεξικάνικα αλκοολούχα ποτά που περιλαμβάνει τζιν, βότκα και ένα μπλε ουίσκι καλαμποκιού.

Το αποστακτήριο ονομάζεται Αριστερά στροφή μετά το Bugs Bunny τρέχει αστείο για το πώς το rascally κουνέλι θα πρέπει να έκανε μια αριστερή στροφή στο Albuquerque.

Το κυλικείο Brewhouse έχει δημιουργήσει μπύρες από το 1994. Για περισσότερα από 20 χρόνια, έχουν δημιουργήσει μικροσπέρματα για να πάνε με το μενού Il Vicino. Έχουν επίσης μια αίθουσα όπου μπορείτε να καθίσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας και να απολαύσετε τη μπύρα με το φαγητό που σερβίρουν στο σπίτι. Υπάρχει αίθριο και σε μερικές νύχτες, ζωντανή μουσική.

Το La Cumbre διαθέτει μια κατσαρόλα στο σπίτι με μερικές από τις καλύτερες μπύρες της πόλης. Τραβήξτε μέχρι το μπαρ και παραγγείλετε μια νέα πίντα, στη συνέχεια δοκιμάστε το χέρι σας στην πισίνα ή στο foosball. Σάββατο βράδυ θα βρείτε ζωντανή μουσική που ταιριάζει απόλυτα με τις εποχιακές και όλο το χρόνο βρασμένες. Μια ποικιλία από τροχόσπιτα τραβούν επάνω καθημερινά για να σας δώσουν μια τσίμπημα για φαγητό.

Είτε κάνετε μια βραδιά του και βρείτε και τα τρία, ή επισκεφθείτε για μια περίοδο ημερών, η Περιοχή ζυθοποιίας θα σας φέρει πίσω για το σήμα της τοπικής γεύσης.