Δωμάτια εθνότητας στον καθεδρικό ναό της μάθησης

Η τοπική πανεπιστημιούπολη κολέγιο μπορεί να μην είναι η πρώτη θέση που έρχεται στο μυαλό όταν σχεδιάζει ένα ταξίδι αξιοθέατα, αλλά τα δωμάτια εθνότητας στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ είναι μια αξιοσημείωτη εξαίρεση. Αυτές οι 26 λειτουργικές αίθουσες διδασκαλίας στον πλούσιο καθεδρικό ναό της Εκπαίδευσης παρουσιάζουν την πλούσια εθνοτική κληρονομιά της περιοχής του Πίτσμπουργκ, η κάθε μία έχει σχεδιαστεί και διακοσμηθεί με στυλ που αποτελεί παράδειγμα της χώρας που εκπροσωπεί.

Πού αλλού μπορείτε να επισκεφθείτε 26 χώρες σε μια μέρα!

Τι να περιμένεις:


Τα δωμάτια εθνότητας σχεδιάστηκαν ως δώρα στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ από τις διάφορες εθνοτικές ομάδες που εγκαταστάθηκαν στο νομό Allegheny. Η περίοδος που απεικονίζεται στην αρχιτεκτονική κάθε δωματίου είναι σημαντική για τον πολιτισμό, και γενικά πριν από το 1787, την ημερομηνία του αμερικανικού Συντάγματος. Δεν υπάρχουν πολιτικά σύμβολα μέσα στα δωμάτια εκτός από το τόξο έξω στο διάδρομο και τα δωμάτια δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν παραστάσεις οποιουδήποτε ανθρώπου.

Τα δωμάτια εθνότητας περιλαμβάνουν αυθεντικά παραδείγματα κλασικών, βυζαντινών, ρωμαϊκών, αναγεννησιακών, τουρκικών και αυτοκρατορικών στυλ και αρχιτεκτονικής. Η πρόσβαση στα δωμάτια είναι μόνο με περιοδεία. Και οι δύο ξεναγήσεις και η καταγραφή είναι διαθέσιμες. Τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε, όταν τα δωμάτια της εθνικότητας είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακές μορφές διακοπών.

Τα Δωμάτια Ιθαγένειας:


Τα 26 δωμάτια της Citizens στο Pittsburgh Cathedral of Learning περιλαμβάνουν το Τσεχοσλοβακικό δωμάτιο, το ιταλικό δωμάτιο, τη γερμανική αίθουσα διδασκαλίας, το ουγγρικό δωμάτιο, το πολωνικό δωμάτιο, την ιρλανδική αίθουσα διδασκαλίας, το λιθουανικό δωμάτιο, το ρουμανικό δωμάτιο, το σουηδικό δωμάτιο, , η αίθουσα της Ελλάδας, η τάξη της Σκωτίας, η Γιουγκοσλαβική τάξη, η αγγλική τάξη, η γαλλική αίθουσα διδασκαλίας, η νορβηγική τάξη, η ρωσική αίθουσα διδασκαλίας και η αίθουσα Συρίας-Λιβάνου στον πρώτο όροφο.

Ο τρίτος όροφος περιλαμβάνει την αυστριακή αίθουσα διδασκαλίας, το ιαπωνικό δωμάτιο, την αρμενική αίθουσα διδασκαλίας, το ινδικό δωμάτιο, το πρώην αμερικανικό δωμάτιο, την τάξη της αφρικανικής κληρονομιάς, την αίθουσα ψυχαγωγίας του Ισραήλ και την ουκρανική τάξη. Οκτώ νέα δωμάτια εθνότητας είναι στα στάδια σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των δανικών, φινλανδικών, λατινοαμερικάνων, φιλιππινέζων, ελβετικών, ταϊλανδών και τουρκικών.

Ο καθεδρικός ναός της μάθησης:


Το έδαφος διαλύθηκε το 1926 για τον 42-ιστορικό καθεδρικό ναό της μάθησης, ένα από τα ψηλότερα εκπαιδευτικά κτίρια στον κόσμο. Το κτίριο 535 ποδιών σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα της Φιλαδέλφειας John Gabbert Bowman. Οι περισσότεροι θεωρούν το γοτθικό κτίριο όμορφο, αν και λέγεται ότι ο Φρανκ Λόιντ Ράιτ χαρακτήρισε το κτίριο «το μεγαλύτερο στον κόσμο κρατά μακριά από το χορτάρι σημάδι». Το κτίριο είναι μέρος της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ και χρησιμοποιείται από χιλιάδες φοιτητές και καθηγητές καθημερινά.

Ώρες & Είσοδος:


Ώρες: Δευτέρα - Σάββατο, 9:00 π.μ. - 2:30 μ.μ. (τελευταία περιοδεία), Κυριακή, 11:00 π.μ. - 2:30 μ.μ. (τελευταία περιοδεία). Ελέγξτε την τοποθεσία Web για τις ώρες των διακοπών. Για να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι περιηγημένες εκδρομές με δυνατότητα αυτόματης καθοδήγησης είναι διαθέσιμες κατά τις ώρες λειτουργίας όταν το σχολείο δεν βρίσκεται σε σύνοδο. Σαββατοκύριακα μόνο κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου. Ξεναγήσεις για ομάδες 10 ή περισσότερων διατίθενται με ειδική ρύθμιση. Ελέγξτε την ιστοσελίδα για τις ώρες των διακοπών.

Είσοδος: Ενήλικες $ 4, Παιδιά 8-18 $ 2, Παιδιά 7 & κάτω είναι δωρεάν.

Οδηγίες οδήγησης

Τα δωμάτια εθνότητας στον καθεδρικό ναό της μάθησης βρίσκονται στο Oakland, στο East End του Πίτσμπουργκ. Ο καθεδρικός ναός είναι 42-ορόφων ψηλός, και το ψηλότερο κτίριο για μίλια.

Είναι δύσκολο να χάσετε!

Από το Βορρά:
Πάρτε I-79 S έως I-279S (Parkway Βόρεια). Ακολουθήστε τον I-279S για να βγείτε από τη γέφυρα 8A-I-579S / Veterans. Μείνετε στην αριστερή λωρίδα απέναντι από τη γέφυρα. Στο τέλος, βγείτε δεξιά στο I-376 East / Boulevard των συμμάχων και ακολουθήστε για περίπου ένα μίλι. Καθώς περνάτε την ράμπα εξόδου στο I-376 East και ο δρόμος ξεκινά από έναν λόφο, πάρτε την έξοδο της Forbes Avenue στα δεξιά σας. Ακολουθήστε την οδό Forbes. μέσω διαφόρων φώτων. Ο καθεδρικός ναός της μάθησης θα είναι στα αριστερά σας.

Από τα βορειοανατολικά:
Πάρτε τη διαδρομή 28 νότια προς το Πίτσμπουργκ. Βγείτε στη γέφυρα Highland Park, παραμένοντας στην αριστερή λωρίδα. Στρίψτε δεξιά στο πρώτο φως στην οδό Ουάσινγκτον. Πηγαίνετε κατευθείαν μέσα από πολλά φώτα, έπειτα επάνω σε ένα μεγάλο λόφο, κάτω από δύο κιγκλιδώματα σιδηροδρόμων. Κοντά στην κορυφή του λόφου, Washington Blvd. γίνεται Πέμπτη Λεωφόρος. Στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Penn, η πέμπτη καμπύλη στα δεξιά.

Συνεχίστε στην Πέμπτη Λεωφόρο, περνώντας από το πάρκο Mellon και μέσα από πολλά φώτα. Ο καθεδρικός ναός της μάθησης θα είναι στα αριστερά σας.

Από την Ανατολή:
Πάρτε είτε Rt. 22 ή το PA Turnpike στο Monroeville. Από εκεί, πηγαίνετε I-376 δυτικά προς το Πίτσμπουργκ, μέσα από τις Σήραγγες του Χιλς προς την έξοδο 3Β - Όκλαντ. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Bates μέχρι τον κατακόρυφο λόφο έως ότου τελειώσει στο Bouquet St. Στρίψτε αριστερά στο Bouquet και έπειτα στην λεωφόρο Forbes, η οποία είναι ένας δρόμος τεσσάρων λωρίδων, μονόδρομος σε αυτό το σημείο (εκτός από τη λωρίδα των λεωφορείων! ). Ακολουθήστε την οδό Forbes. μέσω διαφόρων φώτων. Ο καθεδρικός ναός της μάθησης θα είναι στα αριστερά σας.

Από το Νότο:
Πάρτε τη διαδρομή 51 Βόρεια προς το κέντρο του Πίτσμπουργκ, μέσα από τις σήραγγες Liberty και σε όλη την γέφυρα Liberty. Μείνετε στη δεξιά λωρίδα που διασχίζει τη γέφυρα και στρίψτε δεξιά προς τη λεωφόρο των συμμάχων προς το Όκλαντ. Καθώς περνάτε τη ράμπα εξόδου στο I-376 East και ο δρόμος ξεκινάει από ένα λόφο, θα υπάρχει ένα μικρό σημάδι και μια γρήγορη στροφή προς τα δεξιά για τη λεωφόρο Forbes. έξοδος. Ακολουθήστε την οδό Forbes. μέσω διαφόρων φώτων.

Από τη Δύση:
Πάρτε τη διαδρομή 60 νότια προς το Πίτσμπουργκ (το West Parkway). Ο δρόμος θα γίνει διαδρομές 22/30 ανατολικά. Έξοδος από το I-279 προς το Πίτσμπουργκ. Ακολουθήστε όλη τη διαδρομή προς το κέντρο της πόλης, μέσω των σηράγγων Fort Pitt και κατά μήκος της γέφυρας του Fort Pitt (που παραμένει στη δεξιά λωρίδα). Στο τέλος της γέφυρας, βγείτε δεξιά στο I-376E προς Monroeville. Πάρτε την έξοδο 2Α - Avenue Forbes / Όκλαντ. Ακολουθήστε την ράμπα μέχρι το λόφο Forbes Ave. που είναι μονόδρομος.

Στάθμευση

Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στον Καθεδρικό Ναό της Μάθησης, αλλά υπάρχουν πολλοί δημόσιοι χώροι στάθμευσης και χώρος στάθμευσης στο δρόμο τόσο για το Forbes όσο και για την 5η Λεωφόρο. κοντά στον καθεδρικό ναό. Η είσοδος στα δωμάτια των εθνικοτήτων του καθεδρικού ναού της μάθησης βρίσκεται στην πέμπτη λεωφόρο. πλευρά.

Τα δωμάτια εθνότητας στον καθεδρικό ναό της μάθησης
Πέμπτη Λεωφόρος. και Bigelow Blvd.
Πίτσμπουργκ, Πενσυλβανία 15260
(412) 624-6000