Λαμβάνοντας το BoltBus από το Σιάτλ στο Πόρτλαντ και το Βανκούβερ

Wi-Fi, Legroom και $ 1 ναύλοι

Η διαδρομή BoltBus από το Σιάτλ στο Πόρτλαντ ήταν η πρώτη υπηρεσία λεωφορείου αυτού του είδους που προσφέρεται στη Δυτική Ακτή και λειτουργεί σε συνεργασία με το Greyhound. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή διαδρομή μεταξύ δύο πόλεων της Βορειοδυτικής έχει επεκταθεί μαζικά. Επί του παρόντος, προσφέρεται υπηρεσία μεταξύ πολλών βορειοδυτικών πόλεων, μεταξύ των οποίων το Πόρτλαντ και το Eugene, το Όρεγκον. Σιάτλ και Μπέλινγκχαμ. και το Βανκούβερ, π.Χ., και τη σύνδεση σε στάσεις σε όλη την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα.

Ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται καθώς η ζήτηση για αυτή την γρήγορη υπηρεσία express bus διευρύνεται και καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να ταξιδεύουν πάνω και κάτω στη Δυτική Ακτή.

Το BoltBus ξεκίνησε στα βορειοανατολικά και προσφέρει έναν απίστευτα φθηνό τρόπο για να ταξιδέψετε, με προνόμια πέρα ​​από το μέσο ταξίδι σας με το λεωφορείο. Μην περιμένετε περιορισμένα καθίσματα και άλλα κεντρικά σημεία του μέσου ταξιδιού με λεωφορεία! Αυτά τα λεωφορεία είναι αρκετά άνετα και παρέχουν προνόμια όπως Wi-Fi για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Φυσικά, το BoltBus είναι ένας μόνο τρόπος να φτάσετε ανάμεσα στις μεγαλύτερες πόλεις του Βορειοδυτικού. Μπορείτε επίσης να πάρετε σύντομες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Sea-Tac , να πιάσετε ένα τρένο Amtrak (σταθμούς στις περισσότερες πόλεις) ή να οδηγήσετε το Greyhound.

Σταθμοί BoltBus στα βορειοδυτικά

Ο κατάλογος των σταθμών στη Βορειοδυτική και τη Δυτική Ακτή συνεχίζει να αυξάνεται συνολικά. Παλαιότερα, οι οδηγοί BoltBus πήγαν μόνο μεταξύ Πόρτλαντ, Σιάτλ και Βανκούβερ. Μερικοί χρήσιμοι και δημοφιλείς σταθμοί για τους Βορειοδυτικούς ταξιδιώτες είναι:

Eugene: 296 Ε. 5η Λεωφόρος

Πόρτλαντ: Οδός Σολομών 648 SW

Σιάτλ: Λεωφόρος Νότου και King Street

Μπέλινγκχαμ: 4194 Cordata Parkway

Βανκούβερ, Π.Κ .: 1150 Station-Gate 4

Άλλες στάσεις στη Δυτική Ακτή περιλαμβάνουν το Σαν Χοσέ, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Barstow και το Λας Βέγκας, καθώς και άλλα. Αυτά θα περιλαμβάνουν μεταφορά.

Τι πρέπει να ξέρετε για το BoltBus

Ενώ το ταξίδι με λεωφορεία έχει φήμη ως τρόπο να ταξιδέψει με φθηνή και συχνά θυσιάζει την άνεση, το BoltBus είναι μια γραμμή λεωφορείου όπως και καμία άλλη. Όπου άλλα λεωφορεία μπορεί να είναι απλώς ένας φτηνός τρόπος για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β, το BoltBus προσφέρει λεπτότερες πινελιές και εξυπηρέτηση στους αναβάτες του, αρκετά βήματα παραπάνω από αυτό που θα περιμένατε.

Οι παροχές Rider περιλαμβάνουν Wi-Fi, πρίζες, δερμάτινα καθίσματα και χώρο για τα πόδια. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα έχετε πολύ περισσότερο χώρο για τα πόδια σε αυτά τα λεωφορεία από ό, τι για τα περισσότερα σύγχρονα αεροσκάφη!

Το BoltBus χρησιμοποιεί επίσης ομάδες επιβίβασης έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αγωνιστείτε σε ένα καλό κάθισμα ή τουλάχιστον να ξέρετε πού βρίσκεστε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης. Όλα τα εισιτήρια εγγυώνται μια θέση. Οι αναβάτες επιτρέπεται δύο μικρά carry-ons, και ένα μεγάλο κομμάτι των αποσκευών στο κάθισμα φορτίου (συμπεριλαμβανομένων ποδηλάτων).

Υπάρχουν πολλά λεωφορεία που μεταβαίνουν μεταξύ των πόλεων κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις πρωινές, μέσες και βραδινές ώρες αναχώρησης ή άφιξης.

Όπως και οι περισσότερες σύγχρονες αεροπορικές εταιρείες, μπορείτε να πάρετε ακόμη και μια εφαρμογή BoltBus που σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση ταξιδιών, να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις θέσεις των λεωφορείων και τα επερχόμενα ταξίδια σας και να κερδίζετε ακόμη και ανταμοιβές για κρατήσεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για πλατφόρμες Apple και Android.

Τιμές

Ακόμα καλύτερα, το BoltBus είναι (δυνητικά) φθηνότερο από οποιοδήποτε άλλο τρόπο να ταξιδέψει, συμπεριλαμβανομένων πολλών άλλων δρομολογίων λεωφορείων.

Οι ναύλοι μπορεί να είναι τόσο χαμηλοί όσο $ 1 (συν ένα τέλος κράτησης). Εάν θέλετε αυτές τις τιμές των 1 $, φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων και δεν είναι διαθέσιμες για όλες τις διαδρομές. Είναι πιο εύκολο να βρείτε τους ναύλους των $ 1 αν ταξιδεύετε στη μέση της εβδομάδας αντί για ένα Σαββατοκύριακο ή ώρα αιχμής, αλλά δεν υπάρχει φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε μεταξύ Σιάτλ και Πόρτλαντ ή Βανκούβερ αν είστε διαθέσιμος την Τετάρτη το βράδυ!

Αν δεν καταφέρετε να κερδίσουμε τους ναύλους $ 1, κανένας από τους ναύλους BoltBus δεν είναι ακριβός και συνήθως αιωρείται στο εύρος $ 25 ανά πόδι.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια

Για πληροφορίες σχετικά με ναύλο και χρονοδιάγραμμα, ή για αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε το BoltBus.com.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια την ημέρα του ταξιδιού από έναν οδηγό λεωφορείου, αλλά μόνο για πλήρη ναύλο. Οι συχνές ταξιδιώτες μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Bolt Rewards, το οποίο είναι παρόμοιο με ένα πρόγραμμα συχνών πτήσεων όπου θα έχετε ανταμοιβή με βάση τα ταξίδια πιο συχνά.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια μέσω της εφαρμογής BoltBus, διαθέσιμη στα καταστήματα iTunes και Google Play.