Δυτικό πάρκο Potomac Park: Ουάσιγκτον, DC

Το West Potomac Park είναι ένα εθνικό πάρκο στην Ουάσιγκτον, δίπλα στο National Mall, δυτικά της λεκάνης απορροής και του Μνημείου της Ουάσινγκτον. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτή η περιοχή αποτελεί μέρος του National Mall καθώς περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πρωτεύουσας του έθνους. Είναι ο τόπος πολλών εθνικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων του Βιετνάμ, της Κορέας, του Λίνκολν, του Τζέφερσον, του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ

και μνημείων FDR. Το Δυτικό Πάρκο Potomac έχει 1.678 δέντρα κερασιάς που ανθίζουν κάθε άνοιξη και αποτελούν το επίκεντρο του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τους κήπους του συντάγματος, την αντανακλαστική πισίνα και πολλούς αθλητικούς και ψυχαγωγικούς χώρους.

Τοποθεσία

Αυτός ο χάρτης δείχνει τη θέση και τα όρια του πάρκου West Potomac. Το πάρκο βρίσκεται νότια του The White House , δυτικά των περισσότερων μουσείων Smithsonian , στα βορειοδυτικά του Ανατολικού Πάρκου Potomac και του Hains Point και ανατολικά του ποταμού Potomac. Είναι προσβάσιμο με το αυτοκίνητο με διέλευση από την περιοχή της Κολούμπια από τη Βόρεια Βιρτζίνια μέσω I-66 E (Bridge Memorial του Theodore Roosevelt) και I-395 N (Bridge 14th Street).

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος στο πάρκο West Potomac. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Smithsonian και το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση κοντά στο National Mall.

Βασικές τοποθεσίες στο πάρκο West Potomac

Σχετικές πληροφορίες για αξιοθέατα

Ουάσιγκτον DC Μεταφορές