Ανατολικό πάρκο Potomac και Hains Point: Ουάσιγκτον

Αναψυχή και στάθμευση κοντά στη λεκάνη απορροής στην Ουάσιγκτον DC

Το Ανατολικό Πάρκο Potomac είναι μια χερσόνησος 300 στρεμμάτων στην Ουάσιγκτον DC, ανάμεσα στην Ουάσινγκτον Κανάλι και τον ποταμό Potomac στη νότια πλευρά της λεκάνης απορροής. Το νότιο άκρο του πάρκου είναι γνωστό ως Hains Point. Το πάρκο διαθέτει πολλά διάσημα κερασιά της Ουάσινγκτον , έχει καταπληκτική θέα στην πόλη και είναι ένα δημοφιλές μέρος για ποδηλασία, τρέξιμο, ψάρεμα και πικ-νικ.

Διεύθυνση, Προσβασιμότητα και Χώρος στάθμευσης

Οχάιο Δρ SW Ουάσινγκτον, DC.


Το East Potomac Park και το Hains Point βρίσκονται νότια της λεωφόρου της Ανεξαρτησίας και της λεκάνης απορροής. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Smithsonian. Δείτε ένα χάρτη . Υπάρχουν 320 δωρεάν θέσεις στάθμευσης μέσα στο πάρκο. Τα απογεύματα το Σαββατοκύριακο στα τέλη της άνοιξης και το καλοκαίρι, τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο βρόχο βρόχου γύρω από το πάρκο. Μέχρι εκείνη την εποχή σε ωραίες μέρες όλες οι θέσεις στάθμευσης πάρθηκαν συνήθως. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πάρκο με τα πόδια ακολουθώντας τα μονοπάτια από το Μνημείο του Jefferson.

Οδηγίες οδήγησης: Από τον Ι-395 Βορρά. Πάρτε το Exit 2 Potomac Park / Police Park. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το σημείο Hains. Στρίψτε αριστερά στο Buckeye Δρ Πάρτε δεξιά στο Ohio Dr. Συνεχίστε κατευθείαν μέσα από το πάρκο.

Πρόσβαση Parking: από το Οχάιο Drive και το Buckeye Drive.

Αναψυχή στο πάρκο East Potomac

Οι δημόσιες εγκαταστάσεις στο East Potomac Park περιλαμβάνουν γήπεδο γκολφ, μίνι γκολφ, παιδική χαρά, εξωτερική πισίνα, γήπεδα τένις, εγκαταστάσεις πικνίκ και κέντρο αναψυχής.

Αυτό το πανέμορφο πάρκο διαθέτει άφθονο σκιά, μπάνια, πάγκους για πικ-νικ και πολλές περιοχές για τα παιδιά να τρέχουν.

Ανατολικό γήπεδο γκολφ Potomac - Υπάρχουν τρία γήπεδα γκολφ, όπως ένα μαθήματα με 18 τρύπες, δύο γήπεδα με 9 τρύπες, μια σειρά οδήγησης και ένα μίνι γκολφ. Το Capital City Golf School προσφέρει ομαδικά και ιδιωτικά μαθήματα για όλες τις ηλικίες.

Υπάρχει ένα επαγγελματικό κατάστημα και ένα σνακ μπαρ.

Ανατολικό Κέντρο Πόκερ Potomac - Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές δημόσιες εγκαταστάσεις τένις στην περιοχή Washington, DC. Υπάρχουν 24 γήπεδα, ένα τέντωμα πρακτικής, ένα επαγγελματικό κατάστημα, ντουλάπα και εγκαταστάσεις ντους. Δεν απαιτείται μέλος. Υπάρχει διαθέσιμος χρόνος διαμονής, κράτηση και εποχιακά συμβόλαια. (202) 554-5962 Ώρες: 7 π.μ. - 10 μ.μ. 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ανατολική πισίνα Potomac Park - Η εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων λειτουργεί από το DC Department of Parks and Recreation. Ώρες: Ανοιχτό Ιούνιο - μέσα Οκτωβρίου, Δευτέρα - Παρασκευή: 1 μ.μ. - 8 μ.μ., Σάββατο - Κυριακή: μεσημέρι - 6 μ.μ. Κλειστά Τετάρτη. (202) 727-6523.

Χώροι πικνίκ και κρατήσεις

Το Hains Point προσφέρει τέσσερις χώρους πικνίκ για ομάδες που φιλοξενούν έως και 75 άτομα. Δεν υπάρχουν ηλεκτρικές πρίζες και δεν παρέχονται σχάρες. Οι περιοχές πικνίκ μπορούν να δεσμευτούν όλο το χρόνο για μισή ή πλήρη μέρα με την επίσκεψη recreation.gov ή κλήση (202) 245-4715.

Περισσότερα για την Washington, DC Parks