Ποδηλασία στην Ουάσιγκτον DC: Ένας οδηγός για ποδηλασία στην πρωτεύουσα

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ποδηλασία στην Ουάσιγκτον DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια

Η Ουάσιγκτον, DC είναι μια μεγάλη πόλη για να εξερευνήσετε με ποδήλατο με 40 μίλια ποδηλατοδρόμων και περισσότερα από 800 μίλια μονοπατιών ποδηλασίας σε όλη την μητροπολιτική περιοχή. Ενώ η κυκλοφορία γύρω από την πρωτεύουσα του έθνους έχει κατακλυστεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια, η πρωτεύουσα έχει γίνει πιο φιλική προς το ποδήλατο από ποτέ.

Περιηγήσεις με ποδήλατο, ενοικίαση ποδηλάτων και κοινή χρήση ποδηλάτων

Η ξενάγηση με το Bike and Roll είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να επισκεφθείτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ουάσινγκτον.

Τρεις ώρες εκδρομές της πόλης προσφέρονται καθημερινά από τον Μάρτιο έως το Νοέμβριο. Αν προτιμάτε να εξερευνήσετε με το δικό σας ρυθμό, πάρτε ένα ποδήλατο και ένα χάρτη και σχεδιάστε την περιπέτεια σας. Εάν ζείτε ή εργάζεστε στην πόλη ή προγραμματίζετε μια παρατεταμένη διαμονή, μπορείτε να εγγραφείτε για το πρόγραμμα ενοικίασης ποδηλάτων BikeShare Capital 's DC. Οι αναβάτες μπορούν να πάρουν και να επιστρέψουν ένα ποδήλατο σε πολλαπλές τοποθεσίες σε όλη την περιοχή. Η ποδηλασία στο Union Station προσφέρει ασφαλή στάθμευση ποδηλάτων εκτός από αποδυτήρια, ντουλάπια, ενοικίαση ποδηλάτων, επισκευή ποδηλάτων και λιανικές πωλήσεις. Οι ενοικιάσεις ποδηλάτων είναι διαθέσιμες μέσω διαφόρων πωλητών στην Ουάσιγκτον DC: Big Wheel Bikes (Georgetown), Ποδήλατα για δανεισμό (Adams Morgan), Fletchers Boat House (C & O Canal) και Revolution Cycles (Georgetown).

Πορείες ποδηλάτων

Εκατοντάδες χιλιόμετρα ποδηλατόδρομων στην περιοχή του μετρό της Ουάσιγκτον κάνουν την ποδηλασία μια δημοφιλής δραστηριότητα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Τα μονοπάτια που διασχίζουν τις γραφικές τοποθεσίες και τα αξιοθέατα, όπως το Κένεντι Κέντρο, το Τζορτζτάουν, το Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington και η Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας.

Δείτε έναν οδηγό για τα καλύτερα μονοπάτια ποδηλάτων στην περιοχή Washington DC.

Ποδήλατα

Ο Σύνδεσμος Ποδηλάτων Περιοχής της Ουάσιγκτον (WABA) παρέχει υπηρεσίες ποδηλάτου για σημαντικά γεγονότα στην περιοχή της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιού, της Γεύσης του Τζορτζτάουν και πολλά άλλα. Ο βαλέ του ποδηλάτου είναι δωρεάν και διατηρεί την ποδηλασία σας ασφαλή υπό την επίβλεψη ενός συνοδού.

Ταξιδεύοντας γύρω από την Ουάσιγκτον DC Με ποδήλατο

Η ποδηλασία είναι ένας υγιής, οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να φτάσετε στην εργασία. Η Commuter Connections διαθέτει οδηγό για τη μετακίνηση με ποδήλατο, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό της διαδρομής, των ποδηλάτων και της διαμετακόμισης, το πρόγραμμα εγγυημένου ταξιδιού και πολλά άλλα.

Ετήσια εκδηλώσεις ποδηλασίας

Εκδηλώσεις ποδηλασίας γίνονται πολύ δημοφιλείς στην περιοχή της Ουάσιγκτον. Η ποδηλασία είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να βελτιωθεί η υγεία σας και ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε το ύπαιθρο. Ορισμένες εκδηλώσεις ποδηλάτων συγκεντρώνουν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις της περιοχής της Ουάσιγκτον, ενώ άλλες προσφέρουν μια μέρα διασκέδασης και δραστηριότητας. Δείτε έναν οδηγό για εκδηλώσεις ποδηλασίας στην περιοχή της Ουάσιγκτον.

Περιοχές ποδηλασίας της Ουάσιγκτον DC