Η απομάκρυνση του χιονιού στην Ουάσιγκτον

Τι πρέπει να ξέρετε για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο χιόνι στην Ουάσιγκτον

Το σχέδιο απομάκρυνσης χιονιού και πάγου από την Ουάσιγκτον έχει ως αποτέλεσμα την εκκαθάριση των οικιστικών δρόμων με την ίδια προτεραιότητα με την απομάκρυνση του χιονιού από τους κυριότερους διαδρόμους της πόλης. Από το 2009, κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε χιονοθύελλας, όλοι οι δρόμοι θα αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα. Η Ουάσιγκτον DC διαθέτει περίπου 400 τεμάχια εξοπλισμού και 750 άτομα διαθέσιμα για να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δεδομένης καταιγίδας.

Ερωτήσεις σχετικά με την απομάκρυνση χιόνι DC; - Κλήση 311

Χειμερινοί δρόμοι έκτακτης ανάγκης στην Ουάσιγκτον

Οι διαδρομές επείγουσας ανάγκης για το χιόνι σημειώνονται με κόκκινες και λευκές πινακίδες στην Ουάσιγκτον DC.

Όταν δηλώνεται έκτακτης ανάγκης χιονιού, όλα τα οχήματα πρέπει να μετακινούνται αμέσως από τις διαδρομές έκτακτης ανάγκης για το χιόνι. Ο χώρος στάθμευσης απαγορεύεται σε αυτές τις διαδρομές για να επιτρέψει την άλεση και το όργωμα. Στο DC, τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα υπόκεινται σε χρηματική ποινή 250 ευρώ συν πρόσθετες αμοιβές για ρυμούλκηση και αποθεματοποίηση σε παρτίδα αποκομιδής. Για να διαπιστώσετε αν υπάρχει επείγουσα κατάσταση έκτασης χιονιού, μπορείτε να καλέσετε το Κέντρου Τηλεφωνικών Κλήσεων του Δημάρχου (311). Για να εντοπίσετε τα οχήματα που ρυμουλκούνται κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης για το χιόνι, καλέστε (202) 727-5000.

Δείτε ένα χάρτη των δρόμων έκτακτης ανάγκης για το χιόνι.

Εκκαθάριση χιονιού από τα πεζοδρόμια στην Ουάσιγκτον DC

Ο νόμος DC απαιτεί από τους ιδιοκτήτες ακινήτων να καθαρίζουν το χιόνι και τον πάγο από τα πεζοδρόμια, τις ράμπες με αναπηρίες και τα βήματα στην ιδιοκτησία τους μέσα στις πρώτες οκτώ ώρες της ημέρας μετά το πέρας του χιονιού, του ρου του ή του πάγου.

Διακοπές ρεύματος στην περιοχή DC

Αν χάσετε την ισχύ σας κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας χιονιού, οι εταιρείες παροχής ενέργειας θέλουν να τους καλέσετε, ώστε να εντοπίσουν τις περιοχές που χρειάζονται αποκατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις διακοπές λειτουργίας στην περιοχή

Δημόσιους αριθμούς τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης:

WASA (Hotline της Αρχής Νερού και Αποχετεύσεων) (202) 612-3400
PEPCO (Potomac Electric and Power Company) (877) PEPCO-62
Verizon (τηλεφωνική εταιρεία) (800) 275-2355
WMATA (Αρχή Διαμετακόμισης Περιοχής Ουάσινγκτον) (202) 962-1212
Washington Gas (Gas Company) (800) 752-7520

Συμβουλές για την αντιμετώπιση του χιονιού στην Ουάσιγκτον DC

Η επίδραση στο Metrorail κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής χιονοθύελλας

Το Metroorail της Ουάσινγκτον έχει αρκετές εκατοντάδες προσωπικό για να βοηθήσει στην προσπάθεια απομάκρυνσης του χιονιού. Ως επί το πλείστον, το μετρό λειτουργεί πολύ κοντά σε ένα κανονικό πρόγραμμα σε χιονοπτώσεις έως και έξι ίντσες. Οι πελάτες είναι πιθανό να γνωρίσουν αυξημένα πλήθη σε χιονισμένες μέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μετρό μπορεί να χρησιμοποιεί εξοπλισμό καθαρισμού χιονιού και πάγου μεταξύ τακτικά προγραμματισμένων επιβατικών συρμών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερες περιόδους μεταξύ των αμαξοστοιχιών για να επιτρέψει την εκκαθάριση του χιονιού.



Αν μια χιονοθύελλα οκτώ ή και περισσότερο χτυπήσει την περιοχή, το μετρό θα επικεντρωθεί στη διατήρηση του στόλου των σιδηροδρομικών αυτοκινήτων και μπορεί να αναστείλει την σιδηροδρομική υπηρεσία πάνω από το έδαφος και να εξυπηρετήσει μόνο σταθμούς υπόγειου σιδηρόδρομου. Αυτό επιτρέπει στο Metro να διαθέσει περισσότερα σιδηροδρομικά οχήματα από τις βλάβες που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες, να εστιάσει τις εργασίες εκκαθάρισης χιονιού σε υπεράκτιες διαδρομές και να αποθηκεύσει περιορισμένο αριθμό τρένων υπόγεια.

Για ενημερώσεις σχετικά με την υπηρεσία Metro λόγω των καιρικών συνθηκών του χειμώνα, καλέστε (202) 637-7000 ή εγγραφείτε στο e-Alerts και λάβετε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας.

Πληροφορίες για την απομάκρυνση του χιονιού για τα προάστια της Ουάσιγκτον DC

Montgomery County, Μέριλαντ
Νομός του Πρίγκιπα Γεωργίου, Μέριλαντ
Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια
Arlington, Βιρτζίνια
Fairfax, Βιρτζίνια