Πώς να επικοινωνήσετε με Γερουσιαστές από την Αριζόνα

Αφήστε τον McCain και τη Flake να ξέρουν πώς πέθατε για τα θέματα

Είτε έχετε μετακομίσει στην πολιτεία της Αριζόνα ή έχετε πρόσφατα απογοητευτεί ή ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο εκπροσωπήθηκε η πολιτεία στη Γερουσία, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της δημοκρατίας μας είναι το δικαίωμά μας να επικοινωνούμε με τους εκπροσώπους μας για σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα .

Η επικοινωνία με τους ομοσπονδιακούς, τους κρατικούς και τους τοπικούς εκπροσώπους σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ακούσετε τη φωνή σας για ένα ζήτημα και, για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπό σας στο Κογκρέσο.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο εκπρόσωπός σας επειδή δεν μπορείτε να ανακαλέσετε την περιοχή στην οποία κατοικείτε, μπορείτε να την βρείτε μόνο με τον ταχυδρομικό κώδικα και τη διεύθυνσή σας .

Το 2018, οι δύο γερουσιαστές που εκπροσωπούν το κράτος της Αριζόνα στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο John McCain και ο Jeff Flake, και οι δύο από τους οποίους είναι μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Ωστόσο, και οι δύο έδρες Flake και McCain είναι έτοιμες για επανεκλογή τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, έτσι ώστε αυτοί οι εκπρόσωποι να αλλάξουν - ειδικά αν οι πολίτες της Αριζόνα είναι δυσαρεστημένοι με τις αποφάσεις τους στο Κογκρέσο.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν επικοινωνείτε με τους αντιπροσώπους

Οι εκπρόσωποί μας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν τίθενται ποτέ σε θέση από το 100 τοις εκατό του εκλογικού σώματος, αλλά αντιπροσωπεύουν όλοι μας. Είτε Δημοκρατικός, Ρεπουμπλικανός, Πράσινος, Ελευθεριακός είτε οποιοσδήποτε άλλος κόμμα ή κανένας κόμματος καθόλου, δεν θα ήταν δυνατό για τους Γερουσιαστές και τους Επαρχιακούς μας Εκπροσώπους να μας κάνουν όλους ευτυχισμένους όλη την ώρα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της κυβερνητικής μας μορφής είναι ότι έχουμε το δικαίωμα να πούμε στους εκλεγμένους εκπροσώπους μας πώς αισθανόμαστε ότι πρέπει να ψηφίσουν για τα θέματα της ημέρας. Μάλλον δεν διαθέτουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε, αλλά ακόμα κι έτσι, θα θέλαμε να αφήσουμε τους εκλεγμένους αξιωματούχους μας στην Ουάσινγκτον να γνωρίζουν πότε υποστηρίζουμε μια συγκεκριμένη θέση ή όταν διαφωνούμε με τον τρόπο με τον οποίο αντιπροσώπευαν την Αριζόνα σε ένα ζήτημα.

Εάν επικοινωνήσετε με έναν Αμερικανό γερουσιαστή ή έναν εκπρόσωπο των ΗΠΑ από την Αριζόνα, συνιστάται να:

Λάβετε υπόψη ότι όταν επικοινωνείτε με κάποιον από τους Γερουσιαστές που αναφέρονται παρακάτω, πιθανότατα θα είστε σε επαφή με ένα μέλος του προσωπικού του. Εάν απαντήσουν στο τηλέφωνο ή απαντήσουν προσωπικά σε όλα τα γράμματα και τα σχόλια που λαμβάνουν, δεν θα είχαν ποτέ το χρόνο να κάνουν το έργο για το οποίο τους εξέλεγα.

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Γερουσιαστή John McCain

Ο γερουσιαστής John McCain έχει υπηρετήσει ως γερουσιαστής γερουσιαστής για το κράτος της Αριζόνα από το 1983 και παρά τις ανησυχίες για την υγεία το 2017 ο McCain δεν δείχνει κανένα σημάδι σύνταξης σύντομα. Ως αποτέλεσμα, ο John McCain είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας όταν πρόκειται να επικοινωνήσετε με τους δύο γερουσιαστές που εκπροσωπούν το κράτος.

Ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας με τον γερουσιαστή McCain είναι να υποβάλετε ηλεκτρονική ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησής του, αλλά μπορείτε επίσης να υποβάλετε γραπτές καταγγελίες μέσω ταχυδρομείου στο γραφείο του στην Ουάσινγκτον ή στο Phoenix AZ:

Ο γερουσιαστής McCain μπορεί επίσης να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο Phoenix στο (602) 952-2410 ή στην Ουάσινγκτον στο (202) 224-2235 ή μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ή στο Twitter, αν και οι τελευταίες από αυτές τις μορφές επικοινωνίας να προσεγγίσετε τον McCain ως επί του παρόντος ως τηλεφωνώντας ή γράφοντας σε μια καταγγελία μέσω επίσημων καναλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον John McCain, όπου ασχολείται με τα θέματα και τις καλύτερες μεθόδους επικοινωνίας με αυτόν τον εκπρόσωπο της Αριζόνα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Senator.

Πώς να επικοινωνήσετε με τον γερουσιαστή Jeff Flake

Ο γερουσιαστής Jeff Flake έχει υπηρετήσει το κράτος της Αριζόνα ως γερουσιαστής από το 2013 αλλά ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Οκτώβριο του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπηρετεί πλέον ως γερουσιαστής εν αναμονή των εκλογών του Νοεμβρίου του 2018.

Ακόμα, για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο γερουσιαστής Flake θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους κατοίκους της Αριζόνα και μπορεί να έρθει σε επαφή με διάφορους τρόπους.

Όπως και με τον McCain, ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας με τον Senator Flake είναι να υποβάλετε ηλεκτρονική ηλεκτρονική φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, αλλά μπορείτε επίσης να υποβάλετε γραπτές παρατηρήσεις και καταγγελίες μέσω ταχυδρομείου στο γραφείο του στην Ουάσινγκτον ή στο Phoenix AZ:

Ο γερουσιαστής Flake μπορεί να προσεγγιστεί τηλεφωνικά στο Phoenix στο (602) 840-1891 ή στην Ουάσινγκτον στο (202) 224-4521, αλλά έχετε κατά νου ότι μάλλον θα μιλήσετε σε έναν από τους υπαλλήλους του αντί του Senator Flake όταν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο. Για μια πιο άμεση σύνδεση με τον γερουσιαστή Flake, δοκιμάστε να σχολιάσετε την επίσημη σελίδα του στο Facebook ή την επίσημη σελίδα του Twitter, την οποία είναι γνωστό ότι απαντά προσωπικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις του γερουσιαστή Flake σχετικά με τα θέματα ή πώς να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Flake, επισκεφθείτε την επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα του Senator Flake.