Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Ουάσιγκτον, DC

Το αμερικανικό πανεπιστήμιο (επίσης γνωστό ως AU) βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη 84 στρεμμάτων σε μια αστική γειτονιά της ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Το ιδιωτικό κολέγιο έχει ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα και ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για την προώθηση της διεθνούς κατανόησης και για τον WAMU, τον εθνικό δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής, έναν από τους κορυφαίους σταθμούς NPR στη χώρα. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τους μαθητές του να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στο DC και να σπουδάσουν προγράμματα στο εξωτερικό σε όλο τον κόσμο.

Το Κέντρο Τεχνών Katzen λειτουργεί ως χώρος οπτικοακουστικών τεχνών και περιλαμβάνει παραστάσεις καθώς και ακαδημαϊκά προγράμματα για την εικαστική τέχνη, τη μουσική, το θέατρο, το χορό και την ιστορία της τέχνης.

Περίπου. Εγγραφή: 5800 προπτυχιακοί, 3300 πτυχιούχοι.
Το μέσο μέγεθος της τάξης είναι 23 και ο λόγος φοιτητών / καθηγητών είναι 14: 1

Διεύθυνση κύριας διδασκαλίας

4400 Massachusetts Ave. NW
Washington, DC 20016
Ιστοσελίδα: www.american.edu

Ακαδημαϊκά προγράμματα στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών
Kogod School of Business
Σχολή Επικοινωνίας
Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών
Σχολή Δημοσίων Υποθέσεων
Washington College of Law

Πρόσθετες τοποθεσίες

Δορυφορική πανεπιστημιούπολη Tenley - 4300 Nebraska Avenue, NW
Το κολλέγιο του νόμου της Ουάσινγκτον - 4801 Massachusetts Avenue, NW

Κέντρο Τεχνών Cyrus και Myrtle Katzen

Βρίσκεται απέναντι από την κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέττης και της Νεμπράσκα, NW Ουάσιγκτον, το συγκρότημα 130.000 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει ένα μουσείο τέχνης τριών ιστοριών και έναν κήπο γλυπτικής, μια στρογγυλή είσοδο με στρογγυλή είσοδο, τρεις χώρους απόδοσης, ένα ηλεκτρονικό στούντιο, 20 αίθουσες πρακτικής άσκησης, αίθουσα συναυλιών 200 θέσεων, αίθουσες πρόβας και αίθουσας αναλύσεων, αίθουσες διδασκαλίας και υπόγειο γκαράζ.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Το κέντρο τέχνης παρουσιάζει 300 έργα τέχνης που ο Δρ και η κα Katzen δωρήθηκαν στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο το 1999. Η συλλογή Katzen περιλαμβάνει τη σύγχρονη τέχνη καθώς και έργα ζωγράφων και γλύπτη του 20ου αιώνα, όπως ο Marc Chagall, ο Jean Dubuffet, οι Red Grooms, Roy Lichtenstein, Amedeo Modigliani, Πάμπλο Πικάσο, Larry Rivers, Frank Stella και Andy Warhol.

Εκτός από το δώρο της συλλογής τέχνης τους, οι Katzens παρείχαν 20 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του κτιρίου και της γκαλερί.