Ημέρα της Μητέρας Brunch στην Αγγλική σχάρα

Αναρωτιέστε τι είναι στο μενού για Brunch Ημέρα της Μητέρας; Λοιπόν, αν κατευθυνθείτε προς το English Grill στο Brown Hotel, παρακάτω είναι μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το διάσημο σημείο την Ημέρα της Μητέρας.

Κλήστε μπροστά για να επιβεβαιώσετε, αλλά συνήθως υπάρχει σούπα, τέσσερις ή πέντε σαλάτες για να διαλέξετε, ένα τραπέζι με θαλασσινά - σκεφτείτε κλασσικό κοκτέιλ γαρίδας, στρείδια στο μισό κέλυφος και σολομό - μια ποικιλία από κρέατα και τοπικά τυριά, , μια επιλογή κρέατος ή ψαριού και, φυσικά, επιδόρπια.

Όχι μόνο είναι ένα υπέροχο γεύμα, αλλά μπορείτε να μεταχειριστείτε τη μητέρα σας ένα γεύμα της Ημέρας της Μητέρας και να απολαύσετε λίγο χρόνο στο κέντρο της Louisville. Περπατήστε στα ιστορικά κτίρια της Main Street ή, αν νιώσετε την ψυχαγωγία, περιηγηθείτε στο Bourbon Experience του Evan William και / ή δείτε εάν υπάρχει θέατρο στο Actors Theater του Louisville.

Σχετικά με την Αγγλική σχάρα

Η τραπεζαρία με την υπογραφή του Brown Hotel, το English Grill, σερβίρει σύγχρονη αμερικανική κουζίνα με μια συστροφή του Κεντάκυ. Είναι μια αριστοκρατική ατμόσφαιρα που θυμίζει ιδιωτικό κλαμπ, με σκελετό από σκούρο δρύινο πάτο, παράθυρα από μολύβι και ιππικούς πίνακες ζωγραφικής.

Οι σύγχρονοι λάτρεις των τροφίμων απολαμβάνουν τους δύο μοναδικούς πίνακες σεφ του English Grill. Ονομάστηκε από το περιοδικό Forbes Traveler από τους κορυφαίους τραπεζίτες του Top 10 Chef, οι πίνακες του σεφ είναι εμπειρίες μία φορά στη ζωή που συνδέουν τους επισκέπτες με την αστρική μαγειρική ομάδα του Brown.

Άλλοι θέλουν κάτι πιο περιστασιακό, όπως το σκάσιμο στο Brown Hotel για το διάσημο σάντουιτς που κρατά το όνομα του ξενοδοχείου. Ναι, μιλάμε για το Hot Brown Sandwich. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για μια συνταγή για το περίφημο καυτό καφέ σάντουιτς, ευγενική προσφορά των ειδικών μαγειρικής στο Brown Hotel.

Το English Grill είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη, 6-9 μ.μ. και Παρασκευή και Σάββατο, 5-10 μ.μ. Η Αγγλική σχάρα είναι κλειστή την Κυριακή.

Το Grill φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις με οινοποιούς και επισκέπτες σεφ όλο το χρόνο.

Αν επισκέπτεστε, λάβετε υπόψη: Συνιστώνται κρατήσεις. Το εστιατόριο είναι μη καπνιστό. Επιχειρήσεις Casual ενδυμασία ενθαρρύνεται ιδιαίτερα. Εδώ είναι ένας οδηγός για το τι πρέπει να φορέσετε - Άνδρες: Χρειάζονται παντελόνια ή παντελόνια με ζακέτα ή πουκάμισο με κολάρο (ζακέτες προαιρετικά). Γυναίκες: Φορέματα, παντελόνια, φορέματα ή φούστες σε συνδυασμό με μπλούζα ή λεπτότερο πλεκτό πουκάμισο μπουφάν προαιρετικά). Η χρήση κινητού τηλεφώνου δεν επιτρέπεται. Η στάθμευση με υπηρεσία βαλέ είναι δωρεάν όταν σερβίρεται το The English Grill.