Φεστιβάλ Mud Riverwalk του Σαν Αντόνιο

Εκκενώνοντας τα αποτελέσματα του ποταμού Σαν Αντόνιο στο αγαπημένο Φεστιβάλ του Riverwalk

Το Riverwalk είναι κάρτα σχεδίασης του Σαν Αντόνιο εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, με δεκάδες υψηλής ποιότητας, κλαμπ και εστιατόρια που πλαισιώνουν τις όχθες του τάγματος του ποταμού του Σαν Αντόνιο, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ο ίδιος ο ποταμός βρίσκεται εκεί. Και, για μερικές εβδομάδες κάθε Ιανουάριο, δεν είναι!

Ως τμήμα της συνήθης συντήρησης του τμήματος στο κέντρο του ποταμού San Antonio, που συνήθως αναφέρεται ως Riverwalk, το τμήμα San Antonio Parks & Rec πρέπει να στραγγίξει το νερό από το τείχος τμήμα του ποταμού.

Αλλά, με την αληθινή μόδα του Σαν Αντόνιο, αποφάσισε να μετατρέψει αυτήν την κατά τα άλλα συνήθη λειτουργία συντήρησης σε έναν λόγο για να έχετε μια φιέστα! Έτσι γεννήθηκε το Φεστιβάλ Μούχλας Michelob Ultra Riverwalk.

Παρόλο που η εκδήλωση πραγματοποιείται μετά την ανανέωση του ποταμού, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Φεστιβάλ λάσπης, περίπου 15.000 συμμετέχοντες συμμετέχουν σε μια ποικιλία από «λασπώδη» γεγονότα. Μεταξύ των δημοφιλέστερων χαρακτηριστικών του Φεστιβάλ λάσπης είναι η Λίμα Πίτας Λάσπης και η Διαστρωμάτωση λάσπης, ο διαγωνισμός βασιλιάδων και βασίλισσας λάσπης, η παράσταση λάσπης και μια παράσταση τέχνης και χειροτεχνίας.

Το φεστιβάλ Mud 2012 διοργανώνεται για τις 13-15 Ιανουαρίου, με το δημοφιλές παρέλαση και αίθριο πάρτι να ολοκληρώσει την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο Dick's Last Resort.