Απόδραση προς Long Beach

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Long Beach

Συχνά παραβλέπεται ως τουριστικός προορισμός, το Long Beach προσφέρει μια κεντρική τοποθεσία για να εξερευνήσετε άλλα μέρη της περιοχής του Λος Άντζελες. Είναι κοντά σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους και έχει επίσης μερικά ωραία αξιοθέατα της δικής του. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι της ημέρας Long Beach ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Long Beach;

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Long Beach

Όπως και οι περισσότερες παραλιακές περιοχές της Καλιφόρνιας, το Long Beach παίρνει τον καλύτερο καιρό την άνοιξη και το φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ολοήμερη θαλάσσια στρώση που οι ντόπιοι αποκαλούν το "June Gloom" μπορεί να κρατήσει τις ημέρες σας γκρίζες και ομιχλώδεις, αλλά θα δείτε λιγότερες από αυτές σε άλλες πόλεις του Λος Άντζελες.

Μην χάσετε

Οι αναγνώστες μας λένε ότι το Ενυδρείο του Ειρηνικού είναι το καλύτερο της Καλιφόρνιας. Ως το μεγαλύτερο ενυδρείο της Νότιας Καλιφόρνιας επικεντρώνεται στην ακτή του Βορρά και στον τροπικό νότιο Ειρηνικό. Είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για παιδιά κάθε ηλικίας και για ενήλικες, με πολλά διαδραστικά εκθέματα και πισίνες. Με επιπλέον χρέωση, μπορείτε να απολαύσετε ειδικές εμπειρίες αλληλεπίδρασης με τα ζώα και περιηγήσεις στα παρασκήνια.

Η βασίλισσα της Μαρίας είναι επίσης γνωστή έλξη Long Beach.

Ορισμένοι επισκέπτες εξακολουθούν να το συμπαθούν, αλλά κατά τη γνώμη μου, η εμπειρία του επισκέπτη έχει κάνει μια στροφή προς το χειρότερο. Αξίζει να επισκεφθείτε αν έχετε συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Διαφορετικά, μπορεί να σας αρέσει να κάνετε κάτι διαφορετικό. Επίσης, πιθανότατα δεν είναι κάτι ενδιαφέρον για μικρά παιδιά. Μάθετε περισσότερα στον οδηγό επισκεπτών Queen Mary .

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα να κάνουμε στο Long Beach

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Φαίνεται πως πάντα συμβαίνει κάτι στο Long Beach. Αυτά είναι τα πιο πολυσύχναστα γεγονότα, αυτά που είναι δημοφιλή και απαιτούν κάποιο σχεδιασμό, αλλά θα βρείτε πολλά περισσότερα στον ιστοχώρο του γραφείου του επισκέπτη.

Συμβουλές για την επίσκεψη Long Beach

Που να μείνω

Το αγαπημένο μας μέρος για διαμονή στο Long Beach είναι το Varden Hotel, ένα ιδιόκτητο boutique ξενοδοχείο με μεγάλη προσωπικότητα - και εξαιρετική εστίαση στους πελάτες. Το Hotel Maya είναι επίσης ένα διασκεδαστικό καταφύγιο που καλλιεργεί τον πολιτισμό της Νότιας Καλιφόρνιας με τη λατινοαμερικανική επιρροή, αλλά η τοποθεσία του απέναντι από το νερό από το κέντρο της πόλης το καθιστά ελαφρώς λιγότερο βολικό.

Για βοήθεια σχετικά με την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε φτηνό ή να πάτε κατευθείαν στις κριτικές πελατών Tripadvisor και συγκρίσεις τιμών για ξενοδοχεία στο Long Beach.

Να φτάσετε στο Long Beach και να ξεφύγετε

Το Long Beach βρίσκεται ακριβώς στη μέση της ακτής του μετρό του Λος Άντζελες. Εάν ζείτε στο Λος Άντζελες, ξεχάστε τον αυτοκινητόδρομο - πάρτε το Μετρό. Το Long Beach απέχει 106 μίλια από το Σαν Ντιέγκο, 137 από το Bakersfield, 244 από το Fresno.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Long Beach Airport (LGB).

Εάν επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Long Beach, είναι αρκετά εύκολο να αφήσετε το όχημα πίσω. Θα έχετε πολλές επιλογές μεταφοράς που θα σας οδηγήσουν σε οποιοδήποτε από τα μέρη που αναφέραμε παραπάνω. Τα λεωφορεία Passport είναι δωρεάν στο κέντρο της πόλης και πολύ προσιτά για να πάνε αλλού. Μπορείτε να πάρετε το Aquabus από το κέντρο της πόλης στο Aquarium of the Pacific, Queen Mary, Shoreline Village και Pine Avenue Circle. Και το Aqualink θα σας μεταφέρει στον κόλπο του Αλαμίτου και στη Νάπολη.