Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Ρέιμς, πρωτεύουσα της Σαμπάνιας

Παρίσι στο Ρέιμς στην Σαμπάνια με τρένο και αυτοκίνητο

Ταξιδεύοντας από το Παρίσι στο Ρέιμς, πρωτεύουσα της Σαμπάνης

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Reims .

Το Ρέιμς είναι η πρωτεύουσα της Σαμπάνης και φημίζεται για τον υπέροχο καθεδρικό ναό του, όπου με την παράδοση στέφθηκαν γάλλοι βασιλιάδες. Επισκεφθείτε επίσης το υπέροχο παλάτι του Επίσκοπος, το Παλάτι του Ταού (η εκκλησία πάντα φροντίδα του) και το σπίτι, τώρα ένα μουσείο, όπου η Γερμανία παραδόθηκε άνευ όρων στον στρατηγό Eisenhower.

Το Reims είναι επίσης το μέρος για να δοκιμάσετε την Champagne. Τα περισσότερα από τα κορυφαία σπίτια έχουν καθοδηγηθεί επισκέψεις των κελαριών τους , πολλά από τα οποία έχουν σκάψει στο βράχο.

Διαβάστε τις κριτικές πελατών, ελέγξτε τις τιμές και φθηνά κράτηση σε Reims με το TripAdvisor.

Το Reims αποτελεί ένα μεγάλο κέντρο για να εξερευνήσετε την περιοχή. Μην χάσετε τη μεσαιωνική Troyes με τους υπέροχους παλιούς λιθόστρωτους δρόμους και τα συναρπαστικά μουσεία. Είναι επίσης ένα από τα μέρη για να πάτε για ψώνια με έκπτωση , με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στη Γαλλία λίγο έξω από το κέντρο της πόλης.

Αξίζει επίσης να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Champagne που περιλαμβάνουν και το Colombey-les-Deux-Eglises , το σπίτι του Charles de Gaulle και το μεγάλο μουσείο de Gaulle και το κάστρο του Voltaire όπου ζούσε για χρόνια με την ερωμένη του.

Τουριστικό Γραφείο Reims
2 rue Guillaume-de-Machault
Τηλ .: 00 33 (0) 8 92 70 13 51
Reims Ιστοσελίδα τουριστών

Παρίσι στο Ρέιμς με το τρένο

Το TGV εκπαιδεύεται στο Reims από το Gare de l'est στο Παρίσι (Place du 11 Novembre, 10ο διαμέρισμα του Παρισιού ) όλη την ημέρα.

Το ταξίδι διαρκεί 45 λεπτά.

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare de l'Est στο Παρίσι

Συνδέσεις με το Reims από το TGV
Υπάρχουν δύο σταθμοί που εξυπηρετούν το Reims.

Ο κεντρικός σταθμός TGV είναι ο σταθμός TGV Champagne-Ardennes , ο οποίος βρίσκεται έξω από την πόλη, 8 μίλια νότια του Reims. Υπάρχει άμεσος σύνδεσμος TGV από το αεροδρόμιο Paris Charles de Gaulle με το σταθμό TGV της Champagne-Ardenne για περίπου 30 λεπτά.
Το κύριο Reims-Paris TGV συνδέεται επίσης με το Chalons-en-Champagne, το Vitry-le-Francois, το Charleville-Mezieres, το Rethel και το Sedan.

Μετάβαση στο Reims από τον σταθμό TGV της Champagne-Ardennes

Το νέο τραμ στο Ρέιμς έχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το σταθμό TGV προς το κέντρο της πόλης.

Συνδέσεις μέσω της υπηρεσίας TER Express στον κεντρικό σταθμό του Reims

Ο κεντρικός σταθμός Reims βρίσκεται στο Place de la Gare, περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.
Ο Reims συνδέεται επίσης με το Epernay στην Champagne και το Laon στην Πικαρδία.

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Παρίσι στο Ρέιμς με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Reims είναι περίπου 143 χλμ. Και το ταξίδι διαρκεί περίπου 90 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι