Φεστιβάλ μπαλόνι Cave Creek

Τα αερόστατα ζεστού αέρα εκπέμπουν στο Event Friendly Event - 2017

Ο ουρανός θα λάμψει με εκπληκτικά χρώματα όταν μπαλόνια θερμού αέρα διογκώνονται για το Φεστιβάλ Μπαλόνι Cave Creek. Ελάτε στο Cave Creek για μια βραδιά οικογενειακής διασκέδασης και διασκέδασης.

Πότε είναι το φεστιβάλ μπαλόνι Cave Creek;

Σάββατο 27 Μαΐου 2017 από τις 17:30 έως τις 22:00

Που είναι?

Στο γήπεδο γκολφ Rancho Mañana, στην περιοχή οδήγησης. Βρίσκεται δίπλα στο Tonto Bar & Grill, 5736 E. Rancho Mañana Blvd., Cave Creek.

Δεν μπορείτε να παρκάρετε εκεί, όμως. Ο χώρος στάθμευσης θα βρίσκεται είτε στο κέντρο του Cave Creek στο 38406 N. Schoolhouse Rd. ή στο Stagecoach Village, 7100 E Cave Creek Rd., στον Cave Creek. Το κόστος στάθμευσης είναι $ 5, και τα έσοδα θα πάνε στο Cave Creek Unified School District. Τα λεωφορεία θα κάνουν στάσεις για να φέρουν τους ανθρώπους προς και από την εκδήλωση.

Τι θα συμβεί?

Πριν να γίνει σκοτεινό θα υπάρξει ζωντανή μουσική, μια τοπική αγορά πωλητών, πωλητές τροφίμων και ένα Kidszone, με φουσκωτά διαφάνειες, σπίτια αναπήδησης και μαθήματα εμποδίων. Κατά το ηλιοβασίλεμα τα μπαλόνια θερμού αέρα αρχίζουν να φουσκώνουν. Τα μπαλόνια θα ανάψουν από τις 7:30 μ.μ. περίπου

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων (μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις) online ή στην πύλη. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι $ 12 για κάθε ενήλικα, $ 7 για κάθε παιδί ηλικία 3-12, τα παιδιά ηλικίας 2 και υπό την είσοδο δωρεάν. Οι τιμές είναι $ 3 ανά εισιτήριο υψηλότερο στην πύλη. Φέρτε μετρητά αν σκοπεύετε να αγοράσετε εισιτήρια στην πύλη.

Τα VIP εισιτήρια είναι διαθέσιμα εκ των προτέρων μόνο, 75 δολάρια ανά ενήλικα, 35 δολάρια ανά παιδί και είναι διαθέσιμα μόνο πριν από τις 25 Μαΐου. Οι VIP παίρνουν ξεχωριστή είσοδο, χώρο στάθμευσης, μπουφέ που παρέχεται από το Tonto Bar & Grill (5:30 μ.μ. έως 8 μ.μ.) , ένα ιδιωτικό μπαρ μετρητών και ιδιωτικές τουαλέτες. Αυτός ο μπουφές δεν είναι καυτά σκυλιά και μπιφτέκια!

Σκεφτείτε τα γαλάζια γαρίδα, τα σολομό και τα μενταγιόν του μπέικον.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις ενιαίου εισιτηρίου;

Οι βετεράνοι και οι ενεργητικοί στρατιωτικοί λαμβάνουν εισιτήρια μισής τιμής όταν αγοράζουν εισιτήρια στην πύλη και παρουσιάζουν την κατάλληλη στρατιωτική ταυτότητα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για το Φεστιβάλ Μπαλόνι Cave Creek;

Δεν πρόκειται για αγώνα με μπαλόνια όπως η μεγάλη παράσταση στο Albuquerque . Τα μπαλόνια θερμού αέρα είναι φουσκωμένα αλλά δεν απογειώνονται για αυτό το γεγονός. Πρόκειται για μια εκδήλωση λάμψης με μπαλόνι μικρότερης κλίμακας, με ψυχαγωγία για τα παιδιά, ζωντανές μπάντες, φαγητό και ποτά και πολλές ευκαιρίες για φωτογραφίες. Δεν υπάρχουν κατοικίδια ζώα, δεν υπάρχει εξωτερικό φαγητό ή ποτό, δεν υπάρχουν βροχοπτώσεις.

Οκτώ πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

  1. Αν οι συνθήκες είναι θυελλώδεις, τα μπαλόνια μπορεί να μην είναι φουσκωμένα. Ελπίδα για καλό καιρό!
  2. Όταν παρακολούθησα, υπήρχε ένα πλήθος. Πάρτε εκεί νωρίς για VIP / handicap στάθμευσης - η παρτίδα ήταν γεμάτη μέχρι τις 5 μ.μ.
  3. Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για δραστηριότητες για παιδιά και δεμένες βόλτες με μπαλόνια. Φέρτε μετρητά.
  4. Η δραστηριότητα του μπαλονιού δεν ξεκινάει μέχρι τις 7:30 μ.μ., και ακόμη και τότε είναι μια αργή διαδικασία καθώς οι ομάδες μπαλονιών παίρνουν τις στροφές τους φουσκώνουν τα μπαλόνια θερμού αέρα για την απόλαυσή σας.
  5. Παιδιά, παιδιά, παιδιά! Εάν δεν σας αρέσει να είστε γύρω από τα παιδιά, αυτό δεν είναι το γεγονός για εσάς. Μήπως αναφέρω τα παιδιά; Και πολλά καροτσάκια.
  1. Υπάρχουν γραμμές για τα πάντα. Κάνε υπομονή. Οι γραμμές φαγητού πήραν πολύ χρόνο μετά τις 6 μ.μ. περίπου. Φέρτε μετρητά.
  2. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα ή εξωτερικά φαγητά. Μπορείτε να φέρετε μια κουβέρτα για να καθίσετε. Μπορείτε να φέρετε ξαπλώστρες χαμηλού προφίλ εάν χρησιμοποιούνται σε καθορισμένη περιοχή.
  3. Δεν έχω δει ποτέ περισσότερες κάμερες σε μια εκδήλωση, οπότε μην ξεχνάτε τη δική σας!

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Φεστιβάλ Μπαλόνι Cave Creek online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.