Δείπνο στο CN Tower

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τον πύργο CN είναι να δειπνήσετε εκεί.

Οδηγός επισκεπτών για τον Πύργο CN 15 Συναρπαστικά γεγονότα για τον Πύργο CN Τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε με τα παιδιά στο Τορόντο

Το CN Tower είναι το πιο αξιοθέατο ορόσημο του Τορόντο . Η θέα είναι καταπληκτική, αλλά όπως και πολλοί άλλοι πύργοι πόλεων που προσφέρουν θέα προς τον ουρανό (για παράδειγμα, το Empire State Building ), η συνολική εμπειρία μπορεί να υποβαθμιστεί από πλήθη, δαπανηρή και χρονοβόρα.

Η κορυφή του Πύργου CN ανταμείβει τους επισκέπτες με θέα του Πόντου στο Τορόντο, αλλά είναι δαπανηρή και απαιτεί συνήθως χρόνο που δαπανάται για να φτάσει εκεί.

Ωστόσο, μια κράτηση στο εστιατόριο 360 του CN Tower προσφέρει στους επισκέπτες κάποια πλεονεκτήματα και μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε αυτό το αξιοθέατο του Τορόντο.

Πρώτα απ 'όλα, το φαγητό είναι αρκετά καλό - όχι τυπικό τουριστικό αξιοθέατο, αλλά πραγματικό φαγητό εστιατορίου - φρέσκο ​​και καλοφτιαγμένο. Δεύτερον, κάνοντας κράτηση, παραλείπετε τη γραμμή για τον πύργο και κατευθυνθείτε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μετά το γεύμα σας, έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Lookout and Glass Floor. Τέλος, κατά τη διάρκεια του γεύματός σας απολαμβάνετε μια ανεμπόδιστη, περιστρεφόμενη πανοραμική θέα 114 οικοδομικές ιστορίες πάνω από το Τορόντο.

Το φαγητό στο 360 δεν φτάνει φτηνό, με μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο που εκτελούνται σε τουλάχιστον 65 δολάρια ανά άτομο για μια προκαθορισμένη χρέωση, ένα γεύμα τριών πιάτων χωρίς ποτά (λίγο περισσότερο από το μισό για τα παιδιά), αλλά εάν θεωρείτε ότι εσείς δεν έχετε ξοδέψει εισόδημα $ 30 για είσοδο ($ 20 για παιδιά), ένα χαλαρό γεύμα στην κορυφή του πύργου δεν είναι ένας κακός τρόπος να πάτε.

Κάντε κράτηση στο εστιατόριο CN Tower 350

Δείπνο στο εστιατόριο CN Tower 360

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Συμβουλές για φαγητό στο 360 CN Reserve

Το ήξερες?