Τα καλύτερα γεγονότα του Αυγούστου στο Τορόντο

Όλα τα καλύτερα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη τον Αύγουστο

Η αρχή του Αυγούστου είναι αυτή η εποχή το καλοκαίρι, όπου πολλοί από εμάς αρχίζουν να πανικοβάλλονται με το πόσο γρήγορα έχουν ξεπεράσει τους θερμότερους μήνες. Είναι η εποχή που ορκίζομε να μην χάνουμε άλλο χρόνο και πραγματικά να επωφεληθούμε πλήρως από το καλοκαίρι πριν τελειώσει και τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα. Ευτυχώς, η μεγιστοποίηση του τελευταίου μέρους του καλοκαιριού στο Τορόντο είναι εύκολη δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά γεγονότα και δραστηριότητες που συμβαίνουν σε όλη την πόλη, καθιστώντας εύκολο να αισθανθείτε σαν να συσκευάζετε όσο μπορείτε.

Ετοιμαστείτε για έναν πολυάσχολο Αύγουστο γιατί εδώ είναι 10 από τα καλύτερα γεγονότα που συμβαίνουν αυτό το μήνα στο Τορόντο, από φαγητό σε μπύρα στην ευκαιρία να ψωνίσετε υπερ-τοπικά.

SummerWorks (4 έως 14 Αυγούστου)

Το SummerWorks επιστρέφει και έχει τη δυνατότητα να διαλέξει από πάνω από 500 καλλιτέχνες, που εκτελούν πάνω από 60 έργα επιδόσεων. Τώρα, στο 26ο έτος της, το SummerWorks είναι το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καναδά με θέατρο, χορό, μουσική και ζωντανή τέχνη. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τι να δεις πάνω από τη 11η μέρα, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα, θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να δεις.

Καλοκαιρινή δεκαεξα αναδυόμενη αγορά (7 Αυγούστου)

Το Salon Bram & Bluma στη Βιβλιοθήκη Αναφοράς του Toronto θα φιλοξενήσει την αγορά δεκαετιών καλοκαιρινής δεκαετίας που σας έφερε το Toronto Urban Collective. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ψωνίσετε τοπικά και να υποστηρίξετε ανεξάρτητους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, τεχνίτες και κατασκευαστές του Τορόντο.

Εκτός από τα ψώνια, θα υπάρχει ζωντανή μουσική καθώς και φαγητό και ποτό που προσφέρονται.

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών στο Τορόντο (13 Αυγούστου)

Δείγμα μερικά από τα καλύτερα κρέατα χωρίς κρέας και γαλακτοκομικά που η πόλη έχει να προσφέρει στο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Φαγητό και Ποτό που γίνονται στο Garrison Fort York Common. Όλα όσα βλέπετε θα είναι 100 τοις εκατό vegan και μπορείτε να περιμένετε νόστιμα πιάτα από το Doomie's (το περίφημο vegan big mac), το Yam Chops, τη Sweet Hart Kitchen, την Animal Liberation Kitchen και πολλά άλλα.

Θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και βιοτεχνική μπύρα, κρασί και οινοπνευματώδη ποτά.

Παναμερικανικό Φεστιβάλ Τροφίμων (13-14 Αυγούστου)

Το επίκεντρο του Παναμερικανικού Φεστιβάλ Τροφίμων είναι να γιορτάσει την πολιτιστική πολυμορφία των 41 χωρών της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής και της Καραϊβικής, καθώς και ένα πρόσθετο προσκήνιο σε μια χώρα κάθε χρόνο. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στην πλατεία Yonge-Dundas, όπου θα συναντήσετε διατροφικές διαδηλώσεις από διεθνείς σεφ, δύο διαγωνισμούς διατροφής, μια υπαίθρια μουσική σκηνή με ζωντανές παραστάσεις, δραστηριότητες παιδιών και φυσικά Pan American food vendors και τρόφιμα τροφής

Φεστιβάλ μπύρας Craft Craft (14 Αυγούστου)

Πάρτε την αργά καλοκαιρινή τέχνη του καλοκαιριού σας στο φεστιβάλ μπύρας Roundhouse Craft, που φιλοξενείται από το Steam Whistle Brewing στο Roundhouse Park. Το δημοφιλές φεστιβάλ διαθέτει μόνο μπύρες από τους ζυθοποιούς βιοτεχνίας του Οντάριο και μερικά από τα φετινά lineup περιλαμβάνουν Redline Brewhouse, ζυθοποιία High Park, σιδηροδρομική πόλη ζυθοποιίας, ζυθοποιία Left Field, Birystone Brewing Company και Old Flame Brewing Co. μεταξύ πολλών άλλων. Συμπληρώστε μεταξύ των δειγμάτων μπίρας βιοτεχνίας και τρώτε τα φορτηγά τροφίμων, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν το τυρί γορίλας, το Gourmet Nachos του Bombero, το φορτηγό Pizza Canuck, το N Chariot της Ρώμης και το feasTO.

Sail-In Cinema (18-20 Αυγούστου)

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσετε ταινίες σε εξωτερικούς χώρους όλο το καλοκαίρι στο Τορόντο, αλλά κανένας τόσο εξίσου μοναδικός με τον Sail-In Cinema ο οποίος βλέπει τη Sugar Beach να μετατραπεί σε μεγαλύτερο υπαίθριο κινηματογραφικό θέατρο του Τορόντο. Η ίδια η οθόνη είναι στην πραγματικότητα αμφίπλευρη, τοποθετημένη στην κορυφή μιας φορτηγίδας στο λιμάνι του Τορόντο, καθιστώντας δυνατή είτε την παρακολούθηση ταινιών στην ξηρά από την παραλία Sugar, είτε από ένα σκάφος στη λίμνη Οντάριο. Αν βλέπετε στην ξηρά, δεν υπάρχει καθίσματα που να παρέχουν κάτι για να καθίσετε. Φέτος, παρακολουθήστε το Hook στις 18, Jumanji στις 19 και η Princess Bride στο 20ο. Το γεγονός γίνεται όλο και πιο δημοφιλές σε κάθε ακρόαση. Το 2015 πάνω από 11.000 άνθρωποι που παρακολουθούσαν στην ξηρά και πάνω από 100 σκάφη εμφανίστηκαν σε διάστημα τριών ημερών.

Φεστιβάλ ζεστών και πικάντικων τροφίμων (19-21 Αυγούστου)

Μερικοί προτιμούν να ζεσταίνουν και αν είστε ένας από αυτούς κάνετε το δρόμο σας στο Harbourfront Center για το ετήσιο Φεστιβάλ Hot & Spicy Food, το οποίο δίνει έμφαση στις πικάντικες κουζίνες από όλο τον κόσμο.

Αυτή τη χρονιά το επίκεντρο είναι στον κατώτερο ποταμό του Μισισιπή και μερικά από τα τρόφιμα που γίνονται από τον βαθύ νότο. Αυτό το έτος μπορείτε να διασκεδάσετε στο βραδινό διαγωνισμό που γίνεται το Σάββατο του 20ου αιώνα, καθώς και να απολαύσετε ψυχαγωγία από μερικούς διασκεδαστές, όπως το Treme Brass Band, μια πομπή μπάντα από τη Νέα Ορλεάνη, το Sizzle! Το Love Letters Cabaret και το επταμελές συγκρότημα Toronto, Yuka.

Καναδική Εθνική Έκθεση (CNE) (19 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου)

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε στο τέλος του Αυγούστου είναι να επισκεφθείτε το CNE, το ετήσιο πανηγύρι γεμάτο με βόλτες, παιχνίδια, παραστάσεις, φαγητό και πολλά άλλα. Το CNE έχει κάτι για όλους, από τους θεατές και τους αγοραστές, μέχρι τις οικογένειες, τις φαγητού και τους λάτρεις της μπύρας. Εκτός από τις προαναφερθείσες εκδρομές, παραστάσεις και παιχνίδια, πίνετε μπύρα στο Φεστιβάλ Μπύρας Craft και γιορτάστε στο Food Truck Frenzy ή το κτίριο τροφίμων, το οποίο παρουσιάζει πάντα μερικές νέες, διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες τροφές κάθε χρόνο.

TAIWANfest (26-28 Αυγούστου)

Το Harbourfront Centre γιορτάζει την Ταϊβάν κάθε καλοκαίρι με το ζωντανό, πάντα συναρπαστικό TAIWANfest, το οποίο περιλαμβάνει μαγειρικές διαδηλώσεις, οικογενειακές εκδηλώσεις και ζωντανή μουσική από δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ταϊβάν. Η Ταϊβάν είναι ένα μοναδικό έθνος με τόσες μοναδικές όψεις και κάθε χρόνο το φεστιβάλ διασχίζει μια διαφορετική όψη μέσα από διάφορα θέματα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Φεστιβάλ μηλίτη του Τορόντο (27 Αυγούστου)

Δεν είναι πλέον ικανοποιημένο να πάει πίσω στη μπύρα, ο μηλίτης αυξάνεται δημοφιλής στο Τορόντο με νέες μάρκες που εμφανίζονται στο LCBO, ένα αποκλειστικό cider bar στο Cider Bar & Kitchen του πατέρα του και πολλά άλλα και μπαρ που επιλέγουν να διαθέσουν ενδιαφέροντα μηλίτη. Δοκιμάστε και δοκιμάστε πάνω από 30 διαφορετικούς μηλίτες από όλο τον Καναδά και σε όλο τον κόσμο στο Φεστιβάλ Μηλίτης του Τορόντου που συμβαίνει στην πλατεία Yonge-Dundas. Θα υπάρχουν επίσης φορτηγά τροφίμων στο χώρο του ξενοδοχείου, ένα lounge-εμπνευσμένο χώρο χαλάρωσης και ζωντανή ψυχαγωγία.