Σταθμός Bergamot: Μέκκα Σύγχρονης Τέχνης στη Σάντα Μόνικα

Σταθμός Bergamot

2525 Ave.
Santa Monica, CA 90404
www.bergamotstation.com
Ωρες:
Τετ - Παρ 10:00 - 18:00
Σαβ 11 π.μ. - 5:30 μ.μ.
Η ατομική συλλογή και οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να διαφέρουν. Ελέγξτε τις ιστοσελίδες των προσωπικών συλλογών για ώρες, εκθέματα και πληροφορίες επικοινωνίας.

Ο σταθμός Bergamot είναι ένα συγκρότημα από πολυτελή γκαλερί τέχνης στο πρώην σταθμό τρόλεϊ και βιομηχανικό χώρο αποθήκης στη Σάντα Μόνικα. Το συγκρότημα 8 στρεμμάτων είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα τέχνης και πολιτιστικό κέντρο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Περιλαμβάνει πάνω από 40 γκαλερί στα αρχικά ρουστίκ βιομηχανικά κτίρια αποθήκης. Δεν είναι κοντά σε άλλα αξιοθέατα της Santa Monica , αλλά είναι εύκολα προσβάσιμο από το αυτοκινητόδρομο 10. Εάν είστε fan της σύγχρονης τέχνης, θα πρέπει να είστε υψηλοί στον κατάλογο των πραγμάτων που κάνετε στο Λος Άντζελες .

Το όνομα Bergamot Station αναφέρεται στον αρχικό σταθμό 1875 της Red Line, ονομαζόμενος από το λουλούδι του περγαμόντου που αναπτύχθηκε στην περιοχή. Αφού το καρότσι είχε διακοπεί το 1953, η περιοχή ήταν μια επιχείρηση συσκευασίας σέλινου, στη συνέχεια μια μονάδα παραγωγής πάγου και ένα εργοστάσιο θερμοσίφωνα πριν το πήρε ο Δήμος της Σάντα Μόνικα. Έχει ανοίξει ως συγκρότημα τέχνης από το 1994.

Διαφορετικές γκαλερί τρέχουν εκθέματα για διαφορετικά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε σε κάθε Σάββατο, μπορεί να υπάρχει ένα άνοιγμα και ομάδες γκαλερί έχουν συχνά ανοίγματα.

Καλύτερες στιγμές

Το Μουσείο Τέχνης Santa Monica βρίσκεται στο σταθμό Bergamot. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο κάποιες από τις άλλες γκαλερί, αλλά ως μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, μπορούν να δείξουν λιγότερη εμπορική δουλειά, ώστε να παρουσιάσουν μερικά ενδιαφέροντα εκθέματα.

Έχουν επίσης ένα δροσερό κατάστημα δώρων, με μια επιλογή δώρων που ποικίλλει με το θέμα της έκθεσης, αλλά πάντα έχει μια ωραία επιλογή από δροσερά παιχνίδια.

Ως φωτογράφος, είμαι πάντα ελκυσμένος στην Πινακοθήκη Peter Fetterman , όπου μπορείτε να βρείτε το έργο των καθυστερημένων φωτογραφικών μηχανών όπως ο Ansel Adams, ο Robert Kappa και ο Berenice Abbot στους ζωντανούς θρύλους του σκάφους όπως ο Sebastio Salgado, η Annie Liebovitz και ο Steve Curry .

Οι περισσότερες από τις γκαλερί έχουν συνεχώς μεταβαλλόμενα εκθέματα, οπότε ένας χώρος που έχει κάτι εκπληκτικό αυτό το μήνα, μπορεί να μην με εντυπωσιάσει τόσο πολύ τον επόμενο μήνα, αλλά εάν κάνετε τους γύρους και τουλάχιστον κοιτάξετε στις περισσότερες γκαλερί, θα πρέπει να βρείτε κάτι που θα ερωτευτεί. Αν δεν ξέρω τίποτα άλλο, ξέρω ότι θα βρω κάτι καταπληκτικό που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς στο κατάστημα της γκαλερί στην Πινακοθήκη Λειτουργικής Τέχνης του Lois Lambert .

Γκαλερί στο σταθμό Bergamot

Καφενείο

Άλλες επιχειρήσεις

Αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά γκαλερί και άλλες επιχειρήσεις έρχονται και πηγαίνουν, γι 'αυτό ελέγξτε την ιστοσελίδα Bergamot Station παραπάνω για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.