Οι βίλες Treehouse του Disney

Ανασκόπηση των βίλες Disney Treehouse

Οι νέες βίλες Disney Treehouse χτίστηκαν από το έδαφος, αλλά εμπνευσμένες από τις παλιές βίλες των δέντρων στο ίδιο σημείο, οι νέες κατασκευές έχουν τρία υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και μεγάλες μεγάλες βεράντες. Τα μοναδικά οκταγωνικά σχήματα τους προσφέρουν θέα σε διάφορες κατευθύνσεις. Κάντε μια περιήγηση φωτογραφιών στα Treehouse Villas της Disney

Disney's Treehouse Villas: Εστιατόρια

Τα εστιατόρια στα Saratoga Springs της Disney είναι πιο κοντά.

Το Downtown Disney προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για φαγητό.

Disney's Treehouse Villas: Δραστηριότητες και ανέσεις

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις στο Saratoga Springs της Disney, συμπεριλαμβανομένης της πισίνας, του σπα και του γηπέδου γκολφ. Μια μικρή πισίνα θα βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το Disney's Magical Express είναι μια δωρεάν υπηρεσία που μεταφέρει εσάς και τις αποσκευές σας στο ξενοδοχείο. Το Kid's Nite Out, μια ιδιωτική επιχείρηση, παρέχει babysitting στο δωμάτιο ή διασκέδαση, εκπαιδευμένους βοηθούς μητέρας / πατέρα για να περάσουν χρόνο με την οικογένειά σας. καλέστε 407-828-0920 για να κανονίσετε εκ των προτέρων.

Περισσότερα για την Disney Treehouse Villas

Εικόνες από τις βίλες του Disney's Treehouse
Τιμές: $$$ Τι σημαίνει αυτό


Το Disney's Treehouse Villas βρίσκεται κοντά στο Disney's Saratoga Springs Resort και το Disney's Downtown. το πλησιέστερο θεματικό πάρκο είναι το Epcot.
1960 Broadway, λίμνη Buena Vista, Florida 32830-1000 ΗΠΑ
Κρατήσεις: (407) 939-6244
Ιστοσελίδα: Disney Villas Treehouse

Δείτε το Disney Villas Treehouse σε χάρτη των ξενοδοχείων Disney World