Οδηγός εμπορίας Disny Vinylmations

Πώς και πού να ανταλλάξουν Vinylmations στο κόσμο Disney

Το άνοιγμα ενός νέου χαρακτήρα Vinylmations είναι ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης της οικοδόμησης της συλλογής σας. Σχεδόν όλες οι Vinylmations πωλούνται σε στερεά κιβώτια χωρίς παράθυρα, έτσι δεν ξέρετε ποιο κομμάτι έχετε αγοράσει μέχρι να ανοίξετε το κουτί σας.

Ενώ αγοράζετε τυφλά προσθέτει στη διασκέδαση, τι κάνετε αν έχετε μια Vinylmation που έχετε ήδη - ή μια που δεν σας αρέσει; Το εμπορεύεσαι!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ανταλλαγής ενός διπλού ή ανεπιθύμητου χαρακτήρα Vinylmation.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το κομμάτι σας για ένα άλλο σχέδιο σε επιλεγμένα θέρετρα και καταστήματα, μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία και να κάνετε μια ανταλλαγή μυστηρίου, ή μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με έναν άλλο συλλέκτη.

Πώς να ανταλλάξετε ένα διαφορετικό σχέδιο

Ορισμένες (αλλά όχι όλες) τοποθεσίες που πωλούν Vinylmations προσφέρουν επίσης ένα μικρό κουτί ανταλλαγής. Συνήθως μπορείτε να εντοπίσετε αυτά τα κουτάκια ακριβώς δίπλα στο μητρώο και συνήθως βρίσκονται στα καταστήματα του θέρετρου που πωλούν τους χαρακτήρες Vinylmation.

Κάθε κουτί ανταλλαγής είναι κατασκευασμένο από καθαρό πλεξιγκλάς και διαθέτει τρεις χαρακτήρες Vinylmation για να διαλέξετε. Αν προτιμάτε ένα από τα σχέδια στο κουτί σε ένα που έχετε σήμερα, απλά αφήστε το μέλος του cast που θα φτιάξει το μητρώο να ξέρει ότι θα θέλατε να ανταλλάξετε και θα ανταλλάξουν τα κομμάτια για εσάς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μία φορά την ημέρα και οι Vinylmations σε ένα κουτί ανταλλαγής αλλάζουν συνεχώς καθώς οι επισκέπτες με διαφορετικές προτιμήσεις ανταλλάσσουν τους χαρακτήρες τους.

Πώς να κάνετε μια ανταλλαγή μυστηρίου

Οι τοποθεσίες της Disney World που αποθεματοποιούν μεγάλες συλλογές Vinylmations προσφέρουν ένα κουτί ανταλλαγής μυστήριο για τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν ένα εμπόριο.

Το κουτί μυστήριο είναι αδιαφανές μαύρο, με αριθμούς για κάθε έναν από τους χαρακτήρες Vinylmation που βρίσκονται μέσα στο εσωτερικό. Επιλέξτε τον αριθμό που χτυπά την φαντασία σας και κάντε την ανταλλαγή. Αυτή είναι η έκδοση του Trading Let's Make Deal , καθώς θα επιλέξετε το καινούργιο σας κομμάτι από το μαύρο κουτί μόνο με τον αριθμό - χωρίς περιστροφή!

Τα κιβώτια Mystery Swap βρίσκονται στο θεματικό πάρκο και τα καταστήματα Downtown Disney με ένα μεγάλο απόθεμα Vinylmations, όπως:

Πώς να κάνετε συναλλαγές με άλλους συλλέκτες

Μπορείτε να ανταλλάξετε τα στοιχεία της Vinylmation με άλλους συλλέκτες στο Disney World, είτε ένα προς ένα, είτε σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις διαπραγμάτευσης. Δείτε τα χρονοδιαγράμματα του θέρετρου και του θεματικού πάρκου για λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την τοποθεσία των συναλλαγών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Οι κανόνες διαπραγμάτευσης είναι παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται για την εμπορία pin με Disney, και ορισμένοι χαρακτήρες Vinylmation είναι πιο επιθυμητοί από τους άλλους. Οι συναλλαγές είναι απλές, απλά ανταλλάσσετε το σχήμα 3 "για άλλη 3" φιγούρα. Τα Minis και τα υπερμεγέθη Vinylmations δεν γίνονται δεκτά προς διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.