Κρατήσεις Disney: Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή κάντε κράτηση μέσω τηλεφώνου;

Επιλέγοντας τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε κράτηση διακοπών σας Disney

Μόλις αποφασίσετε πότε θέλετε να πάτε στο Disney World και να έχετε μια ιδέα για τον τύπο καταλύματος που θέλετε, είναι καιρός να κάνετε κράτηση. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξιδιωτικό πράκτορα, κρατήστε τις δικές σας διακοπές Disney είναι απλή. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις Disney online ή να καλέσετε την Disney Travel Company στο 407-W-DISNEY (407-934-7639) και να συνεργαστείτε με ένα cast μέλος εκπαιδευμένο για να σας βοηθήσει να κλείσετε το ταξίδι σας. Υπάρχουν πλεονεκτήματα τόσο για τις επιλογές όσο και για μερικά μειονεκτήματα.

Κράτηση των διακοπών σας Disney στο διαδίκτυο:

Η κατώτατη γραμμή: Η πραγματοποίηση της online κράτησης της Disney μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν είστε αρχάριος της Disney ή αν δεν είστε σίγουροι για το πού θέλετε να μείνετε.

Κρατήσεις των διακοπών σας Disney μέσω τηλεφώνου:

Η κατώτατη γραμμή: Η πραγματοποίηση της κράτησης Disney μέσω τηλεφώνου είναι μια καλή επιλογή εάν είστε επαγγελματίας της Disney και γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε ή εάν έχετε πολλές ερωτήσεις για να ρωτήσετε καθώς προγραμματίζετε το ταξίδι σας.

Αν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας Disney μέσω τηλεφώνου, δείτε αυτά τα 5 προϊόντα πρώτης ανάγκης για να τα έχετε στη διάθεσή σας πριν πραγματοποιήσετε την κλήση.